IN CAZUL DISCRIMINARII PRIN “CERTIFICATUL DE VACCINARE” - Va puteti apara drepturile în justiție!

web vaccination certificate DISCRIMINAREȚidula verde de înțepat a fost votată de Parlamentul European. Este regulament, adică o normă birocratică aplicabilă direct în dreptul intern. De săptămâna viitoare, acest permis de “liberă” trecere va fi obligatoriu și pentru români, inclusiv (sau mai ales) pentru cei 5 milioane care lucrează în Europa.

Acest pașaport “verde” atrage obligativitatea de facto a înțepării cu orice ser experimental și geopolitic le va fi trecând prin minte birocraților bruxelezi și sponsorizaților Big Pharma din cuibul de viespi politico-tehnocrate de la Înalta Poartă Sovietică.

Nu-i mai credeți deloc pe mincinoșii patologici din politica și funcționărimea românești atunci când vă asigură, cu convingere și ochi lăcrimoși, că înțeparea nu este obligatorie. Dintre toți europarlamentarii români, doar trei au votat contra acestui regulament anti-libertate și distrugător de drepturi : Terheș, Grapini, Ciuhodaru (bravo lor).

Este evident că acest vot de soldat disciplinat a fost impus de șefii, șefuleții și vătafii cu suflete de slugă din țară - Iohannis, Orban, Barna, Ciolacu (și umbra sa constrângătoare, Dâncu). Cioloș, care a fost un fel de campion al ordinelor de la Macron, obligând soldații de la Renew Europe să nu scoată nici măcar o vorbuliță față de miile de e-mailuri furioase primite zilnic în ultima lună de la cetățenii UE, a fost cel mai ridicol dintre toți votanții acestei norme din zorii totalitarismului sanitar paneuropean: deși a declarat în februarie că este contra înțepării obligatorii și a pașaportului “verde”, acum a votat cu 20 de mâini pentru...

Am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității.

De unul singur, desigur.

Despre subsidiaritate, contragreutatea suveranistă la centralismul anti-democratic bruxelez, o să vă spun câte ceva peste vreo 3 ore.

Către cei care întreabă - nu se poate organiza o acțiune colectivă. Nu este timp.

Durează 3 luni să aduni 50 de visători/idealiști care să își asume responsabilitatea acțiunii. E costisitor, iar 99% dintre români consideră că e prea scump să încerce să își apere drepturile în justiție (deși un proces cu 1000 de reclamanți ar însemna cca 50 de euro de fiecare, adică un test PCR, pe care trebuie să îl faci de 10 ori pe an, sau 100 de măști, sau comisionul plătit băncii pentru extragerea de la ATM a sumei de 4 x 2 mii de lei).

Cel mai grav este că progresiștii și nou-normalii sar imediat, ca arși, țipând că un astfel de proces este un demers comercial, care mai și omoară oamenii, lasându-i fără minunata protecție și siguranță oferite marinimos de măreții politicieni și tehnocrați (desigur că faptul în sine că lumea chiar moare în spitale, în afara spitalelor sau din vaxxinuri, totul „pentru siguranța noastră”, nu mai contează).

Așa că răspunsul meu este - cine vrea să se implice, să o facă independent.

Voi pune pe feisbuc modelul de acțiune, ca de fiecare dată, cei interesați urmând a-l descărca, adapta și utiliza, dacă are această întenție.

Ca de fiecare dată, vor fi trei-patru reclamanți și gata.

Restul, lamentații pe feisbuc.

Bune și astea - măcar lumea mai conștientizează din pericolul totalitar care devine mai real și mai aproape pe zi ce trece.

Gheorghe Pipera

Sursa: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea