Toma inconjurat de penali! Consilierul personal – Ion Diaconu, venit din Botosani (recomandat de Cezar Preda), anchetat penal (si trimis in judecata!) de DNA Suceava intr-un dosar “trans la indigo” cu cel de la RAM Buzau!

Ion Diaconu Anchetat Penal DNAPoate pentru unii o sa para curios cand o sa alfe ca “noua achizitie” a primarului Toma este din fosta garda a PDL (actual PNL) si nu un social-democrat cum ar crede agemiii! Pentru altii, este clar ca “omul” vine pe filiera deputatului PNL - PDL (de Dambovita), buzoianul Cezar Preda, fost coleg de afaceri si munca cu Toma, la Metalurgica Buzau. Potrivit jurnalistilor din Botosani si Suceava, Ion Diaconu a “tras foloase personale” si a facut "abuz de putere" fiind la conducerea unor societati moldovene, omoloage Regiei Autonome Municipale Buzau.

VIDEO – Ancheta de la Beceni, “faza pe imagini si interviu”!

Ancheta BeceniContinuam “Ancheta de la Beceni”, cu faza pe imagini si un interviu cu primarul Laurentiu Dumitru. Da, ne-am deplasat in comuna si am stat de vorba cu cei in cauza (“unii”, pentru ca “altii” fug de camera de filmat ca “dracul de tamaie”!) si am dat “o fuga” la investitiile din zona….unele aproape de finalizare, altele…”nu prea”! Ce ne-a frapat de la bun inceput a fost faptul ca “pe teren” lucrurile stau putin altfel decat de la distanta. Ce vrem sa spunem? Pai, domnul primar Laurentiu Dumitru incearca sa isi faca “bucata” de proiect european, numai ca nu depinde totul numai de el. Nu, nu-l “periem” deloc, are multe probleme si una pare a fi “increderea orbeste” in anumiti parteneri, care s-au dovedit neloiali unei anumite cauze ce parea comuna, la un moment dat.

VIDEO - Tiganeala de Craciun marca Toma faliment, oripileaza buzoienii. Vezi alte Targuri de sarbatori din tara!

Tiganeala Craciun Toma Buzau 2019Tigani violenti (te injura si sar la bataie daca te vad ca filmezi!), maruntisuri pe tarabe – multe fara legatura cu sarbatorile de Craciun, corturi murdare – aninate de copacii ornamentali, de bancile de piatra, in improvizatii electrice periculoase (strada Cuza Voda, Buzau)…acesta este peisajul oferit de primarul faliment – Toma Constantin si gasca “din dotare”. Oricine crede ca exageram, trebuie sa priveasca reportajul de mai jos, filmat ieri, 02 decembrie 2019 in Centru Vechi al municipiului Buzau (in comparatie oferim alte Targuri din tara: Oradea, Sibiu si Brasov ).

INCREDIBIL! FOTO DOCUMENTE! 1. Surse: Gasca lui Toma din Primarie (Fredy & Co) - intai incaseaza banii pe paranghelii si apoi da contractul la semnat!!! 2. Continua arderea documentelor sensibile din Primarie!

Refuz semnare act penal primarie Toma BuzauSurse juridice din CLM si din proximitatea primarului faliment Toma Constantin ne-au informat ca in Administratia Publica Locala se petrec lucruri halucinante! Potrivit legii si hotararilor locale, o comisie speciala se ocupa de ofertele pentru contractele de publicitate si organizare de evenimente cultural-artistice si apoi firesc, se semneaza contractele, ramanand ca ulterior, dupa efectuarea serviciilor respective sa se emita facturile si sa se livreze banii in conturile respectivilor desemnati castigatori! Asa ar fi normal, dar la primarul faliment Toma si gasca penala din jur, lucrurile se intampla…pe dos: MAI INTAI SE IAU BANII (si asa destul de multi si nejustificabili), apoi, dupa luni de zile (aproape un an, in cazul de fata) se cere semnarea contractului! INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!

FOTO - EPISODUL AL III-LEA – Nedumeriri si puncte de vedere diferite in scandalul de la BECENI - “(NE) ȘANSA pentru Beceni –Împreuna reușim (SA FURAM)”!

Scandal Beceni Episodul 3In EPISODUL AL III-LEA al anchetei noastre de la BECENI (EPISOADELE I (LINK)si II (LINK) le puteti consulta pe News Buzau), privind conflictul intre Primaria din localitate si cei care au implementat proiectul “ȘANSA pentru Beceni –Împreuna reușim” - POCU ID 114909, vorbim despre punctele de vedere trimise REDACTIEI de catre cei care au contribuit la derularea programului.

Subcategories