New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

DOSARLE LUI DIDIMOS! DEZASTRU SI PERICOL TOTAL –Toma faliment atenteaza la siguranta buzoienilor! Cladirile stau sa cada in oras si “primarele” nu misca niciun deget!

copii sub daramaturi cutremurPRIVITI IMAGINEA ALATURATA...EI POT SA FIE COPIII VOSTRI...IN BUZAU, dupa un posibil seism major! Catre voi - cei responsabili: dupa ce priviti copiii acestia in ochi vrem sa aflam daca aveti curajul sa spuneti ca ati facut tot ce se putea, pentru siguranta unora ca ei!  Recentele evenimente tragice din Turcia au readus in memoria tuturor romanilor cutremurele cu victime din Romania ultimilor 50 de ani. Un caz aparte este Buzaul, care este orasul cel mai expus din tara la astfel de eventuale tragedii (in cazul producerii unei miscari telurice de proportii). Potrivit statisticilor, peste 44 de cladiri – imobile din Municipiu (vezi FOTO mai jos), vor cadea la prima miscare seismica mai importanta.

Ce fac autoritatile? NIMIC!

Venit la carma orasului, “primarele” Toma faliment, sustinut de o gasca penala si de cativa inconstienti (co-interesati de imbogatire pe “nemuncite”), a adus orasul la cel mai scazut nivel de siguranta din istorie! Ne bazam in ceea ce spunem pe ultimele sondaje si date statistice si chiar pe elucubratiile acestui homuncul!

 Sa ne reamintim! 

In 2022, Tomita afirma in fata blocului 41 din Micro 14, (cel mai periculos bloc DIN TARA – gata sa cada la un seism mai important!) ca prin PNRR (programul de spaga oficiala a Guvernului) va reabilita imobilul si se jura (ca la Tintesti) ca o sa-i mute pe locatari (peste 200) in locatii provizorii! A mintit!  Nu a miscat niciun deget in acest sens! Nici nu avea cum! A dat banii pe paranghelii si imagine si pe proiecte inutile! In prezent, in “lumina” evenimentelor tragice din Turcia, vietile celor peste 200 de familii (si nu numai!) le sunt puse in pericol de moarte de acest nabab nesatul de spagi, comisioane si imagine prin presa platita vinovat de Primaria lui! Iata-ne in 2023, in pericol de cadere a blocului (si nu e singurul…gaditi-va ca mai sunt 43 de astfel de imobile cu “bulina” rosie – risc seismic de gradul 1! Intereseaza pe careva?) Nu inteleg ce fel de familisti, de cetateni sunt toti cei din preajma lui..cum va imbratisati copii, parintii, nevestele, amantele, animalele de companie, stiind ca participati la un dezastru dinainte anuntat?!)

Intra in scena..."marele" expert in (ne)siguranta constructiilor!

“Expertul comunistoid Vioel Constantinescu, fost sef la CJ Buzau si cu constiinta patata de sange si minciuni fiintiale, este "cel mai" vinovat decat toti pesedistii flausati, cand vine vorba de acest domeniu - "siguranta in constructii"! De ce? Simplu – pentru ca masluieste incontinuu datele legate de siguranta imobileleor din oras si face abuz pentru abuz cu asa zisele constatari profesioniste, din spatele unui titlu acordat tot de…colegii comunisti! Sunt multe de vorbit…totusi retineti: niciun buzoian nu e sigur in Republica lui Toma faliment! E doar o chestiune de timp pana rudele voastre vor muri sub daramaturile unui oras stapanit de EI! Va complaceti? Foarte bine…sunteti co-vinovati! Insa... nu ne obligati si pe noi sa va respectam si sa fim de acord cu asa ceva! Stati (ne)linistiti - NU VETI SCAPA!

DIDIMOS

 

P.S. In imaginea de mai jos aveti harta cu majoritatea cladirilor din Buzau care ar pica la primul seism mai important!

harta blocuri pericol cadere Buzau