SE ASCUT SECURILE IN PSD BUZAU? S-a rupt lantul de “iubire” intre presedintele CJ Neagu si primarul faliment Toma! Afirmatii grave facute de PEN! Se cere interventia lui Ciolacu!Vezi aici ADEVARATUL motiv al certei si ANALIZA acestui scandal!

Neagu Ciolacu Toma BuzauCand cineva mi-a propus sa modific o poza cu Neagu si Toma si sa- I fac ca isi refuza strangerea mainilor, am zis: “Ce mai conteaza? Atata timp cat unele cozi de topor din Servicii il tin in brate…Interesele de partid sunt mai presus si o poza in plus nu conteaza chiar asa…” dar imi aduc aminte cum persoana respectiva, “cu umerii grei”, a zambit si mi-a zis ca o sa vad in curand ca ruptura dintre cei doi este una definitiva, de data asta si ca se va iesi in public cu declaratii “in contra”. Asa a si fost! Ieri, presedintele CJ – Petre Emanoil Neagu a dat cateva interviuri unor ziaristi din care a reiesit clar “divortul” cu scantei intre el si Toma. Nici nu ai cum sa rabzi prea mult in preajma acestui necioplit cu pamant sub unghii ce se vrea “reformatorul orasului”, cand de fapt propriile-i afaceri si relatii nu a reusit sa si le “tina” cum trebuie!

Asadar, ieri dupa sedinta CJ, Neagu a facut afirmatii grave si pentru prima data a fost mai nervos ca niciodata cand venea vorba de Referendum sau alte proiecte ale lui Toma faliment: “Aud ca s-a pus nu stiu ce Servicii sa gaseasca despre mine nu stiu ce…”, sau: “poate sa ma dea si afara din partid,..eu nu mai am de gand sa tac…cand ma ataca si besteleste am sa raspund”…”poate sa faca si un referendum sa aleaga un alt presedinte de Consiliu Judetean…”, etc… Mai mult, Neagu a afirmat public ca a luat cunostinta de amanuntele legate de preconizata unire a Buzaului cu Tintestiul din “brosurile primite in posta”, cu alte cuvinte el (si nu numai) nu a fost invitat de Toma faliment ca sa discute despre megaproiectul tintestean. Concluzia? Se ascut securile in PSD Buzau si Toma este gata pentru orice sacrificiu cand vine vorba de interesul personal si a urma “agenda secreta” indiferent de consecinte.

Domnule deputat Marcel Ciolacu, presedintele PSD - A VENIT VREMEA SA INTERVENITI si sa o faceti bine DE DATA ASTA, ALTFEL VA VETI TREZI CU UN CUTIT IN SPATE DIN PARTEA LUI Toma, pe care stiu sigur ca nu-l suferiti! MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA, nu-I asa? Va tinem la curent!

Iulian Gavriluta

P.S. (ANALIZA): Sunt voci importante care spun ca de fapt scandalul intre cele doua personaje este unul premeditat si artificial creat. In perioada urmatoare, ca totul sa para veridic si firesc - se asteapta o debarcare a lui Neagu din PSD si inrolarea acestuia in PNL! Prin acest joc, de fapt aripa PSD va penetra total PNL si astfel si-ar asigura inca cativa ani dainuirea la carma principalelor institutii locale. La Buzau totul este posibil!

"Problema este ce facem cu "presa" care inghite galusca dupa galusca si pe care au reusit sa o adoarma si sa-i toceasca spiritul critic si clarviziunea de altadata?"...se intreba cineva, analizand ultimele evenimente politice din urbe.