DE LUAT AMINTE! (LEGAT DE PANDEMIE SI ADEVARATII EI EROI! MARTURISITORI - n.r. )Evaluări dramatice ale nobelistă montanie

Karderinis IsidorosTimp de un an și jumătate, omenirea a fost cufundată în întunericul profund al coronavirusului. Un virus care a ieșit la lumină, care a fost produs în laboratorul Wuhan, a provocat milioane de decese și a stricat viețile a miliarde de oameni din întreaga lume. Dar un virus fabricat, adică o armă biologică, este o crimă oribilă împotriva umanității și, evident, cei care au comis această activitate criminală trebuie pedepsiți în mod exemplar.

Dintre toţi virusologii proeminenţi de pe planetă, care şi-au exprimat opinia că virusul nu a fost creat de mâini umane în laborator sau au tăcut, a fost unul dintre puținii, Nobel pentru medicină care a izolat virusul SIDA, profesorul francez Luc Montagnier, care a avut curajul și fără teamă să spună adevărul și fără niciun interes. Dimpotrivă, și-a riscat propria viață, având împotriva sa forțe planetare enorme și puternice. Celălalt profesor francez, Jean Bernard Fourtillan, care a spus și adevărul, a fost închis într-un spital de psihiatrie. Deci, ce a spus Montagnier acum un an? "Se face o manipulare în jurul acestui virus ... coronavirusul liliac, cineva a adăugat secvențe, în special de la HIV, de la virusul SIDA ... Nu este firesc. Este munca profesioniștilor, a biologilor moleculari ... o muncă precisă minuțioasă ".

Și ce au spus atunci colegii săi virologi? Profesorul francez Jean Francois Delfraissy, șeful consiliului științific care sfătuiește guvernul francez cu privire la “pandemie”, a declarat: "Ipoteza că virusul a fost produs într-un laborator din Wuhan este o teorie a conspirației care nu are nimic de-a face cu știința reală. Toți membrii comunității științifice sunt de acord că este un coronavirus". Profesorul francez Olivier Schwartz, șeful departamentului de virus și imunitate de la Institutul Pasteur din Franța, a declarat: "Studiile asupra genelor virusului arată clar că nu a fost un virus creat de om în laborator. Profesorul Luc Montagnier răspândește teorii fantastice".

Așadar, înțelegeți cine avea dreptate, cine spunea adevărul care va ieși la iveală în toate dimensiunile sale oricum pentru că „Nimic ascuns sub soare” conform proverbului grecesc antic. Și astăzi, ce spune Nobelul pentru medicină Lic Montagnier despre „vaccinurile” experimentale care nici nu au licență? Într-un interviu recent, el a declarat următoarele: "Vaccinurile provoacă mutații. În altă parte, el spune: Nu există nicio șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre “vaccinurile” pentru COVID-19, pentru cei care au fost vaccinați pentru virusul "chinezesc", ca el însuși caracterizează coronavirusul. Nu există nicio speranță și nici o vindecare posibilă. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm cadavrele.

Aceste afirmații sunt, fără îndoială, șocante și cu siguranță terifiante, având în vedere că, potrivit datelor oficiale, aproximativ 1 miliard de oameni din lume au fost deja vaccinați. De fapt, dacă vor fi verificate, va exista o crimă de o magnitudine incredibilă care va face ca cele două războaie mondiale să arate ca o miniatură.

Alți profesori de frunte, profesori de renume mondial și mii de medici din toată lumea în aceeași direcție cu Nobelista Francez. În special, profesorul Germano Thailandez al Universității germane din Mainz, Sucharit Bhakdi, adresându-se populației mondiale, îl implora cu următoarele cuvinte: "Nu credeți ... nu credeți această minciună. Nu credeți în numele lui Dumnezeu. Și pentru numele lui Dumnezeu, aflați înainte de a vă permite să vă vaccinați pe voi înșivă și pe cei dragi. Pentru că dacă ați fost vaccinați odată , acele limfocite, dacă se întâmplă din nou, vor deveni și mai active. Deci, acest lucru explică de ce al doilea vaccin este întotdeauna mai rău decât primul, deoarece este amplificatorul, nu? Și la Dumnezeu ... Nu-l faceți un al treilea sau a patra oară, pentru că dacă o vei face vei contribui la decimarea populației mondiale ".

În plus, profesorul Irlandez al Universității din Dublin Dolores Cahill și fostul vicepreședinte al Comitetului științific al Inițiativei medicamentelor inovatoare (IMI) declarase în urmă cu câteva luni: "Un procent mare dintre cei care au primit vaccinul m-RNA vor muri în februarie până la un an mai târziu ... studiile pe animale ne-au arătat că până la 50% vor muri. Mai ales până la 80% din persoanele din grupa de vârstă între 45 și 80 de ani vor avea complicații grave de sănătate sau vor muri ".

Fostul vicepreședinte al Pfizer, Dr. Mike Yeadon, a declarat, de asemenea, următoarele: "Este prea târziu pentru a salva pe oricine a fost vaccinat cu vreunul dintre vaccinurile Covid-19. Miliardele sunt condamnate la moarte sigură, imuabilă și dureroasă. Oricine a primit injecția va muri cu siguranță prematur și 3 ani este o estimare generoasă a cât de mult se pot aștepta să supraviețuiască".

Deci, citind toate aceste afirmații, nu este posibil să vă vaccinați dacă, evident, aveți funcția de bază a creierului. Totuși, întrebarea este: o are cineva? Din păcate, există oameni care nu o au, pentru că, chiar dacă învață aceste afirmații, merg să se vaccineze. Și de ce se întâmplă asta? De ce este atât de înfricoșător să fii spălat pe creier și propagandă sistematică în mass-media în majoritatea țărilor, încât le-a făcut să-și piardă mințile sub regimul terorismului cu moartea coronavirusului și să respingă pe scurt orice altă științific punct de vedere șia evaluare. Din nou, trebuie să subliniez că diferența de opinie și numai în comunitatea medicală științifică este un motiv suficient pentru a nu lua niciunul dintre „vaccinurile” COVID-19. Desigur, există oameni care nu știu nimic despre acest lucru - ceea ce nu este justificat astăzi, deoarece vi se cere să faceți ceva în legătură cu starea dumneavoastră biologică – și deci merg fericiți să se vaccineze.

În concluzie, aș dori să doresc următoarele: Toți acești mari oameni de știință fac o greșeală asupra efectelor vaccinării sau de a exagera sau de a avea în viitor un antidot care să detoxifice persoanele vaccinate. Oricum ar fi, oamenii ar trebui să nu mai meargă la centrele de vaccinare, iar vaccinările ar trebui să se oprească ACUM.

Curriculum vitae

Isidoros Karderinis s-a născut la Atena în 1967. Este romancier, poet și cronicar. A studiat economia și a absolvit studii postuniversitare în economia turismului. Articolele sale au fost publicate în ziare, reviste și site-uri web din întreaga lume. Poeziile sale au fost traduse în engleză, franceză și spaniolă și publicate în antologii poetice, reviste literare și rubrici de ziare literare. A publicat opt cărți de poezie și trei romane în Grecia. Cărțile sale au fost traduse și publicate în Statele Unite, Marea Britanie, Italia și Spania.

Social media

Facebook: Karderinis Isidoros

Twitter: isidoros karderinis

Linkedin: ISIDOROS KARDERINIS

SURSE

https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/04/17/le-coronavirus-fabrique-a-partir-du-virus-du-sida-la-these-tres-contestee-du-pr-luc-montagnier_6036972_4355770.html

https://www.thestar.com.my/news/regional/2020/04/21/experts-accusation-that-covid-19-virus-originates-in-lab-is-false-and-wrong

https://www.marseillenews.net/toutes-les-personnes-vaccinees-contre-le-covid-mourront-previent-le-virologue-francais-%E2%8B%86.html

https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1178172692637838 (Video in English)

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death?fbclid=IwAR1rlw01K76wxNFHjZj2ycE0G_366uFowXDvKEM0ic8BYFH2_a88qxNot5A