New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO – AR TREBUI INTRODUS IN PROGRAMA SCOLARA! Cum conduce "Spectrul comunismului" lumea (Recomandat in special adulatorilor lui Toma & Co)!

spectrul comunismului LeninPrin seria video de față vă propunem să evaluăm multiplele măşti şi forme ale modului în care spectrul comunismului s-a infiltrat în comunitatea internațională și a promovat distrugerea culturală și ateismul forțat, și, sub fațada sa de “eliberare” și “egalitate” a cauzat în lume mai mult de 100 de milioane de decese nenaturale în ultimul secol.

1. Comunismul: un demon hotărât să distrugă omenirea

“Manifestul Comunist” începe astfel: “Un spectru bântuie Europa – spectrul comunismului”. Utilizarea termenului “spectru” nu a fost un capriciu al lui Karl Marx. Lucrarea de față susţine că acest comunism nu trebuie înţeles ca o mişcare ideologică, nici o doctrină politică şi nici o încercare nereuşită de a fi un nou mod de a ordona lucrurile. În schimb, trebuie înţeles ca un demon – un spectru malefic făcut din ură, degenerare şi alte forţe elementare ale universului.

După Războiul Rece, otrava comunismului nu numai că a continuat să fie dăunătoare ţărilor ex-comuniste, ci şi să se răspândească în întreaga lume. Infiltrarea ideologică a comunismului în lume a făcut ca spectrul său să influenţeze societatea umană pe scară globală și mulţi oameni chiar cred că dorinţele întunecate ale comunismului sunt ale lor. Cu aceasta, oamenii îşi pierd capacitatea de a discerne între bine și rău, de a diferenția binele de malefic. Manevrele diavolului aproape au reuşit.

Astfel, chiar dacă spectrul celebrează, încântat de victoria lui sinistră, majoritatea oamenilor cred că el a fost distrus. Nu este nimic mai periculos decât faptul că omenirea este pe punctul de a se distruge în timp ce sărbătoreşte, fără a ști, triumful diavolului.

Spectrul comunismului nu a dispărut odată cu dezintegrarea Partidului Comunist din Europa de Est.

În fața dvs. se afla traducerea în limba română a unei lucrări și serii video apărute în limba chineză, intitulată “Cum conduce spectrul comunismului lumea”, scrisă de echipa editorială a celor “Nouă comentarii despre Partidul Comunist”.

Prin seria video de față vă propunem să evaluăm multiplele măşti şi forme ale modului în care spectrul comunismului s-a infiltrat în comunitatea internațională și a promovat distrugerea culturală și ateismul forțat, și, sub fațada sa de “eliberare” și “egalitate” a cauzat în lume mai mult de 100 de milioane de decese nenaturale în ultimul secol.

 

VIDEO SERIALE, AICI: https://www.spectrul-comunismului.com/video/?fbclid=IwAR1ravNjvyrwXReglwEtL94PDW_tAqwPZ8ceclBknf8alUdwcL9y_Ulfrsw