VIDEO TRAILER! Autorul dezvaluirilor din "Pantecul desfranatei" - despre securistul si curvarul episcop al Buzaului si Vrancei - IPS Epifanie si autorul filmului "Un pas in urma serafimilor"..a "comis-o din nou: “Glasul care strigă-n pustie”

film pr CalciuPreotul Ciprian Mega, fostul seminarist din Vrancea, care a facut scoala “de preoti” la Buzau si cu care am colaborat la cartera: “Pantecul desfranatei” – jurnalul episcopului ortodox Adrian Hritcu despre episcopul Buzaului si Vrancei – IPS PEifanie Norocel – colaborator cu Securitatea si curvar notoriu, a “comis-o din nou: a regizat noul film dedicat parintelui martir – Gheorghe Calciu Dumitreasa: “Glasul care strigă-n pustie”. Parintele Ciprian Mega este si autorul filmului "Un pas in urma serafimilor" –dedicat vietii din liceul special – Seminarul teologic….Buzau!

Vă prezentăm trailerul filmului „Glasul care strigă în pustie”, peliculă care se concentrează pe figura părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, figură legendară a rezistenței anticomuniste.

Filmul, în scenariul și regia lui Ciprian Mega, (la rândul său, preot), va fi lansat oficial pe 3 octombrie la Oradea.

În rolul părintelui Calciu îl găsim pe cunoscutul actor, Costel Cașcaval. Într-un rol de excepție îl regăsim și pe marele Dorel Vișan. De asemenea, în film joacă actori de prim rang ai scenei românești, precum Lucian Ifrim, Ela Ionescu sau Ovidiu Cuncea.

Proiecția de gala a filmului „Glasul care strigă în pustie” (scenariu si regie, Ciprian Mega) va avea loc pe 3 octombrie în parcarea publică din Rogeius (în fața Spitalului Municipal din Oradea)..

Iulian Gavriluta

SURSA: r3media.ro