New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Handbal. Un antrenor acuză! Scandal după HC Buzău 2012 - CSM București 24-25(12-12)

HC Buzau acuzatieHC Buzău 2012 a fost învinsă pe teren propriu de CSM București, scor 24-25(12-12), sâmbătă, 18 martie 2023, în etapa a 21-a din Liga Națională de handbal masculin. Băieții lui Gabriel Armanu și Bogdan Constantin au revenit în finalul jocului de la -3, reușind să egaleze 23-23 de la 20-23, dar au cedat la limită, impresia generala fiind că o remiză ar fi fost mai echitabilă.

Una dintre deciziile contestate de buzoieni o reprezintă cartonașul roșu primit de portughezul Barros, după executarea unei lovituri de la 7 metri, fază unde s-a interpretat că jucătorul Buzăului ar fi aruncat direct in fața portarului advers.

În finalul partidei, după ce golul lui Mane la ultima fază a întâlnirii a fost anulat, buzoienii au acuzat maniera brigăzii de arbitraj.

"Îmi propusesem la începutul sezonului sa nu vorbesc deloc despre arbitraje, dar ce s-a întâmplat azi depășește orice limită. A fost o mizerie fără margini, o bătaie de joc a oamenilor în roz față de munca tuturor. Ce e frustrant e că am fost cel care a susținut mărirea baremurilor de arbitraj, în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Trebuie sa spunem deschis că, în acest moment, arbitrajul românesc este praf" a spus Gabriel Armanu, antrenor HC Buzău 2012, conform handbalmania.ro.

În urma eșecului cu CSM București, "Lupii" Buzăului se află pe pozitia a 9-a a clasamentului, cu 25 de puncte, iar etapa viitoare vor juca în deplasare la Vaslui.

Cătălin Păduraru