DOSARELE LUI DIDIMOS! Primarul 10% și Gogoașă PSD. Încă o bătaie de joc la adresa buzoienilor

Strada transilvaniei Buzau planuri mincinoase Toma falimentAcum câteva luni, când ținteșteanul de frunte Toma faliment, 10%, se lăuda cu ce-o să mai facă el pentru binele nostru am fost singurii care am atras atenția că bolșevicul minte cu neobrăzare (https://www.newsbuzau.ro/editoriale/46141-dosarele-lui-didimos-planul-tom-soseaua-de-pe-transilvaniei-nu-cade-pe-aritmetica-bunului-simt). Am fost singurii care am făcut niște calcule de clasa a II-a și v-am spus că MINTEEEE!!!! ȚINTEȘTEANUL MINTEEEEE!!!!

Dar nu știu câți dintre voi ne-ați crezut, deși ați fi avut suficiente motive. Acum, când marele proiect este gata, când marea realizare este finalizată, șoc și groază. Dar nu așa, ci de speriat! Nici măcar preșarii locali, bostani, tereci, șontici nu au scris despre măreața realizare a lui 10%! De ce? Pentru că este simplu. Deja știți cu toții, și nu o să insist. Dublă continuă pe toată Transilvaniei. Ce înseamnă asta? Minim 3 km zilnic pentru toți părinții, elevii și profesorii de la Eminescu (a cărui clădire nu este gata, deși trebuia să fie dată în folosință de vreo 2-3 ani). Mai înseamnă scăderea cifrei de afaceri pentru comercianții de pe Transilvaniei. Mai înseamnă cozi de mașini cel puțin la ieșirea din Unirii, dacă nu și la rondul de la Fabrica de Bere. Dar nici asta nu ne propunem să dezvoltăm aici. O să vedeți voi ăștia care l-ați votat pe bolșevic și pe echipa lui de impostori, neaveniți, bucătari, oportuniști și pipițe. În schimb o să insist pe un lucru, chiar dacă BTȘ-eii (bostanii, terecii, șonticii) vor spune altceva, așa cum fac de obicei. LEGAL NU SE POATE MODIFICA 5 ANI!!! Transilvaniei este asfaltată pe fonduri europene. NU atrase de Toma, ci de Guvernul României. Din acest motiv, o linie trasată aiurea, altfel decât este prevăzut în proiectul depus, poate conduce la anularea plăților de către UE și suportarea lor de Primăria Buzău, adică de noi!
Și în încheiere vă aducem aminte cum îi explicam bolșevicului, tutore moral al secretarului acuzat de hărțuire sexuală, explicația de acum câteva luni, în imagini mult prea simple până și pentru ultimul prost https://www.newsbuzau.ro/editoriale/46141-dosarele-lui-didimos-planul-tom-soseaua-de-pe-transilvaniei-nu-cade-pe-aritmetica-bunului-simt


P.S. Tomiță, 10%, adăugăm și Transilvaniei alături de avion, locomotivă, poze pe garduri, moara de apă învârtită electric pe un simulacru de băltoacă cu pretenție de râu, manualul de tot râsul, paralela sau meridianul, ce-o fi, de 45 de grade și șușaua Transilvaniei? Se mărește lista pe timp ce trece! Hai băiatule că poți mai bine. Așteptăm vaporul la ieșirea spre Brăila, metrou spre tunelul din Bucegi, conferințe NASA, rachete pe fundul mării, Buzăul cu ieșire la Eforie Nord și altele. Acum că Ciolacu e pe cai mari, Lucică-minte-scurtă pe cai ceva mai mici, iar nașul Ciucă pe metereze credem că este timpul să îți arăți adevărata valoare! Hai că poți! Nu te lăsa până nu ne falimentezi de tot! Oricum, tu le ai pe-astea cu falimentul, știi mai bine ca oricine. Nu mulți se pot lăuda cu atâtea firme falimentate, așa cum o poți face tu! Mai iei salariul la plic pentru că ai poprire pe leafă de la bancă??

DIDIMOS