LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

“Pohta ce am pohtit…sa fiu presedinte la ADI 2008 Buzau!” (se pregateste de CJ?) – zicerea celui mai slab primar din istorie – Toma faliment! De dupa aceasta scena, in impasibilitatea lui PEN (Petre Emanoil Neagu), rade had si Tescaru & Co!

Toma Neagu TescaruUltima lovitura "sub centura" a celui mai slab primar din istoria urbei Buzaului – Toma faliment a trecut aproape neobservata de presa aservita. Ultimul bolsevic a “scapat” stirea la ultima sedinta de CLM din aceasta saptamana, cand a spus ca nu mai poate reprezenta Consiliul Local in sedinta AGA de la Compania de Apa buzau pentru ca ar fi incompatibil cu pozityia sa de presedinte la Agentia de Dezvoltare Intercomunitara 2008! Sa reamintim ca la “ADI 2008” inca de la inceput, presedinte a fost seful CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu si de-a lungul timpului, mai ales pe cand nu tradase Ionel Tescaru destinele CAB si ale buzoienilor, acesta fusese un “dinte tare” impotriva intentiilor de a pune mana pe banii europeni ale Companiei de catre “Grupul infractional organizat” de la Palatul Comunal.

 

La ultimele sedinte ale AGA “Adi 2008” a fost scandal si primarii, mai cu fosrta, mai cu amenintarile au votat din a doua ioncercare, ca la sefia Asociatiei sa fie cel ami negru cosmar al buzoienilor – Tomita de la Metalurgica! Evident, toti au inteles ca asta e vointa partidului sic a trebuie sa se supuna ca niste slugi politice si…asa au facut! Fostul presedinte al ADI 2008 “s-a retras”, altfel ,elteanul de Tintesti nu avea nicio sansa, surse din cadrul AGA spunand pentru News Buzau ca acesta a vrut “sa se departeze sis a aibe liniste” de tot ce inseamna Toma faliment! Toata lumea a inteles ca de acum, Buzaul este condamnat sa incheie “afaceri” cu CAB si firmele lui Tomita, dincolo de lege si bun simt! In ceea ce priveste pe Tescaru (fost director la CAB), care a renuntat la procesele cu Tomita in momentul cand I s-a propus ca el si familia sa se mute cu interesele firmelor (la unele fiind actionar si Toma si alti oameni politici din urbe?!) si cele personale …undeva “mai sus” (sef la ANRSC cu rang de secretar de stat), acesta i-a deveni formal sef lui Toma, dar dupa cum stim, tradand, securea de interese a fost ingropata si surse apropiate care ii tin in supraveghere permanenta ne-au transmis ca din cand in cand, acestia mai rad la un “pahar de vorba” de situatiile trecute, facand planuri fara jena pentru viitor, la meet-inguri tinute departe de ochii lumii.

I.G.

 

P.S.:  Raman intrebarile pe care le-am pus inca de acum 4 ani: Vrea Tomita la sefia CJ Buzau? Dupa ce a nenorocit Primaria Buzau si a indatorat orasul, acum vrea si CJ-ul? Asa ii poruncesc "fortele" din spatele melteanului? Il va lasa M.C. sa isi faca jocul?

Posibil raspuns: vrea el, ar vrea melteanul, dar acilea (ca si in altele) e impotent....politic!