DOSARELE LUI DIDIMOS - Buzăul celor 29.728 de voturi (PENTRU VOI ASTIA 78%)!

Notre poule dans votre courDupă ce primarele Toma a bătut apa în piuă cu marea lui realizare de 78% din sufragii, adică fix 29.728 voturi ale pesediștilor locali (https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24314307-rezultate-alegeri-locale-2020-constantin-toma-psd-castigat-nou-mandat-primaria-municipiului-buzau.htm), a făcut ce a știut el mai bine: a apărut pe la televizor mințind în stânga și în dreapta cu marile-i realizări cincinale, a plătit în continuare preșarii locali, a făcut tam-tam pe câte și mai câte. Mai nou îi dă sfaturi președintelui Consiliului Județean Buzău, omul care a dus de departe tot greul în spate, omul care a scos ”cel mai bun rezultat obținut de un candidat pentru funcția de președinte al CJ din cadrul partidului la nivel național” (https://www.bursa.ro/psd-a-dominat-buzaul-liderul-pnl-buzau-demisioneaza-41377042) adică un număr mai mare de multe ori decât ținteșteanul de la Palat, adică peste 90.000 de voturi.


Bun, acum că am lămurit asta cu marele fâs numit 78% trecem mai departe. Nici nu începe domn Toma mandatul de primar că supriză, apare Ordinea de zi a primului Consiliului Local. Printre hotărârile de numire a unor cetățeni de onoare (adicâtelea cei care nu vor mai plăti impozite restul vieții lor + alte beneficii materiale), se strecoară ceea ce vă tot spuneam de mult: UN NOU ÎMPRUMUT la bancă DE MILIOANE de lei: nu mai puțin de 50.000.000 lei! Să fie primiți de pușculița de partid! Pe aceeași ordine de zi apare și CRÂNGUL, visul imobiliar al lui Toma. Bine, acum este primul pas, și anume o cerere către Guvern, care să permită trecerea GRATUITĂ a mai bine de 177 hectare de pădure de la Romsilva (adică de acolo de unde Toma nu putea face jongleriile), direct la Primărie, unde este tătuc în jonglerii și mănăreli!
Oricum, deja departe de a-mi mai lăsa un gust amar, interesantă este și campania lui Toma, girat de cei 29.728 de votanți, pentru alegerile din 6 decembrie: așa că pe scurt, mesajele FALSE și pline de dezinformare, dar cu priză la ăia 29.728 de votanți:
trebuie desființate comunele https://www.buzoienii.ro/toma-e-obligatoriu-daca-vrem-ca-buzoienii-sa-traiasca-mai-bine/?fbclid=IwAR1WdRgw0hJZawkgVkiPLCDcH5k7whLUef2lDV0iV6HTDwfWjtiAkZUBdsI acum dându-i el un sfat prietenesc președintelui CJ; și mai dă și exemple de comune: Pardoși / noul primar este de la PNL; Chiliile / primar PSD; Valea Salciei / primar PSD; Murgești / primar PSD; Colți / primar PMP; Blăjani / primar PSD etc. Probabil noii primari or fi căzut în dizgrațiile conducerii centrale? Cine știe! Sau poate îl propune pe vașnicul Lucică primar pe undeva.
Buzăul s-a ridicat prin cultură, la nivel național https://opiniabuzau.ro/buzaul-lui-toma-ridicat-la-nivel-national-de-cultura/?fbclid=IwAR2mYC1RD5OVuvSGNvhosCUJyB_bBSG7FRfRMBA0bn3d3cGV3TCiVBa3rkc / era acolo de mulți ani ținteștene!! Și apoi vine cu exemple: Drăgaica, de la 30.000 la 400.000 de români care i-au trecut pragul! Adică prostul gust, micii, berea, samsarii auto și chiliripigiii înseamnă cultură pentru Toma, bun așa! Păi ținteștene, mun. Buzău are cel mult 120.000 de locuitori și din Cluj garantat nu a venit nimeni în Drăgaică! Tu ai numărat probabil numărul de intrări de la poartă? Adică un samsar a ieșit și a intrat de 3 ori într-o zi, pentru tine înseamnă 3 buzoieni veniți la paranghelia ta? Cine te învață de-astea? Nicoară? A tipări 40 de titluti de carte despre istoria Buzăului!! Serios? Alea le ține marele istoric Nicoară acasă în dulap? Că prin librării nu sunt! Oricum, să știi că mai ai! Boșco a tipărit mai multe, și de valoare adevărată, nu de-alea de duzină, sâc! Iar treaba cu logo-ul ”oraș deschis”, ți-am mai spus: furată de la Edmonton din UK (https://tpavlek.me/blog/2016/08/10/open-sourcing-edmonton-software).
burse pentru elevii de 7 și 8 http://agorabuzau.ro/audio-constantin-toma-burse-pentru-elevii-de-7-si-8-solutia-buzaului-pentru-educatie/?fbclid=IwAR1KGGnpH8PMI10PHedpViJGEiRM6GGIaaFf0aiIiJkDgu6qr6liyhh1eMo, adică pe traduselea: încurajarea mediocrației! Păi 7 și 8 nu sunt 9 și 10, dar ce să să priceapă unii care nu au avut o meserie ca lumea toată viața lor? Bine, unii știu să pună cu școală uleiul în tigaie, dar asta este altă treabă! Concluzie: o prostie imensă. Țăranilor (în sens periorativ, evident): bursă aloci celor care se străduiesc, se chinuie, învață (adică nimic din ceea ce ați făcut voi la școală), restul ajutoarelor se numesc alocații, subvenții etc. Și uite așa ați dat cu mucii în fasole iarăși, dar nu-i nimic, voi îi aveți pe ăia 29.728 ai voștri.
În loc de concluzii: 29.728 de buzoieni au decis soarta a cca. 120.000 de buzoieni. Unii ar spune că au vândut viitorul pe un mic în centrul cultural mondial numit Drăgaică, alții că și-au bătut joc de viitorul tuturor. Nu cred că este adevărat, de obicei înjură cei care nu merg la vot, așa că își merită soarta cu vârf și îndesat. Problema este cu restul de 22% din cei care au fost la vot și au votat altfel. Ei sunt victimele jocului așa-ziselor alegeri libere și democratice, așa că nu putem comenta. Dar, măi oameni buni, voi ăștia 29.728: unde naiba v-a fost mintea? Oare aveți toți rude la Transbus, la Urbis și la Primărie? Păi voi ar trebui să ne plătiți datoriile mă, atunci când orașul o să intre în incapacitate de plată, adică nu mai târziu de a doua jumătate a anului 2021. Oricum, această cifră, 29.728 ar trebui reținută, și nu murătura lui Toma cu 78% dintre voturi. Voi, ăștia 29.728!

 

DIDIMOS