New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

AVERTISMENT! Toma da ultimul Atac asupra libertatii presei si libertatii participarii cetatenilor la sedintele CLM Buzau! Vezi aici ce vrea sa faca, miercuri in sedinta!

CLM Buzau atac asupra libertatiiSpuneam de mult ca bolsevicii fie si deghizati in haina de social-democrati sau reformati, nu se vor putea niciodata recicla sau reeduca (asta pentru ca au o gandire bolnava, retrograda, libertatea celor din jur fiind doar un moft, iar vointa lor dictatoriala este  SINGURA dorinta care conteaza si trebuie impusa prin orice mijloace). Problema nu este numai la ei ci si la cei din jurul lor care aproba fara sa gandeasca ineptiile si comunistoidele lor propuneri. Iata cum primarul Toma incearca miercuri 29 iunie a.c. sa introduca in sedinta ordinara a CLM, pe sub nasul consilierilor locali din Municipiu Buzau un Proiect de Hotarare prinvind Noul Regulament de functionare a Consiliului Local Municipal Buzau. Printre alte multe precizari, se regasesc si unele aprecieri mult mai restrictive, la limitele legii (sau chiar in afara ei). Cea mai grava dintre ele este aceea a “ participarii libere a cetatenilor la sedintele PUBLICE ale CLM. La fel, presa este ostracizata si obligata (in caz ca se aproba acest Regulment comunistoid) sa se supuna unor reguli cel putin tampite si ilegale. Iata ce cuprinde Proiectul Noului Regulament CLM in comparatie cu Vechul Regulament. Sa speram ca Serviciul de avizare juridica din Prefectura Buzau isi va face treaba si va intoarce aceast Proiect la Primaria lui Toma, in caz contrar promitem un atac masiv in instanta – Contencios Administrativ!

Citește mai departe...

FOTO / VIDEO - EXCLUSIV! Cum a fost aseara la Dynamite Fighting Show - Gala Kickboxingului internațional de la Buzău - TV News Buzau a fost prezent!

Gala Dynamite Kickboxing 2022 BuzauOrganizare de exceptie si Show pe masura, aseara, la Buzau - Sala Sporturilor! A 15-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroșanu, ce a cuprins ultimul mare eveniment internațional de kickboxing a fost  organizata ca "la carte" si "gustata" de un public pe masura! Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase și Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care au urcat în ring sub ropotele de aplauze ale celor prezenti. Reporterii TV News Buzau au fost prezenti si va ofera imagini unice de la show!

Citește mai departe...

VIDEO Conferinta de presa - Aveati dubii, cumva? Procurorii DNA l-au ascultat pe Tomita si au “clasat cauza”? “Fapta nu exista” (plangerea penala cu delpidare fonduri UE)! “Niste nebuni – ii catalogheaza Toma pe cel(i) care au facut sesizarea!

Constantin Toma document AM PORAm avut din nou dreptate: Johannis si-a facut treaba la Buzau si a dat semnalul catre procurori, iar Tomita s-a antepronuntat in legatura cu clasarea cauzei in care se desfasura o ancheta (“in REM”), legata de suspiciunea de delapidare, fraudare a fondurilor UE” – in reabilitarea unor strazi din Buzau. Edilul a mai promis ca “se ocupa” de “nebunii” care au facut sesizarea si le face plangere de “Denunt calomnios” (desi sesizarea DNA are autor necunoscut!).

Citește mai departe...

TUPEUL fara margini: “Sunt CONVINS … până la 1 iulie, să ne vină răspunsul de la DNA Ploiești care să CLASEZE CAZUL…”! Stie Toma deja raspunsul si se antepronunta? Pe ce se bazeaza? Vezi aici detalii INCENDIARE!

Plangeri penale TomaNu este prima data cand pe edilul Buzaului  Toma, il ia gura pe dinainte si se antepronunta in unele dosare penale sau procese din instanta, dar ca acum, parca nu a fost niciodata! Daca la Buzau mai intelegem ca procurorii, in marea lor majoritate, unii dintre magistrati si cativa politisti anchetatori tremura de frica si “raspund la apasarea pe butoanele politice”, nu intelegem insa de ce nu se aplica legea de la nivel mai inalt, national si chiar international, in astfel de cazuri? Prin trambitele sale de presa, de curand, lui Toma “i-a scapat porumbelul din gura” (sau “cioara”) si a spus nici mai mult nici mai putin ca “ESTE CONVINS” ca pana la 1 iulie, DNA “VA CLASA CAZUL” (Sansanews)…. “Vă asigur că dosarul va primi clasare” (G4Media)! Sa ne reamintim:

Citește mai departe...

VIDEO EXCLUSIV! 32 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990| Cronologia unei pagini negre din Istoria României. La Buzau au foist “imbracati” in salopete de miner in jur de 1000 de muncitori (bonurile de cumparare sunt in posesia unui colaborator NB)

32 de ani de la MineriadaMineriada din 13-15 iunie 1990 a rămas în istoria României ca o pagină neagră, în care demonstrațiile pașnice de la București împotriva guvernului condus la acea vreme de Frontul Salvării Naţionale şi împotriva preşedintelui Ion Iliescu au fost reprimate cu brutalitate de forțele de ordine, cu ajutorul minerilor veniți din Valea Jiului. Patru persoane au murit în acele zile prin împușcare, iar alte 1.388 au fost rănite.

Europa Liberă face o scurtă cronologie a „Fenomenul Piaţa Universităţii” și vă propune o fotogalerie cu momentele dramatice ale acelor zile și cu ce s-a întâmplat cu dosarul Mineriadei 13-15 iunie 1990:

Citește mai departe...

Luni, 13 iunie 2022, orele 16, in Piata Universitatii – pomenirea victimelor mineriadelor. Vezi aici si “Pastila de istorie recenta – despre Mineriada, asa cum a trait-o Mugur Vasiliu) – UN SUBIECT DESPRE CARE NU SE INVATA LA SCOALA!

mineriada 1990 revolutia 1989Lali Iorga-Vasiliu (fiul lui Mugur Vasiliu); Luni, 13 iunie 2o22, în Piața Universității, orele 16:00, eu cu Asociația AXA Neamului împreună cu Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România și cu sprijinul Patriarhiei Române Arhiepiscopia Munteniei și Dobrogei, îl vom pomeni pe tatăl meu și victimele mineriadelor 1990-1991. Vreau dreptate!!!

Citește mai departe...

Subcategories