New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

PSD Buzau inghite tot! “Râcâitorii” de pe la alte partide s-au hotarat: “Ne vopsim gardul …in rosu” si ne intoarcem la prima dragoste (“ca e mai largă”)!

Politica lupului in blana de oaie PSD PNLSteag rosu de inec abordat peste Buzau! Valurile de “imigranti politici” dau navala la PSD inainte de razboiul final al alegerilor din 2024. Mai multi fosti parlamentari, actuali primari, consilieri, neicanimeni si alti cersetori de fotolii, au inceput de ceva vreme “sa racaie” pe la portile partidelor cotate ca fiind peste pragul de 5 la suta. Asta nu ar fi ceva neobisnuit, dar arsita de afara le-a afectat cu totul singurul neuron pe care il mai au unii dintre “astia” care neavand o meserie la baza vor cu tot dinadinsul sa ramana in politica, chiar daca “matroana” nu-I mai vrea si i-a rejectat rusinos la ultimele alegeri! Doar in aceasta cheie putem intelege stolul de “pasarele si pasarici” care migreaza necontrolat de la Cislau la Buzau si retur sau de la Puiesti, Racoviteni pana pe Unirii 24 Buzau (Sediul PSD – organizatia judeteana)!

Unii cred ca Don Marcelo ii va apara de dosarele penale, altii se viseaza primari la rural si altii vor si ei un servici ca de: “n-au carte, dar vor parte”! Sunt unii de rasu’ curcilor care “jurau si pe măsa” ca nu se vor duce la “comunisti” (recte social-democratii - PeSeDe) iar acum “ling clantele” “rosilor” (nu “rusilor”!) si se gudura pe langa stapani doar vor prinde si ei un ciolan sau vreo firimitura ramasa pe sub unghii de la masa stapanilor. Asa se explica “convertirea” recenta a primarilor de la PMP la PSD si tot asa se explica venirea la “bratele parintesti” ale “flacaului de pe valea Cislaului” – Claudiu Voicu la social-democrati, mai ales dupa subcombarea primarului de Cislau si vacantarea fotoliului de primar de acolo! Mai ramane deputatul (scuze….”fostul”) Adrian Mocanu (despre Badulescu nu avem inca info!), care si-a trimis inaintemergatorii pe unde nu te gandesti (miscare rusinoasa, dar….asta e politica – o “cu.va”, nu?) de la Prefectura, la primarie si CJ (tot “tur-retur”!). Apropo de asta…dupa ce s-au batut “vitejeste” sa-l darame pe singurul om mai inteligent din PMP – Cristian Diaconescu (pe “Base” l-au tradat demult ca “asa-i in tenisul politic”!) si au incercat o “luare cu japca” (termeni specifici grobianismului lor innascut) a PNL Buzau (lucru inca neparafat), acum se pare ca au ales tot prima dragoste (ca e “mai larga”) – PeSeDe si de aceea si-au trimis “lucrurile” sa adere inainte de ei la social-democratia de “tip nou” (“Marceliana”)! Ce nu stiu ei este ca sunt scosi pe bara si de acolo fiind primiti “de mila” si “de bani” atat…despre functii, mai vedem! Banguiala continua! Va tinem la curent (“continuu”)!

REDACTIA