New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO / FOTO – Momentul penibil de la Revelionul din Piata Daciei, cand celui mai slab primar din istoria Buzaului – Toma faliment I se taie microfonul de catre consilierul sau personal, tocmai cand se lauda cu “marile” realizari tovarasesti!

Toma bautura Revelion Buzau 2022A trecut si 2021 si gasca penala din jurul celui mai slab primar din isoria Buzaului – Toma faliment, a inceput inca de la miezul noptii, in seara Revelionului de pe Platoul Dacia din municipiu, sa isi arate coltii de bipede second hand! Nu vorbim de muzica “a la Tintesti” de pe platou (asa cum se vorbeste – a costat in jur de un milioan de lei!!!), cu mici exceptii, cantata execrabil de “marii” (h)artisti adunati acolo, pe bani publici, nici nu vorbim de evaziunea fiscala de la casutele puse pe platou, cu grija si sub stricta “protectie” interlopa oficiala (de la CLM incepand) si nici de devastarea unor zone de protectie si monumente istorice (cum e zona Obeliscului din Crang (vezi FOTO trimise de cetateni), ci aici vom vorbi doar de discursul politic al “celui mai slab primar din istoria orasului – Toma faliment!

 

In modul cel mai comunistoid cu putinta, Toma a reusit sa oripileze urechile celor prezenti (chiar a celor special adusi sa acopere eventualele huiduieli ale buzoienilor), cand aproape de miezul noptii, la cumpana dintre ani, a inceput sa elucubreze citand “marile” realizari ale “epocii” sale tintestene! Norocul celor prezenti a venit, pe neasteptate, de la consilierul sau personal, care deghizat in “maestru de ceremonii”, l-a interrupt busc pentru a anunta secundele ramase pana la trecerea in anul 2022! Toma insa nu s-a lasat ci a incercat sa isi continue discursul de “doi lei gauriti”, dar a fost repede acoperit de vacarm! Proasta crestere de care a dat dovada nu e de mirare, o stim, totusi ne intrebam cum de si-a permis sa dea “noroc” (cu “sampanie”…credem?!), la scena deschisa cu un minor, ranjind ca ultimul “abtiguit” de la birtul Tintestiului? Cine era minora si cum de parintii sai au lasat-o in preajma acestui specimen periculos, cu un pahar in mana? Nu stim daca in recipient era sampanie….cum se banuieste sau daca ( …iar cheama martorii cu grade sa minta si reporterii vanduti sa contracareze!) a baut toata noaptea numai apa chioara, dar cert este ca gestul, din afara este mai mult decat scandalos, iar DGASPC si Politia ar trebui sa lamureasca asta!! Si uite asa pasim in 2022, cu aceeasi gasca de trogloditi pusi pe jaf si care arunca la amarasteni cioburi de realizari, zicand ca sunt “marete” si ca acestea au darul sa “schimbe” fata orasului?! Halal!

La putini ani, meltene!

Iulian Gavriluta

 

https://www.youtube.com/watch?v=yjQe8sSOiVQ