INCREDIBIL ! Presedintele si vicepresedintele PSD Buzau (Municipiu) intimideaza presa! Toma si Savuleasca «poruncesc » prin executorul judecatoresc Sorin Paraipan, ce sa apara in presa!

abuz Compania de Apa BuzauDe cand am inceput sa dezvaluim matrapazlacurile primarului faliment – Toma si a noii sale gasti de la Palatul Comunal, tot mai des, jurnalistii News Buzau sunt tarati in instanta si li se fac reclamatii la Politie si pe aiurea. Vizibil enervati de situatia ca nu mai suntem pe vremea cand Toma baga in puscarie pe oricine ii statea in cale si impreuna cu gasca scoteau filmulete deocheate cu adversarii politici din interiorul PSD, Toma si Simona Savulescu, ajunsi presedinte si vice la Municipiu (PSD) au trecut la alt nivel de intimidare : incearca prin cativa executori judecatoresti habarnavisti, avocati si judecatori indoielnici, ofiteri de politie « de casa », procurori cumparati si alti « condesatori ai vidului mundan » sa dicteze politica editoriala a ziarelor neaservite partidului .

FOTO DOCUMENTE - PE AICI SE SIFONEAZA BANII DUMNEAVOASTRA ! SALARII NESIMTITE LA TRANSBUS SI FIRME DE AVOCATI PLATITE DEGEABA! Asta in timp ce VIP-urile lui Gica Toader au salarii ascunse, iar talpasii le spala masinile personale

abuzuri transbus gica toader tomaNu a trecut mult de cand am semnalat o practica umilitoare la societatea TRANSBUS, patronata de ruda lui TOMA – Gica Toader (este vorba de obiceiuri cazone – slugile talpase ii spala masina personala sefului - LINK) si iata ca echipa de investigatie G.I.M. Buzau va prezinta o serie de documente ce atesta dezmatul salariilor de acolo. O mica observatie : in episodul al II-lea vom prezenta si salariile VIP-urilor din conducerea societatii, ascunse, la o prima vedere de ochiul buzoienilor.

”Extratereștrii” dacopați o pun iar de un Congres la Buzău. Ostilitatile sunt prefatate de o conferinta (cu repetitie) cu Marele Maestru Dan Puric si purtatorii de sortulet de la Buzau – inregimentati in “capusa” Origini Carpatice

Dacopatia Origini Sapocare BuzauIn mare secret, cu fonduri uriase (bani publici) “extraterestrii sapocari” & Co din Buzau si de aiurea, impreuna cu prietenii lor de la Arhiepsicopie au pus de un nou Congres de Dacologie. Conferinta de debut a ostilitatilor dacopatice o tine, nimeni altul decat Marele Maestru Dan Puric – nume de cod “Cristian” (Potrivit adeverinţei emise de CNSAS în 2012, Dan Puric a fost recrutat de Securitate în martie 1976, pe vremea când avea doar 17 ani „în scopul supravegherii informative a elevilor din cadrul Liceului de arte plastice N.Tonitza” adică să-și toarne colegii de liceu. Puric a semnat angajamentul şi a primit numele de cod „Cristian” – vezi FOTO). Conferinta cu repetitie (s-a tinut si in 2017 si in 2018!)“Jertfa unirii noastre”, are loc astazi la Sala Mare a CJ, de la ora 18:00 (Sala pusa la dispozitie GRATUIT de CJ Buzau!).

FOTO/VIDEO – DA, am fost si am vazut! RAMONA, the first! Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura la prezidențiale (PPU - SL)!

Ramona Ioana Bruynseels prezidentiale 2019Cum spuneam si intr-un articol anterior(LINK), am fost sa “palpez cu ochii” mei si sa “miros cu urechile" mele, ceea ce eu consider ca este implinirea asteptarilor celor vechi: AU VENIT AMERICANII! Dar au venit…romaneste, prin persoana Ramonei Ioana Bruynseels! Precis, profesionist, direct la tinta, americaneste si cu mult gust…prima lansare a unei canidaturi la prezidentiale, in persona PRIMEI FEMEI, a avut loc duminica – 07.07.2019, la pranz, in Bucuresti. Daca eram de la prietenii mei “RECORDER”, cred ca reuseam un plus reportaj, daca insa eram adversar al PPU…ma duceam rapid in somaj…si asta pentru ca, “lansarea” a fost “CA LA CARTE”! Americaneste!

EROARE MAJORA A PRIMARULUI TOMA! Simona Savulescu, probe non-stop de incompetenta la conducerea Companiei de Apa

CAB incompetentaNEWS BUZAU si G.I.M. incearca sa treaca peste dialogul critic, de la distanta, pe care il poarta din 2016 cu primarul Constantin Toma si sa abordeze la rece o problema care se acutizeaza pe zi ce trece: crasa incompetenta pe care o dovedeste noul director al Companiei de Apa, Simona Savulescu. Legat de managementul doamnei SS, este izbitor ca nu stie sa gestioneze alimentarea cu apa a tuturor localitatilor din aria de operare a Companiei. Mii de buzoieni sunt foc si para la adresa Companiei de Apa pe drept cuvant: promisiuni neonorate (micsorarea tarifelor, a salariilor directorilor si sefilor de servicii din CAB), servicii proaste (apa neagra, fara presiune, puternic clorinata) si, de cateva luni, NELIVRAREA APEI. Da, ati auzit bine! Sunt mii de buzoieni care platesc facturile babane de la Companie si care nu au apa la robinet, unii din luna mai! 

IN ATENTIA DNA! DEZVALUIRI SENZATIONALE! Afacerea vanzarii cu dedicatie a sediului Companiei de Apa, sub lupa institutiilor Statului. IMOBILUL CAB, DEPRECIAT INTENTIONAT SI VANDUT ILEGAL

sedii CABIata ca in sfarsit, Simona Savulescu, mana dreapta a primarului Toma, SE EXPUNE, in urma furiei de ultim moment a fostului afacerist, care, spun surse demne de incredere, i-a reprosat proaspetei directoare lipsa "rezultatelor" (prietenii stiu ce inseamna "rezultate").

Subcategories