DOSARELE LUI DIDIMOS - Planul “Tom-soseaua” de pe Transilvaniei nu “cade” pe aritmetica bunului simt!

Strada transilvaniei Buzau planuri mincinoase Toma falimentDe ce nu a dat Toma din prima așa-zisele planuri ale marilor lui realizări în domeniul șoselelor? Pentru că sunt niște minciuni sfruntate. Noroc că a insistat opoziția să le scoată la iveală. Nici nu știm dacă ele existau în momentul în care faliment trăncănea despre ele.

Transilvaniei are 16 m lățime, hai maxim 18 m, pentru că fratele Google nu o fi chiar așa précis. Din pozele lui Toma reiese că toma-șoseaua are 6 benzi auto, 4 squaruri verzi, 2 piste de biciclete și 2 trotuare, adică vreo 14 m de suprafață de rulare (ne spune Codul Rutier cam cum este cu lățimea benzilor de trafic), alți minim 6 m pentru cele 4 squaruri verzi, plus 2 m pentru cele 2 piste de bicicleta, plus alți minim 3-4 m pentru cele două trotuare. Asta înseamnă un total minim necesar de 23-24 m. Oare mută și gardurile proprietarilor de pe Transilvaniei?

Acum, în tactica bine cunoscută, de aruncare a gogoșii în praf, tereacă se erijează în vocea străzii, care NU vrea asfaltarea. Din acest motiv, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care nu vor modernizarea toma-șoselei, edilul faliment, foarte probabil că o să schimbe planul. Deci, o înghițiți și pe asta, dragilor?

DIDIMOS

Sursa: https://www.buzau.net/stiri-buzau/cum-vor-arata-bulevardul-unirii-strada-transilvaniei-si-aleea-industriei-dupa-reabilitare-33160.html