New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

"Am să înnot cât am să pot" sunt vorbele unui copil care a învățat să înoate cu Aurel Ifteni, președintele Asociației Interferențe (VIDEO).

Asociatia Interferente buzauDe câțiva ani, cu sprijinul Complexului Turistic Măgura, la Centrul Spa, unde există o piscină modernă, copiii de la Asociația Interferențe și invitații lor învață să se bucure de apă prin jocuri, fiind ajutați și îndrumați de Aurel Ifteni cu metode inedite. Astfel, înotul devine o sursă de relaxare, bucurie și terapie pentru suflet și corp.

Câteva exemple de jocuri în apă includ: "Torpila", unde trebuie să aluneci cât mai departe fără să te miști; "Balena", o alunecare din verticală pe apă, cu corpul arcuit pentru a evita accidentele; "La Cules", unde trebuie să iei bastonașe sau cerculețe speciale de pe fundul bazinului; "Tunelul", trecerea pe sub picioarele unui partener; "Lanțul", în care mai mulți copii înoată în linie ținându-se de mâini; "Oglinda", deplasarea în paralel față în față.

Cu alte cuvinte, când activitatea devine plăcută, devine și mai ușor de făcut, iar progresul vine de la sine și este mult mai satisfăcător.

Când înotul devine o plăcută plutire, mintea se schimbă, iar corpul se modelează.

Pentru a vă bucura de toate aceste beneficii, trebuie să încercați. Puteți primi îndrumări și sfaturi accesând pagina Asociației la adresa: https://www.facebook.com/asociatiaInterferente/

I.G.