News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO – “Dragaica de iarna, cu hamsii puturoase” - Toma faliment (inca primar) vs Targul de Craciun luminos - Neagu (CJ Buzau)

Targul de craciun Neagu vs Dragaica de iarna TomaExista o vorba in popor – “Cum e turcul, asa e si pistolul!” - fara nicio ofensa la admirabilul popor turc, dar zicala i se potriveste “ca manusa” melteanului Toma faliment – cel mai slab si urat primar al Buzaului! Dupa cazne mari (platoul Dacia este in santier si nu se mai lucreaza de zile bune), s-a dat drumul “Dragaicii din Crangul defrisat ilegal” – editia de iarna a “votantilor PSD – aripa Toma faliment. Miros de hamsii in ulei ranced, fum de mici, bautura ieftina, frig, intuneric si “cotomedii” invechite moral si fizic! Un aspect mai jalnic nici ca se putea! Prin comparatie, la fostul spital Bratianu, transformat prin fonduri UE in Complex cultural, presedintele CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu a facut adevarate minuni, aratand ca se poate si altfel de “Targ de Craciun”.

Citește mai departe...

VIDEO - Unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!”, lansată de BCR și Vodafone, aduce serviciile financiare și tehnologia mai aproape de locuitorii comunei Glodeanu-Sărat

Caravana Buna ziua BCR si vodafone Glodeanu SaratCaravana „Bună ziua, schimbare!” face cea de-a treia oprire în comuna Glodeanu-Sărat, județul Buzău , după ce anterior a fost în mijlocul comunităților din Băleni, județul Dâmbovița și Drajna, județul Prahova

În perioada 25 noiembrie – 9 decembrie, locuitorii comunei Glodeanu-Sărat vor putea accesa cu ușurință servicii și produse bancare, soluții de telecomunicații și tehnologii inovatoarea și vor putea participa la atelierele gratuite de educație financiară și digitală

Buzău, 25 noiembrie 2022 – Unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!”, un demers comun al Băncii Comerciale Române și Vodafone România pentru creșterea gradului de incluziune financiară și tehnologică în mediul rural, ajunge astăzi în comuna Glodeanu-Sărat, județul Buzău. Camionul modular va staționa, până pe 9 decembrie, în parcarea din fața sălii de sport din incinta Școlii Gimnaziale I-VIII din Glodeanu Sărat.

Citește mai departe...

INCA UN PROCES PIERDUT DE PRIMARUL TOMA SI CONSILIERI! Primaria trebuie sa plateasca in solidar, politistilor locali, cate 2500 de lei pentru fiecare angajat nedreptatit (sentinta DEFINITIVA – Curtea de Apel Ploiesti)! Cine plateste? Toma? NU! Buzoienii?

Toma pierde proceseleSe vede treaba ca pilele, rudele si amantele de la Curtea de Apel Ploiesti, nu ii fac jocul de fiecare data! Bataia de joc si nesimtirea lui Toma faliment…continua! In spatele voturilor slugilor din CLM – TOMA si acolitii pierd procesele pe banda rulanta, dar pagubele le suporta tot buzoienii! Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au dat dreptate politistilor locali afiliati Sindicatului LEX in procesul intentat impotriva primarului Toma si a Consiliului Local Municipal, in urma abuzului si nedreptatilor facut in 2017! Astfel, SINDICATUL NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR FORTUS LEX si urmatorii - ALBU EMIL VASILE, ALEXANDRU CAMELIA, ALEXANDRU VASILE, ANDREI AMALIA-ECATERINA-CRISTINA, ANDREI ION,     ANDREI MARIA, ANGHEL ADRIAN, ANGHEL ADRIAN EDUARD, ANGHEL JENI, ANGHEL LOREDANA, ANTOFI EDUARD DORINEL,             APOSTOL MARIUS-DANIEL BACIU EMIL, BAJAN SORIN, BALAŞ VICTOR, BANU ION, BĂDINOIU MARIANA, BĂLAN MIHAELA, BĂLĂNICĂ LUDOVICA, trebuie sa primeasca de la primarul TOMA si CONSILIERII LOCALI, in solidar, cate 2500 de lei despagubire pentru ca au fost dati afara ILEGAL!

Citește mai departe...

VIDEO - Boscodeala vs Toma (realizari si bani)! 16 milioane de euro buget Buzau (Bosco) vs 160 de milioane de euro buget Toma (via Ciolacu)! Bataie de joc si jaf oficial! Vezi aici o mica statistica!

Minciuni vs realitate Toma faliment BuzauDaca Toma continua zilele acestea ”umflarea in pene” si promisiunile mincinoase, ne-am gandit sa oferim si noi, buzoienilor, o mica…foarte mica comparatie intre cele doua administratii ale orasului (Boscodeala si Toma) si unele realizarile ale lor!

Citește mai departe...

ARTICOL CE NU VA APARE IN PRESA PLATITA DE PRIMARUL “TOMA FALIMENT”! Cel mai slab edil se pregateste de inca un abuz! Vezi aici modificarile idioate ce le propune in CLM ,pentru Regulamentul de functionare – privind interzicerea jurnalistilor!

Inca un abuz Primaria Buzau Toma libertate jurnalistiExista o vorba in popor – “Cand vrea sa te piarda Dumnezeu, iti ia mintile!” si asta se pare ca functioneaza perfect in cazul devenit de acum…patologic al celui mai slab primar din istoria Buzaului – Toma zis si “faliment”! Dupa ce a oripilat o comunitate intreaga si a scris despre aceasta ilegalitate toata presa nationala, primarul “degeaba” – Tomitza se mai pregateste sa comita una: modificarile Regulamentului de functionare al CLM (AVETI TEXTUL PROPUS, INTEGRAL, MAI JOS)! In atasament, veti putea citi aceste noi aberatii, marca cuplului celebru – “Pistol-Toma”! Ca sunt rau intentionati si le e frica de jurnalistii incomozi…se stie! Noi ne gandim insa - cum are sa raspunda in fata buzoienilor si a legii, membrii comisiilor “de (i)legalitate” din Primaria Buzau – Comisia Juridica de avizare si alti trepadusi, platiti regeste din bani publici?

Citește mai departe...

VIDEO - Primarul Toma NU va lasa accesul liber cetatenilor si jurnalistilor la sedintele CLM (ACTE OFICIALE)! Prefectura va ataca in “Contencios administrativ” decizia Primariei! "TRANSMIT INTREGII PRESE BUZOIENE: DOMNUL TOMA V-A MAI PACALIT INCA O DATA!

Toma minte NU va da acces liber presei la CLMPrefectul judetului Buzau – Daniel Ticlea: “Pana la ora asta cand vorbim (25.10.2022 – afirmatie a prefectului in cadrul emisiunii “RAPORT SPECIAL” de la TV News Buzau – minutul 13:54 – LINK mai jos), numai eu sunt serios…domnul primar a afirmat la o televiziune locala (FOCUS TV – vezi LINK mai joc – n.r.) ca va opera modificari la acest Regulament, vreau sa va spun ca in adresa in care ne-a transmis-o spune cu totul altceva…ca NU ARE DE GAND SA MODIFICE ACEST REGULAMENT, ca sunt destui oameni in dreot – facand trimitere la consilierii locali, iar daca vor sa modifice, sa initieze o propunere in acest sens…asadar, TRANSMIT INTREGII PRESE BUZOIENE CA DOMNUL TOMA V-A MAI PACALIT INCA O DATA!”, a precizat in cadrul emisiunii, prefectul Daniel Ticlea (vezi VIDEO).

Sa ne aduceme aminte de istoria acestui gest fara precedent in democratia romana:

Citește mai departe...

Subcategories

AdSense 4