Cum se sifoneaza banii publici pentru imagine si publicitate in primaria Buzau (data lui Toma faliment) – EPISODUL AL II-lea. Faza pe firmele de casa si presa aservita (raport AUDIT financiar - contabil)!

Plati ilegale presa Primaria BuzauPotrivit auditorilor externi, veniti in control in Primaria Buzau, in anul 2019 UATM Buzău a angajat şi a efectuat plăți din bugetul propriu reprezentând servicii de publicitate în sumă totală de 333.880 lei, prestații efectuate având ca obiect informarea cetățenilor şi promovarea instituției pe canalele radio, TV, presa scrisă si online, în contextul în care informațiile nu se încadrează în categoria informațiilor de interes public general, astfel cum sunt acestea definite în Legea nr. 544/2001.

Citește mai departe...

ANCHETA (episodul 1) - Cum au disparut banii publici in buzunarele gastii Toma – Vasilescu (AUDIT oficial!): evenimente fictive, facturi umflate, venituri neinregistrate, fonduri dosite…

Audit financiar primaria BuzauNews Buzau si Grupul de Investigatii Media a semnalat de mult timp faptul ca gruparea infractionala din jurul primarului faliment Toma Constantin sifoneaza banul public intr-un mod nemaintalnit, dar iata ca si cel mai nou AUDIT extern facut la Primaria Buzau arata fara dubii cum se fura “la greu” din buzunarele buzoienilor. In aceasta prima parte a anchetei ne ocupam de Oval Green, societatea capusa condusa de fostul militar Alfred Vasilescu, un apropiat al primarului puscariabil. Iata ce spune ultimul Audit extern, din domeniul financiar-contabilm incheiat in iunie 2020. Urmeaza in episcoadele urmatoare – presa si contractele/facturile fictive, licitatiile cu “dedicatie” si VENITURILE “UITATE” din Administratia Publica Locala. CONCLUZIILE LE TRAGETI VOI!

Citește mai departe...

VIDEO – ANCHETA: Scandalul de la Asociatia de proprietari PT 28/3, continua! Ingrediente: pile, interese de grup (flausatii din Primaria Buzau), minciuni si abuz de putere!

Mafia din asociatiile de proprietari din BuzauGruparile de tip mafiot din Buzau nu mai sunt de mult o noutate…fie ele compuse din “jurnalisti”, oameni ai legii, functionari sau interlopi! In cei aproape 10 de la infiintare, News Buzau a adus in fata publicului mai multe tipuri de “flausati”, care la vremea lor se credeau invincibili, dar in timp s-au dovedit a nu fi decat niste “condesatori ai vidului mundan”. Daca nu stiati, gruparile de tip mafiot sunt categorisite in mai multe feluri, de la “creierele” afacerilor – nedezlipiti de politicienii de carton, la simplii trepadusi executanti sau gainari, care aduna firimiturile ramase de la masa “Boss-ilor”. De cand a venit la putere noua gasca a penalului Toma faliment, au inceput sa viermuiasca mafiotii “second-hand”, plini de frustrari si lacomie si sa treaca la praduiala ca niste bisnitari de rand. Unul din cazurile “cu taxa de protectie” la nivel de primarie si politie este cel de la Asociatia de Proprietari PT 28/3 din Dorobanti 2, Buzau. De-a lungul timpului sute de miliarde de lei vechi “au disparut” prin aceste capuse – Asociatiile de proprietari si au alimentat un tentacul al mafiei locale. Asa s-a intamplat si aici. Ceea ce este mai interesant este faptul ca la orice Asociatie de proprietari te uiti, retelele de furt din bani publici sunt interconectate si daca sapi mai adanc dai de aceeasi oameni: primarul, secretarul si alti sefi si “sefutze” de prin birourile intunecate ale Administratiei Publice Locale. Mai grav este cand sunt implicati si oameni ai legii: politisti, avocati si altii.

Citește mai departe...

FOTO DOCUMENT: Un imobil din incinta Policlinicii “23 august” din Titulescu, naste patimi! Scandalul este abia la inceput, dar in jos sunt amestecate multe si…multi!. Vezi aici ce au de spus buzoienii impotriva proiectului

contructie ilegala BuzauConstructiile haotice din municipiu nu mai sunt o noutate, mai ales de cand la carma Adminsitratiei Publice Locale s-a cocotat un meltean fara viziune si pus pe praduiala, impreuna cu gasca flausata. Municipiul se urateste pe zi ce trece si se pare ca procesul este ireversibil! Ne-am gandit initial sa ne construim materialul intr-un mod mai potolit, dar semnalele primite de la postacii PSD ne-au facut sa ne razgandim. Care sunt pe scurt faptele? Un proiect de construire a unei clinici medicale – “Ideea Dent” (sursele spun ca deputatul PSD Sebastian Radu este “capul rautatilor” si “patronul” afecerii) in curtea Policlinicii “23 august” (acum “Titulescu”) din acelasi cartier buzoian, face ca proprietarii din zona sa se revolte. Nu ne oprim la modul cum a fost obtinut acel teren, desi este foarte interesant si acest aspect, reprezentand o radiografie clara a “furaciunilor gastii penale de la primaria Buzau!” si a modului de operare, ci ne concentram pe nemultumirile cetatenilor (ca tot este proiectul “ in dezbatere publica”!). De fapt, in realitate nu exista nicio consultare a cetatenilor, totul e o mascarada “a la Toma & Co”, iar neamul asta de marlani nu poate fi oprit decat cu legea sau revolta populara! In timp ce arhitectul sef de la primarie – vesnicul Victor Tarlea se vaita ca “mai are 2 ani pana la pensie”, gasca penala pune mana pe oras incet si sigur, “valorificand” fiecare colt de iarba verde din oras sau zona construibila. In dispretul cel mai adanc fata de urbe, ocupata cu protectia impotriva COVID 19, apar constructii hidoase, puse in zone protejate sau nepotrivite din punct de vedere architectural sau al utilitatii publice! Si de ce nu ar fi asa, de vreme ce edilul este un taranoi de la Tintesti care se tine de avioane, locomotive si…parasute? Pentru a scurta primul nostru material, prezentam mai jos obiectiile unui proprietar de locuinta aflat in apropierea hidoseniei ce se vrea “clinica medicala” (mai bine i-ar fi zis: “groapa de furaciuni” – gurile rele spun ca acolo vor fi “adapostite” utilajele medicale furate din UE, tot de famiglia lui Sebi (cumnatul acestuia!)– “…in  7 şi 8 noiembrie 2013, a furat instrumentar dentar în valoare de 45.000 euro de la Congresul Stomatologic Finlandez şi Expoziţia 2013, organizate în Centrul de Expoziţii şi Congrese din Helsinki” - LINK):

Citește mai departe...

PROFIL DE INVINGATOARE! In fata dumneavoastra: seful Garzii de Mediu Buzau – Carmen Ichim! Luptele “politically incorrect" de la Beceni!

Sesizare Garda de Mediu Buzau Prefectura Carmen IchimAm iesit din “Starea de urgenta manipulare” si am intrat cu siguranta in “Starea de alerta de prosti”! Toate institutiile statului, cu mici exceptii, sunt penetrate de paduchi flausati, “neica nimeni”, slugi supuse si multi borfasi. Una din “exceptii” este Garda de Mediu Buzau, condusa cu mana forte de Carmen Ichim, fostul prefect al judetului Buzau. Spunem asta noi, care am avut multe conflicte cu doamna comisar sef inca din perioada cand nu era numita prefect! Nu avem nimic fiintial cu nimeni, nu purtam ranchiuna si suntem gata sa “reconsideram” relatiile cu cei in cauza, atunci cand acestia dau semne de indreptare sau cand ne dam seama indubitabil ca am gresit, doar suntem oameni, nu?

Citește mai departe...

Subcategories