New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

EDITORIAL ! “Sky Wars – PsyOP”: Falsa invazie extraterestră este testata pe americani sugestivi si restul omenirii buimacite de valurile “Plandemiilor”! VIDEO PODCAST

HRR alien vs stupid people Sky Wars PsyOP PlandemieO etapa planificata de multi ani prevede ca dupa testari repetate ale limitelor rezistentei si actiunilor umane sa calibreze reactiile pentru UN PLAN MULT MAI MARE! Evident, pentru cei obisnuiti zilnic cu minciuna si manipularea, adevarul scapat de sub control pare doar o Teorie a conspiratiei si nimic mai mult. Fereastra Overton actioneaza “ca unsa”, iar gandirea logica si analitica este aproape anihilata la cei “lobotomizati civic”!

Ce spun totusi americanii care mai au un dram de creier si gandesc cu mintea lor?

Avioanele forțelor aeriene americane și canadiene folosesc rachete de mare preț pentru a doborî baloane dubioase, în timp ce susțin că „învinge” obiectele. Totul face parte dintr-un psihoterapie masiva care încerca să sugereze că extratereștrii invadează atmosfera Pământului și că ambarcațiunile extraterestre sunt doborâte de avioanele de luptă moderne.

În plus, ideea că avioanele de luptă jalnice ale umanității ar putea învinge tehnologia extratereștrilor care posedă capabilități Faster-Than-Light (FTL) este absurdă. Dacă extratereștrii vizitează de fapt Pământul -- ceea ce nu este o presupunere nerezonabilă -- cu siguranță nu sunt suficient de proști pentru a-și doborî OZN-urile de către proștii militari treziți din Canada și Pentagon”.

Isteria nu se opreste aici, testele pe oameni si diferitele “Plandemii” actioneaza tot mai précis intr-o umanitate aplatizata, semi-analfabeta si preocupata de nimicuri si viata de zi cu zi. Vocile elitelor sunt aproape anulate si doar cei care cauta cu adevarat adevarul, dincolo de minciunile mass-mediei "mainstream" gasesc franturi care puse cap la cap trezeste constiinta! Numai sa vrei!

Va las sa urmariti un podcast in limba engleza, tot mai popular printre americani si europeni!

Ganditi cu capul vostru, cand inca gandirea nu e pedepsita!

I.G.