DOSARELE LUI DIDIMOS Buzău - Școala circulară, locomotiva circulară, creierul circular, tigaia circulară, șomajul circular

Palatul Comunal BuzauNațiune, națiune! Mare națiune, adică cei sub 30.000 de buzoieni care l-ați votat pe edilul minune, mare atenție: toma-faliment, edilul cel mai iubit dintre edili, a inventat școala circulară.

Problemele urbei sunt rezolvate, oamenii năvălesc la ghișee să își plătească taxele și impozitele mărite cu 50%, parcările din centru sunt plătite în avans cu mare dăruire de către toți șoferii care au aruncat deja cheile de la mașini și au înhățat bicicletele. Toată lumea așteaptă marmura din Piața Dacia și fântânile arteziene, locomotiva din rondul de la gară a început să scoată fum pe horn, avionul își încălzește deja motoarele. Totul duduie în Buzău! De aceea, edilul nostru mirobolant reînvie munca patriotică la școala primară. Copiii vor fi scoși la practică, vor da cu grebla, vor prăși, vor recolta, vor căra coșuri cu tomatele lui Vânătoru toate sub privirile părintești ale lui Toma-șef de trib.

Băăă, să te pună draq să te de-a vreun părinte în judecată pentru că al lui copil a căpătat vreo alergie din panarama asta de experiment a ta, că ai îmbulinat-o! Știm că nu te interesează de copiii buzoienilor, ai dovedit asta când i-ai ținut în ploaie să îl aplaude pe Dragnea, remember?! Iar directorii care ți-au lins șosetele se plâng acum că i-au dat ăștia afară HUOOOO!

Ești capabil să faci și un oraș cu o economie circulară? Cum? Simplu măi, incapabilule: locuri de muncă care să genereze venit, venit care să se consume în municipiu și să conducă la creșterea puterii de cumpărare, și care să contribuie la creșterea nivelului de trai, creșterea puterii de cumpărare duce la creșterea venitului în zona serviciilor, care vor avea nevoie de produse, și se reia ciclul! Știi de-astea? Tu și tigăiarii tăi habarniști! Câți turiști au adus fiarele vechi cu care ai împânzit Buzăul? Cu cât ai ieftenit apa așa-zis potabilă? Câte locuri de parcare ai făcut? Vai de capul tău ăla mare și gol! Prietene, orașul se duce de râpă! Buzoienii sunt printre cei mai săraci din România și implicit din Uniunea Europeană! Ți-am demonstrat de atâtea ori, cu cifre și date clare, toate publicate de instituțiile din România, nu cu terecisme și bostănisme! Dacă ai vreo urmă de decență morală oprește-te! Scoate orașul ăsta din rahatul în care l-ai băgat! Iar voi, ăștia cu tigăile de pe lângă toma, vai de mama voastră! Habar nu aveți la ce sunteți părtași!

DIDIMOS