LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

Eternele afaceri ale edilitatii buzoiene ?

refugiu statie autobuz Buzau TomaSa ne uitam stimate edil la stazile urbei noastre . Da , vorbim despre strazile peticite si despre trotuarele de un real pericol pentru trecatori pe timp de zi sau de noapte. Treaba de mantuiala si noi asfaltari din bugetul public. Vorbim apoi si despre aiuristica pieselor de mobilier urban gen avion hilar ca expunere , locomotiva carcasa din fata Garii sau muzeul fantezist numit Iazul Morilor.

Ce mari specialisti in estetica urbana au fost consultati? Acestea nu sunt piese de mobilier urban de calitate estetica. Ele sunt rezultatul unor calatorii in lumea viselor de noapte devenite ziua urmatoare mari proiecte . Iarasi un motiv de cheltuiala inutila.

           Dar mai este inca o cestiune dupa vorba lui Nenea Iancu. Mergem pe strazile urbei noastre blagoslovite cu un S.N.C cu probleme si vedem cum sunt retezate zilnic refugiile din statiile de autobuz ale minunatului si falimentarului Transbus. Acolo , la locul cu pricina , ardem gazul degeaba cu doi calatori pe timp de zi sau de seara si sa nu mai spunem ca autobuzele nu respecta nici programul. De ce au disparut toate aceste refugii ? Care a fost motivatia ? Erau deteriorate ? Aud ? Suntem platitori de taxe si impozite si avem dreptul sa ne intrebam. Alte achizitii pe bani publici ? Alte comisioane? Problema este ca toate aceste cheltuieli se fac pe banii cetatenilor din acest oras mancurtizati sistematic . Daca asta vor cetatenii asa sa fie . Vox populi ! Daca nu deschid bine ochii si nu vad cele 10 dosare penale care vizeaza feuda personala a nababului de la Palatul Comunal Buzau sa suporte si sa nu se planga. Homo Stultus sa voteze pe mai departe bataia de joc si japca din visteria locala! Funia nababului in final o sa se stranga de par pentru ca fiecare pasare pe limba ei piere ! Pana atunci suferinta placuta !

Adrian Constantin