MAFIA EUROPARLAMENTARILOR! Cum se sifoneaza banii europeni si se strang la pusculita de partid. BIROURILE DE EUROPARLAMENTARI EXISTA DOAR PE HARTIE! Jurnalistii agreati – plimbati si platiti sa scrie “de bine” despre activitatea lor

NEGRESCU Cristea europarlamentari BuzauBuzaul a dat doi europarlamentari PSD (2014) – Andi Cristea si Victor Negrescu, ultimul, din 29 iunie 2017 este Ministru delegat pentru Afaceri Europene în Guvernul României. La Buzau, in 2014, ambii isi deschideau “cu numele” Birouri in Buzau – sediul PSD Municipiu (LINK). De fapt erau sedii doar pe hartie, cu angajati fictivi, banii pentru aceste asa zise sedii se duceau in pusculita de partid sau in buzunarul larg al europarlamentarilor. Pentru a inchide gura jurnalistilor, europarlamentarii cu prezenta zero si activitate pe masura, plimba din cand in cand “agreatii” presari prin Bruxelles si trimite “prostimii”, din “an in paste”, cate un comunicat steril si sters. Am trimis de peste o luna, o scrisoare oficiala la Bruxelles pentru a vedea transparenta cheltuirii fondurilor si pe ce activitati au fost aruncati banii europenilor. SOLICITAM SI CELOR IN CAUZA SA NE TRANSMITA UN PUNCT DE VEDERE OFICIAL SI O LISTA CU MODUL IN CARE AU CHELTUIT BANII PUBLICI SI CE ACTIVITATI AU FACUT IN DOMENIU. Asteptam inca un raspuns, pana atunci sa ne delectam cu ce spune despre aceasta situatie, colegii de la RISE PROJECT:

Lovitura dura data de Curtea Constitutionala lui Donald Tom si acolitilor: a fost respinsa in unanimitate Legea Codului Administrativ. Tintesteanu a lovit cu pumnul in masa degeaba in Comisie: NU va avea pensie speciala si nu se va desfiinta ANFP!

Demisia Toma CCRVa duceti aminte de stirea in care se spunea ca primarul nevrednic al Buzaului s-a dus la Bucuresti si a dat cu pumnul in masa, in fata membrilor Comisiei Speciale pentru redactarea Legii Codului Administrativ? Iata ca gestul lui Donald Tom a fost de prost augur – asa cum este absolut pe tot ce pune mana…se “usuca si cade”!

VIDEO – Stramosii nostri mancau carne de caine? Vezi aici ultimele ipoteze stiintifice prezentate la sesiunea de comunicari a Muzeului Judetean Buzau (“Dacii și câinii: de la înhumări rituale la consumul alimentar”)

Stramosii nostril mancau carne de caineUnele dintre cele mai uimitoare descoperiri arheologice recente arata ca stramosii nostrii consumau carne de caine sau ii foloseau pe acestia la inmormantari ritualice. Acest fapt nu trebuie sa uimeasca pentru ca si alte popoare avea aceasta practica. Interesant este ca s-au gasit cateva vestigii unde erau schelete umane alaturi de cele de ciane.

LIVE - FOTO/VIDEO - SAPTAMANA EVENIMENTELOR CULTURALE DEOSEBITE! Doua “LANSARI”: Asociatia “Alexandru Marghiloman” si aparitia volumului “„Rm. Sărat, un judeţ mândru de trecutul său”, de sociologul Gheorghe Petcu

Asociatia alexandru marghiloman si Lansare carte Gh PetcuToamna se numara….EVENIMENTELE CULTURALE! In aceasta saptamana, spre final au loc doua “lansari” deosebite: Asociatia de binefacere “Alexandru Marghiloman” (la Buzau – la Vila “Albatros” – Centrul Cultural Alexandru Marghiloman) si aparitia volumului “„Rm. Sărat, un judeţ mândru de trecutul său”, de sociologul Gheorghe Petcu (la Casa de Cultura din Rm. Sarat – “Florica Cristofoleanu”).

MESAJ TULBURATOR! “Frate întru Hristos, părinte orthodox”!

Cain si Abel"Nu aș fi scris această scrisoare dacă nu aș fi aflat că în mod repetat, public, te-ai referit la mine și la slujirea mea, spunând că sunt caterisit și îndemnând credincioșii să nu mai vină la mine la slujbă, ba mai mult, unii mai zeloși ați spus că sunt diavol, că sunt satana în persoană și alte asemeni răutăți. M-au tulburat aceste cuvinte ale tale, de aceea am decis să îți scriu această scrisoare.

DONALD TOM A IMBULINAT-O! DOCUMENT - Atac devastator asupra primarului – in raportul Curtii de Conturi! KAIZEN - ILEGAL! Facturi neinregistrate, au șuntat actiunile de audit ale Curtii si multe altele…

AUDIT Curtea de Conturi Buzau TomaZile la rand am fost singurii din media buzoiana care au aratat cu degetul ilegalitatile de la Palatul Comunal, singurii care, cu orice risc am dezvaluit, in anchete devastatoare, matrapazlacurile facute de primarul Constantin Toma si ai lui acoliti flausati. Iata ca in urma cu cateva ceasuri, Curtea de Conturi ne-a transmis AUDITUL in care se arata tot ce am dezvaluit si noi, de-a lungul timpului. Cititi si va minunati de ilegalitatile comise de acest jalnic primar…plangeti toti pupincuristii…vine o vreme a socotelii! SIGUR!

In perioada urmatoare urmeaza sa definitivam o ancheta care-l vizeaza pe Toma si problemele din....tineti-va bine...AFRICA! STIM TOT!

Subcategories