EDITORIAL - Edilul Toma va lumineaza Craciunul

Toma hohohoIata ca prostimea Buzaului a votat tot pe cel care raspunde la numele de Toma. Avem se pare un electorat inteligent. Sindromul Stocholm a reusit. Nu vedeti strazile peticite, nu vedeti trotuarele care va agreseaza incaltarile, nu vedeti nimic? Dormiti in prostie concetateni?

         Cum ati putut sa acceptati de ani de zile un om care face in mod pompieristic si electoral totul? V-a facut Calea Eroilor, inca neplatita, un avion la un rond langa Kaufland, o locomotiva la Gara Buzau si alte obiective facute pe bani publici. Cum ati acceptat un edil cu dosare penale la activ? Dragii mei buzoieni, oare Cel de Sus a zdruncinat mintile voastre pana la mancurtizare? Am zis ca edilul, prea pacatosenia sa cel plin cu dosare penale, va lumineaza Craciunul. Eram in seara de Sf. Andrei pe strazile urbei noastre la o vanatoare de nemernicie. Pe platoul Dacia au aparut ornamente de sarbatori altele decat in anii trecuti, la fel si la Biserica Sf. Ingeri. Dar ce nu existau cele din anii trecuti fratilor ?

 

Alti bani si alta distractie. Poate ca noi licitatii, noi comisioane grase si noi bani au intrat in buzunarul nababului de Buzau. Este o parere, nu o acuza. Totul din amenajarea de sarbatori putea sa lipseasca de aceasta data. Sunt taxele si impozitele voastre oameni buni. Piata Stan Sararu este luminata si ziua si noaptea. Cine plateste curentul ? Toti cetatenii Buzaului care isi accepta ca niste miei la taiere spolierea financiara! Cetatenii urbei noastre nu mai au bani si unii nici serviciu. Tot ei sa plateasca un consum in plus de amorul electoral al acestui nabab de edil? Nu credeti ca aceasta amenajare de sarbatori putea sa lipseasca? Nu o sa puteti face nici Craciunul si nici Revelionul cu cei dragi, deja la nivel guvernamental a fost incurajata turnatoria intre vecini ca sa va amendeze fortele de ordine. Nu am crezut sa traiesc acest rahat imens. Nu am crezut ca acest om poate reveni ca edil dupa ce a distrus un oras. Nu mai vorbesc despre ce a facut transportului in comun particular si politiei locale. Lista poate continua. Ma cuprinde o scarba fara de margini. Dragii mei buzoieni, va doresc sarbatori fericite si iubitul vostru Toma sa va lumineze Craciunul pe banii vostri in buzunarul altora. Aceasta ati ales democratic vorbind. Ati ales intunericul oameni fara de minte.

Adrian Constantin