VIDEO - Funeraliile prințului Philip, sâmbătă 17.04.2021. Toate detaliile evenimentului (LIVE)

Funeralii regale printul Philip AngliaFuneraliile prinţului Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, vor avea loc sâmbătă, 17 aprilie, la Capela St. George a Castelului Windsor începând de la ora 17:00 (ora României), informează site-ul royal.uk. citat de Agerpres.

Slujba religioasă va începe cu un minut de reculegere la nivel naţional, de la ora 17:00, şi va fi precedată de o procesiune funerară organizată în perimetrul Castelului Windsor.

Citește mai departe...

UPDATE - RAPORT (2020) - CURTEA DE CONTURI: GAURI IN BUGETUL LOCAL Buzau DE PESTE 33 DE MILIARDE DE LEI VECHI! Prejudicii uriase la achizitii fara contracte, netransparenta si neefectuarea de evenimente facturate!

Jaf din bani publici Primaria BuzauUltimul raport al Curtii de Conturi (Camera) Buzau (audit efectuat in martie si aprilie 2020!) arata dimensiunea uriasa a jafului din bani publici pe care Adminsitratia Publica Locala, sub directa “obladuire” a primarului faliment – Toma Constantin, o face prin apropiatii sai. Nu mai putin de 33.330.000 de lei vechi (33.333 RON) I se imputa Primariei de catre auditorii Curtii.de Conturi (si asta doar la Primarie, fara a mai aminti despre societatile “capuse”, satelitare Aministratiei, DE CARE NE VOM OCUPA ALTADATA!).

Citește mai departe...

VIDEO - Abuz de putere al politistilor locali - la Primaria Buzau. Cetatenii si jurnalistii interzisi la sedinta publica a CLM Buzau

interzis la PrimarieAstazi 25 martie 2021, in jurul orei 10:00, politistii locali, la directivele primarului Toma si ale subordonatilor din Primaria Buzau, au interzis accesul in cladire pe motiv "de pandemie" (cetatenii  aveau de lamurit cateva aspecte pe marginea unor Proiecte Locale de interes, ce se aflau pe Ordinea de zi a consilierilor locali).

Citește mai departe...

Subcategories