DOSARELE LUI DIDIMOS - Toma – primarul falimentar, Lucică – senatorul ”o p*&^ în c*&” și consilierii PSD care au girat referendumul

Referendum esec la Buzau si TintestiCum era de așteptat Marea Unire ținteșteană a picat cu brio examenul democrației. Plimbați cu taxiurile, cărați cu mașinile personale de angajații primăriei, ori – dacă ne luăm după gurile târgului, plătiți pentru vot, buzoienii nu au ”pus botul” la afacerile murdare ale găștii de la Palat.


Costurile au fost enorme, banii sunt din împrumuturi bancare, iar noi, ca de obicei, am rămas cu buzunarele goale. Îi trebuia pământ să dezvolte orașul, asta în condițiile în care Buzău geme de buruieni, gropi în asfalt și pe trotuare, clădirile primăriei sunt în paragină, iar parcurile sunt pline cu gunoaie și ambalaje de șaorma.
Ei au dormit bine aseară, după ce și-au zis în barbă, ”Asta e! Nu a fost să fie”. Noi am mai strâns o dată din dinți, am înjurat și ne-am dus la culcare tot flămânzi și proști.
În continuare nu ei vor suferi, căci ei au bani, ci noi. Vom plăti o căldura la preț de kerosen, vom avea apă caldă când vor merge instalațiile ruginite ale companiei de care ei trebuia să aibă grijă, vom înnota prin noroaie și ne vom rupe mașinile prin aceleași gropi. Vom sudui zilnic la cozi la primărie, vom vedea cum terecii, bostanii și șonticii or să încerce să ne inoculeze că am bătut Parisul și că suntem cel mai frumos oraș din univers.
În loc de concluzii: Va avea măcar acest simulacru de referendum vreun efect la nivelul susținerii politice la conducerea PSD Buzău?? Vor fi sancționați într-un fel cei doi promotori ai vandalizării sistematice a acestui oraș? Va avea curaj Marcel Ciolacu să spună ”Gata. Până aici!”? Nu. Ei între ei nu își vor face nimic. În schimb acum este momentul opoziției! Acum PNL, USR și care vor mai fi trebuie să demită, conform legii alegerilor din România, pe primarul Buzăului! Acum este momentul să se termine odată și pentru totdeauna cu toate nenorocirile abătute asupra Buzăului și buzoienilor. Este timpul ca preșarii locali să își caute de muncă!

DIDIMOS

 

P.S.: 

Singurul primar din România cu 78% are de fapt sub 11%

Marele Referendum a trecut, și a picat. Buzăul rămâne exact așa cum este Mic, Sărac și Manipulat! În urma acestuia au rămas însă multe întrebări. Dintre acestea una ar fi: Cum de la 78% primarul a ajuns la sub 11%? Păi pentru că blatul Ciolacu – Orban a picat la Congresul PNL de zilele trecute, pentru că blatul PSD/Toma – PNL/Romanescu a picat și el imediat după alegerile parlamentare, pentru că cheltuielile inutile au atins cote alarmante. Acestea ar fi unele dintre explicațiile rapide.
Alte explicații ar mai fi:
lipsa apei calde în plină vară;
falimentarea RAM în plină iarnă;
străzile cu cratere prin tot orașul;
trotuarele cu gropi de peste tot din urbe;
parcările cu taxe mai mari ca în centrul Vienei;
impozite dublate sau triplate;
cheltuieli care nu aduc nici un beneficiu municipiului: locomotive, avioane, târguri fără producători și festivaluri fără spectatori, doar pentru pozele lui Tereacă, pasaje devenite wc-uri publice;
frigul din creșe, grădinițe, școli și aziluri de bătrâni;
...

În loc de concluzii: pentru acești sub 11% primăria Buzău ne-a îndatorat pe două generații cu zeci de milioane de euro. Pentru acești sub 11% se organizează chermeze și bâlciuri pe banii noștri, ăștia sub 11% sunt cei care merg la întâlnirile lui Toma cu ”publicul buzoian”, tot ei sunt aplaudacii de pe facebook, tot ei sunt angajații prin diferite structuri ale primăriei Buzău, ori asistații sociali de care primăria are mare grijă.
Hai, facem referendum pentru demiterea lui Toma? Iar voi, ceilalți din PSD, aveți curajul să vă ridicați împotriva conducerii la nivel de municipiu sau la nivel de șefie pe Buzău?