DOSARELE LUI DIDIMOS - Proiectele primarului 10%! Noi metode de a "îmbunătăți" viața buzoienilor

PROIECTELE PRIMARULUI 10 LA SUTA TOMACa orice edil care dorește să îmbunătățescă viața alegătorilor săi, Toma 10% nu se lasă oprit de semnalul tras de buzoieni la referendum și în ciuda voinței lor caută zi de zi să le FACA viața "mai frumoasă"! Mai nou, după băltoaca care seacă, clădirea goală și moara care nu merge, după artezienele de jumătate de milion de euro care nu funcționează, locomotive, poze pe garduri și multe altele, edilul falimentar mai coace una: oprirea circulației pe o parte a bulevardului Bălcescu.

Un alt cretinism fără margini al unui om rupt din ce în ce mai mult de realitatea buzoiană! O prostie pe care sigur vreun agarici lingăcios din cercul strâns i-a băgat-o în cap (doar in visurile lui vrea sa ramana in constiinta buzoienilor ca un al doilea Nicu Constantinescu - primarul LIBERAL care a modernizat orasul!!!). Comentariile buzoienilor la anunțarea acestei cretinătăți nu s-au lăsat așteptate, iar edilul a fost făcut cu ouă și cu oțet pe bună dreptate. Evident acest lucru NU îl va opri să meargă mai departe.
Un alt proiect care are rolul de a îmbunătăți viața buzoienilor este cel anunțat de copy-paste Oana Matache, viceprimărița municipiului Buzău. Recunoscută pentru ”originalitatea” proiectelor propuse în jurul Vilei Albatros, Oana Matache anunță pe pagina ei de facebook că primăria Buzău o să "decoreze", adică să vopsească (tradus - "mazgaleasca"), câteva clădiri din Buzău. Alți bani, altă distracție. Bani de împrumut cu dobândă din bănci, distracție pe nervii buzoienilor care nu îi mai suportă pe acești monștri la Palat.
Prin urmare am încercat să facem un ghid al buzoianului fericit: nevoia de cultură, pe gardul militar de la ieșirea din oraș și în pasajul de sub Unirii, plus mirobolantele paranghelii de la Albatros (apropo, până să pregătim complet materialul despre cheltuielile de la Marghiloman (avem deja contractele d ela primarie, dar si verificarea lor din alta sursa!), vă spunem atât: este legal ca un angajat să primească drepturi de autor pentru activitatea curentă? Și nu mai puțin de câteva mii de euro!). "Nevoia de frumos": artezienele, dar doar dacă le prinzi într-o zi când funcționează, băltoaca de pe Frăsinet, locomotiva de la gară și avionul de la capătul Unirii. "Nevoia de divertisment": ori bâlciul de la Albatros, ori falimentara Drăgaică, sau Toamna Buzoiană, sau singur ca nebunul pe străzi. În rest: "nevoia de căldură" – mai ușurel, că nu este cazul. RAM a fost băgat în faliment de Primărie ca să cumpărați centrale termice (se fac recomandari ca sa se cumopere de la firmele "gastii penale"), "nevoia de hrană" – nu este musai, mai ales că investitorii reali fug de Buzău ca de dracu, "nevoia de educație" – și aici mai ușurel, căci Palatul nu de oameni educați are nevoie, ci de votanți docili. Așa că a comasat școli (instantele au oprit nebunia!), a uns politic directori, iar copiii noștri învață cu mănuși de atâta frig.
Concluzii: Oameni buni, care mai aveți decența morală de a face ceva. Opoziția de la Buzău, salvați-ne de balaurii de la Palat. Aveți cadrul legal să o faceți:

OUG nr.57/2019 - Codul Administrativ
Art. 162: Încetarea mandatului în urma referendumului
(1) Mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia, conform procedurii prevăzute la art. 144 şi 145, care se aplică în mod corespunzător.
(2) Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, oraşului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivităţii locale sau a neexercitării atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului.
(3) Cererea cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele şi prenumele, data şi locul naşterii, seria şi numărul buletinului sau ale cărţii de identitate şi semnătură olografă ale cetăţenilor care au solicitat organizarea referendumului.
(4) Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral cu domiciliul sau reşedinţa în unitatea administrativ-teritorială. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localităţile componente ale comunei, oraşului sau municipiului.
Acești indivizi ne-au îndatorat pe 2 generații, iar banii s-au dus în spectacole și prostii. Nu avem un plan sustenabil de dezvoltare economică a municipiului. Nu avem nici o luminiță la orizont. Tot ce au făcut a fost să prăduiască prin toate mijloacele.
Clădirea "de la Eminescu” nu este, și nici nu va fi gata, deși trebuia încheiată acum 2 ani! Străzile și trotuarele sunt distruse, școlile nu au căldură, apartamentele îngheață. Vă aduceți aminte celebrul cazan care ne-a mâncat viața iarna trecută? Am ajuns să ne încălzim la cazan oameni buni, în anul 2021. Suntem printre cele mai săraci orașe din Europa, iar pe banii noștri, primarul ne minte că trăim bine.
Oameni buni, nu vă lăsați păcăliți de rețelele de social media. Toma nu mai are susținere nici 10%, cei ce îl susțin pe facebook au conturi false. El la referendum a sărit puțin peste 10% pentru că a cărat votanții cu mașinile!
Nu ratați acest moment de inițiere a referendumul pentru că veți participa la amanetarea viitorului nostru, dar și al vostru.

DIDIMOS