New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO – Conferinta de presa Partidul Verde Buzau si vizita la jaful din Crang! Ce zic cetatenii de taierile ilegale de copaci si ce parere are inginerul Costel Vanatoru despre asta si altele (vizita inedita la Banca de Gene)!

Jaf in Crang discutii aprinse Costel Vanatoru Banca de Gene Verzii BuzauVeniti la Buzau pentru a pune bazele filialei Partidului Verde, liderii si copreședinții de la nivel national - LAVINIA COSMA și MARIUS LAZĂR, au sustinut o conferinta de presa, impreună cu alti membrii ai organizatiei județene a Partidului Verde. In aceeasi zi, cei mentionati mai sus s-au deplasat la Green Wee pentru o vizita de lucru si in Crang pentru a constata jaful din padure, copacii taiati ilegal si mizeria de acolo!

Citește mai departe...

PIATA LOCALĂ Vs HIPERMARKET (mafia imobiliara si a executorilor judecatoresti)! Nababul Toma faliment GROPARUL pietelor locale si spagarul infiintarilor Hipermarketurilor! "Macelarirea" producatorilor autohtoni prin metode bolsevice!

Piatalocala vs Hipermarket BuzauPREAMBUL: Am repetat de atatea ori: poleiala de patriotism si ajutor pentru producatorii locali ale edilului Tomita este doar “praf in ochi” pentru a adormi constiintele si a manipula masele de alegatori! In realitate, el distruge pietele locale, nu face nicio facilitate noua pentru producatorii locali si creaza tot confortul urban (pe banii buzoienilor!) pentru cat mai multe hipermarketuri venite la Buzau pe bani grei (gluma cu Banca de G(J)ene a “pretenasului” Vanatoru nu tine, cand vine vorba de realitate si eficienta)! Sa ne aducem aminte ca inainte de venirea lui ca primar, fiecare cartier din Buzau avea piata lui locala, unde micii producatori aveau tarabe si isi desfasurau activitatile comerciale ce le ofereau atat posibilitatea unei subzistente minimale cat si o prezenta de produse proaspete, mult mai bune decat cele venite din afara, pentru buzoieni. Dupa 2016, anul fatidic cand lui Toma I S-A DAT BUZAUL pe mana, orasul tot mai mic ca populatie (ultima statistica arata clar asta, cu toate umflarile artificiale ale “ofiterilor” acoperiti de la Statistica Judeteana “de partid”), aceste facilitati au disparut, iar in prezent cele ramase dupa politica “Falimentului” dau rateuri si inregistreaza pierderi uriase. Am facut o mica cercetare in ceea ce priveste aceste aspecte si am ajuns la urmatoarele concluzii (ancheta este inca in derulare):

Citește mai departe...

Azi 23.02.2023 - Sedinta CLM Buzau – 100.000 de euro, din banii buzoienilor “zboara” la moldoveni pentru statui si profesori “mituiti” cu plimbari la Geneva – tot din bugetul local – cadourile lui Toma catre ai lui!

CLM Buzau Jaf din banii publiciInca o bataie de joc la adresa buzoienilor – unele Proiecte de Hotarare in sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Buzau de azi 23.02.2023, propuse de nababul Toma faliment si cu siguranta aprobate de majoritatea marionetelor pesediste si nu numai din CLM. In timp ce orasul arata ca dupa bombardament, Toma face “cadouri” din bani publici, in interes personal…mascat!

Citește mai departe...

UPDATE - INSTANTA A REVENIT ASUPRA DECIZIEI! VIDEO PROTEST! NU NE MAI FACEM BINE! INJUSTITIE SI BATAIE DE JOC! A omorat un tanar (Cosmin Basturea – 15 ani) cu masina, avea o alcoolemie de 2,67 g/%o si inculpatul (G.N. – 58 de ani)…a fost lasat LIBER...

accicdent pod vadu pasiiVa mai aduceti aminte de accidentul cumplit (09.12.2022) de la podul Vadu Pasii din Buzau, locul fatidic pentru Cosmin Basturea, tanarul caruia i-a fost intrerupta viata de un sofer beat, care a fugit de la locul faptei? Ei bine, ieri 21.02.2023, un judecator de libertati si drepturi a hotarat ca neispravitul de vinovat – G.N. de 58 de ani din Vadu Pasii sa nu mai stea “la racoare” ci sa se “odihneasca” la domiciliu, sub supraveghere.

Ce fel de justitie este asta?

Auzim de multe ori ca nu trebuie sa comentam rezolutiile instantelor, ca judecatorii sunt de neatins si ca hotararile lor sunt cele mai bune…dar ei nu sunt dumnezei, ci simpli oameni si pot gresi, evident! Cine raspunde pentru greselile “de sistem” sau personale, ale magoistratilor? Cine il mai aduce inapoi pe Cosmin? Dar pacea pentru parinti care vad ca in Romania de azi, poti ucide, conduce beat, fugii de la fata locului si apoi sa stai “la domiciliu” pana la solutionarea definitiva, care poate dura ani de zile (si evident se poate prescrie fapta penala)? Cum vreti o echitate si dreptate sociala cand nu se dau exemple de justitie si bun simt? Cum vreti ca o societate sa fie mai buna si mai dreapta cand voi acuzati cateodata pe nedrept si eliberati in schimb criminalii?

Citește mai departe...

VIZITA CEAUSISTA LA INTREPRINDERILE “LOR” DIN BUZAU! Declaratii pompoase si minciuni oficiale, alaturi de mass-media aleasa “pe spranceana”! DEZVALUIRI!

VIZITA DE LUCRU COMUNISTOIDA LA BUZAULa Buzau a inceput in mod neoficial – Campania electorala pentru alegerile din 2024! Cine credea ca obiceiurile comunistoide ale vremurilor ce se doreau uitate – cele dinainte de 1989 – au apus, se inseala amarnic! Progeniturile fostei nomenclaturi comuniste si chiar unii supravietuitori si colaborationisti cu vechiul regim au facut “un desant”, in mare taina, vineri 10.02.2023, la cateva intreprinderi din Buzau (atatea cat au mai rams, dupa ce tot ei le-au faiimentat sau “privatizat”).

Citește mai departe...

Din CUTIA cu AMINTIRI….politce: “Scrisoare sincera a unui vechi membru PSD Buzau”: “Prezenta lui Toma in PSD Buzau este toxica. Conducerea partidului trebuie sa-i dea macar un avertisment acestui om care se crede pe mosia lui!”

Toma ingrijorat PSD BuzauAu trecut 7 ani de cand am publicat scrisoarea unui vechi membru al PSD Buzau si am vrut sa stim care mai este pulsul “nucleului tare” din PSD Buzau. In acest weekend (articol din 20.05.2019 - n.r.), am avut onoarea sa particip la o intalnire sincera intre mai multe entitati din Buzau si judetele invecinate, direct implicate in viata sociala si politica. Recitind scrisoare acestui om sincer, am avut impresia ca aceste randuri sunt scrise parca ieri si nu in 2016! Din pacate, ceea ce se se scria atunci s-a intamplat cu varf si indesat acum si la cerere, am dat-o publicitatii din nou, pentru ca respectivul domn, respectabil din toate punctele de vedere, a tinut sa ne atraga atentia ca a avut dreptate atunci si este cazul ca toti politicenii si votantii de bine din Buzau sa-i spuna “STOP” lui Toma. “Primarul faliment” va duce in prapastie tot ce atinge si asta nu este decta varful eisbergului! Daca unii se intalnesc la “Comandau” (politisti, procurori, judecatori, avocati, oameni de afaceri ai noii gasti, reprezentanti ai institutiilor de stat si altii), ne-am gandit sa facem si noi o "iesire"…tot la munte si credeti-ma, a fost una pe deplin reusita. Iata, la cererea domnului respectiv, republicam acest cuvant! Trageti dumneavoastra concluziile!

G.I.M. 

Citește mai departe...

Subcategories

AdSense 4