VIDEO – Conferinta de presa CJ Buzau – “Zilele Chisinaului la Buzau” Program si participanti!

Afis Zilele Chisinaului LA bUZAU 2021Potrivit presedintelui CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu, in perioada 16 – 18 septembrie 2021, in localitatea Sarata Monteoru (comuna Merei) din Buzau are loc festivalul “Zilele Chisinaului la Buzau”. Programul este redat mai jos! De asemenea amanunte gasiti si in materialul VIDEO de la conferinta de presa a presedintelui CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu

PROGRAM SI PARTICIPANTI:

* Orchestra municipala de muzica populara - Ansamblul etnofolcloric ,,PLAIESII”

Fratii ADVAHOV" * Ansamblul de muzica usoara

- Ansamblul de muzica usoara ,, Alex Calancea Band" nVali Boghean Band"

* Garda Nationala de la Alba lulia » Autobuze etajate

; * Expozitie de pictura - Ateliere mestesugaresti » Expozitii de costume populare

- Parada portului popular

Citește mai departe...

„Heart of RoBots” - Robotica – mai mult decât o pasiune

Heart of RoBots 1„Heart of RoBots” este un grup de robotică format din 15 elevi ai Colegiului Național „B.P. Hasdeu”. Echipa a fost fondată în anul 2018 cu sprijinul doamnei profesoare de matematică Irina Drulea și al doamnei directoare Ticuța Iftime, cadre didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 11 Buzău.

Numele are o semnificație simbolică, deoarece exprimă atât pasiunea membrilor echipei pentru robotică, cât și însuflețirea pieselor metalice, roboții devenind ființe de sine stătătoare.

Citește mai departe...

De ce nu sunt de acord cu "experimentul" educatiei finlandeze? Turismul educational incercat pe elevii buzoieni deveniti cobaii afacerilor lui Toma! Falimentul educatiei finlandeze prezentat chiar de ei!

Declinul invatamantului Finlandez NU experimentelor si turismului educationalNu tot ce zboara se mananca” – proverb romanesc aplicabil si in cazul “experimentelor educationale venite de peste granite. “O tara CA afara” se face in generatii, perfectionand ceea ce ai si luand numai ce e bun de la altii! Sa va povestesc ceva: eram prin anii ’90, cand auzisem ca in Buzau “au aterizat” cativa profesori din Germania si ca tin o conferinta cu directorii si profesorii, la fosta Casa a Sindicatelor din Buzau. Impreuna cu un prieten, studios in toate cele, ne-am deplasat la locatia cu pricina si am picat chiar in mijlocul ropotelor de aplauze entuziaste ale multimii de cadre didactice care le sorbeau strainilor cuvintele traduse aproximativ de o doamna aflata pe scena. Nicio intrebare din partea celor prezenti, pur si simplu ascultau extaziati cum unii din alta tara le prezinta un nou proiect educational – “Waldorf”, ce promitea “cate in luna si in stele” pentru elevii buzoienilor.

Citește mai departe...

UPDATE - ZIlele 1, 2, 3... - VIDEO - TV News Buzau - "Interviuri altfel", cu Iulian Gavriluta. "Ultra Race Romania - Fiecare provocare este o oportunitate" - actiune umanitara - Cosmin Raileanu de la Vindem-Ieftin!

TV News Buzau Interviuri altfel Iulian Gavriluta si Cosmin Raileanu Ultra Race Maraton RomaniaCand ni s-a propus subiectul emisiunii de fata, din partea Dianei Doina Dicianu, o persoana sufletista si isteata, colaboratoarea lui Cosmin Raileanu de la Vindem-Ieftin.ro, nu am crezut ca aceasta “idee” o sa ne “prinda” si am avut impresia ca acest interviu va ramane si el undeva in arhiva Trustului nostru media si nu intr-un coltul deosebit al inimii si al mintii fiecaruia dintre noi! Cu Cosmin am mai facut o emisiune, strict pe partea economica, in legatura cu afacerea ce o conduce – un magazine online de materiale de constructii - “Vindem-Ieftin.ro” (emisiune apoate fi urmarita AICI) si marturisesc ca am reusit sa “rezonam” de la primele cuvinte schimbate. Este un tanar antreprenor “altfel”, care se zbate in aceasta jungla sa aduca un nou concept in afaceri si o noua abordare.

Citește mai departe...

RAPORT DEVASTATOR al Curtii de Conturi Buzau, la Primaria lui Toma faliment! - cum actioneaza "suveica" grupului infractional organizat de la Buzau!

Raport devastator al Curtii de Conturi Buzau 2021 la primaria lui Toma falimentCAMERA DE CONTURI BUZAU Nr. de inregistrare: 78929/17.06.2021. PROCES VERBAL DE CONSTATARE, Buzau, 17.06.2021

Subsemnatii Nicolae Viorica si Cretu Cristina, avand functia de auditori publici externi in cadrul Camera de Conturi a judetului Buzau, in temeiul prevederilor Legii nr.94/1992 privind

Citește mai departe...

FOTO / VIDEO – Ce nu s-a vazut la alegerile PNL Buzau. Gabriel Avramescu castiga sefia filialei liberale cu 98% din voturi!

Alegeri PNL Buzau 2021Gabriel Avramescu, câștigă sefia județeană a PNL Buzău cu un număr de 345 de voturi din 351 voturi validate. “Am câștigat pentru Buzău! Am câștigat pentru buzoieni!”, a spus deputatul Gabriel Avramescu. “Am reușit să demonstrăm în ultimele 9 luni că suntem cei mai potriviți pentru următorii 4 ani! Le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru cuvintele frumoase! 

Citește mai departe...

Subcategories