News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

STIRI FALSE, INCOMPLETE SI TENDENTIOASE - George Sava "victima colaterala" a razboiului granelor si al pamanturilor...aterizeaza din nou in picioare ca pisica! Vezi cine are interesul "scandalului din Agricultura"!

George Sava News BuzauBucurie mare in tabara unora si necaz in a altora....ramane de stabilit insa taberele! Pana atunci va spunem una, asa cum v-am obisnuit mereu - "JAVRELE LATRA SI URSUL MERGE INAINTE"! Sa traducem pentru "flausati" - in scandalul Chesnoiu - Daea - DNA lucrurile stau cam asa: se dau lupte grele pentru suprafetele agricole ramase "la stat" (inclusiv in Buzau, Braila, Galati...ia ghiciti ale cui? :D ) si se refac mizele pentru "plata in natura"! Pana una alta, cei care vad doar suprafata eisbergului au inceput sa isi frece palmele "pline de par" (ca si in cauza "El Fugitivo" - adica a subsemnatului) nestiind dedesubturile si sa se bucure doar ca niste amarati ce sunt!

In fapt, George Sava fostul subprefect al Buzaului si sef la ADS a fost scos temporar pe tusa pentru ca ii incurca pe unii si li se opunea altora...ei si ce? Limbricilor, chiar credeti tot ce gandesc unii sau banguiesc altii? Imi vine sa rad, dar vorba aia: "cine rade la urma, rade mai bine" (iar va traduc - NU ESTE CA VOI...putintica rabdare si veti vedea)! Inca putin si afaceristii care se tin de prostii (inclusiv nababul Toma - care nu e strain de scandal) in bransa vor ramane cu buza umflata si contractele "cel putin ciudate" in aer si ma gandesc ca au tras si ultimul cartus cu DNA si ce o sa se mai faca de acum? Pe cine o sa mai "stramute" - "detaseze" sa le rezolve treburile murdare si puturoase? Mai sa fie! In orice caz, vad din ce in ce mai des asa zisi jurnalisti si "jurnalizde" care se bucura inainte de vreme si raman cu buzele (toate) umflate - de data asta nu de la amanti sau politicieni de carton si cu nasul rosu, ci de la prostia crasa care li se plimba lejer intre singurii neuroni ramasi intregi! Atat!

REVENIM!

I.G.