New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

“ARTA DEDUBLĂRII” LA DAN PURIC! Comentariu incendiar din America (Adrian George Ilie, colaborator News Buzau), adresat redactiei Active News, in urma unui articol cel putin ciudat!

Adrian george Ilie si Dan PuricPREAMBULUL REDACTIEI - Colaboratorul News Buzaucunoscutul muzician Adrian George Ilie (plecat de mult timp in SUA), a adresat redactiei Active News un comentariu, la un articol despre si cu Dan Puric. In vremurile de astazi cand “Arta dedublarii” si manipularea ataca atat sufletele nationalistilor dar si ale celor ce isi zic patrioti, un echilibru in gandire il poate oferi doar spiritele experimentate, nu neaparat mestesugite in vorba, uzand insa obligatoriu de adevaruri prea putin cunoscute si sigur incomode! Articolul cu pricina il gasiti in link, iar comentariul lui George, integral, mai jos. Ne-am hotarat sa-l publicam, pentru ca, este posibil, ca redactia siteului mai sus amintit sa nu o faca, considerandu-l “nepotrivit” pentru politica lor, adesea manipulatorie si cateodata orientata spre o singura, anume "directie"!

Citește mai departe...

DEZASTRU IN BUZAUL LUI TOMA FALIMENT – INCA O SOCIETATE GIGANT PLECA DIN BUZAU! Toma Faliment alunga americanii! Vin rusii?

Yazaki faliment Toma BuzauDe abia a inceput anul 2024 si "cu mic cu mare", investitorii pleca din Buzau. “Umflat cu pompa” de imagine si banii platiti la presa aservita, Buzaul este din ce in ce mai putin atractiv pentru investitori.

Ultimul exemplu de anul trecut - Yazaki, firma japoneza (inaugurata cu fast de capii PSD Buzau, in urma cu 3 ani) care se ocupa cu componente pentru industria auto, si-a inchis portile din “lipsa comenzilor” pentru piata de profil. Astfel, in toamna trecuta au fost disponibilizati in total 400 de muncitori. Nu este singura fabrica din oras care isi inchide portile – reamintim, Air Liquide, alta fabrica importanta din oras si-a mutat producția la Chitila. La fel, Heurtey Petrochem Manufacturing (din curta fostei IUT sau mai nou - BETA) si-a incheiat socotelile la Buzau la sfârșitul anului 2022. Asadar, la inceputul acestui an - 2024, un alt gigant din Buzau este gata sa intre in insolventa - Bunge România S.R.L.

Citește mai departe...

Cine este de fapt Constantin Toma? De ce a fost el catalogat ca miliardarul "de carton" al judetului? RASPUNS: “…şi-a însuşit zeci şi sute de milioane de euro din avuţia publica”, spune un jurnalist

Constantin TomaIn urma cu aproape 6 ani (articol din 2018 - n.r.), publicam in News Buzau un material din monitorudebuzau, unde, un jurnalist facea o radiografie pertinenta a celui ce ocupa vremelnic postul de primar al urbei - Constantin Toma. Catalogat ca "ultimul bolsevic", Toma a facut de atunci multe boacane si ilegalitati raportate la DNA si alte institutii in domeniu, dar se pare ca inca il apara o mana nevazuta din asa zisul "stat paralel". Din septembrie 2017 si pana astazi, Toma a cheltuit zeci de miliarde de lei pe imagine, promovare si afaceri cu apropiatii (de la jurnalisti "platiti", la societati ca Transbus, Urbis, etc.). Cunoscut printre apropiati ca unul cu grave probleme de comportament (impreuna cu fostul general Foca si altii, dupa ce au baut la un restaurant din urbe - 2016, au agresat verbal doua doamne care se aflau in masina propie, in apropierea restaurantului respectiv - LINK) si nu numai,

Citește mai departe...

SAH CU..“NEBUN”! Deraiatul general Gheorghita Vlad, ajuns pe linie securistica Șef al Marelui Stat Major, o ia razna din nou: populaţia României trebuie să se pregătească pentru apărare. Vezi mai multe amanunte despre homunculul cu stele!

Vlad Gheorghita News BuzauNOTA REDACTIEI - In urma cu cativa ani, l-am cunoscut pe generalul Gheorghita Vlad, pe atunci comandantul Diviziei 2 Getica din Buzau. Asa cum am eu prostul obicei sa dau credibilitate oamenilor, la prima vedere, am inceput demersurile pentru a face o emisiune (2018) pe teme culturale – “Alternative culturale” (la TV News Buzau - LINK) cu el si colegul Adrian Constantin (alt invitat - Dr. Daniel Costache, manager MJB), profesor de istorie. Fiind fiu de militar (cu parinte dat afara de comunisti si aruncat in inchisoare), am un deosebit de mare respect pentru uniforma militara (dar si o imensa scaraba pentru cei care nu i fac cinste!) Dupa multe tatonari si rugaminti, interventii, lobby, etc..s-a aprobat emisiunea, in sediul Comandamentului militar al fostei Armate a 2-a de la Buzau.

Citește mai departe...

De la mobilitate urbană la faliment. Cazul Buzău sau modul în care resistematizarea unui bulevard poate da economia peste cap

Buzau oras in faliment43 de agenți economici din Buzău, care își desfășoară activitatea pe bulevardul central al orașului, reabilitat cu bani europeni, au formulat și semnat o petiție prin care le cer autorităților locale măsuri urgente pentru a rezolva o serie de probleme ce au apărut odată cu resistematizarea zonei.

Citește mai departe...

CAND SE APASA PE “BUTOANE”…astazi se judeca la Tribunalul Dambovita un nou termen in dosarul 1779/114/2016 (instrumentat de DIICOT)!, privind ABUZUL IN SERVICIU SI CONSTITUIREA UNI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT LA PRIMARIA BUZAU – stergerea datoriilor!

Ancheta DIICOT Primaria Buzau abuz in serviciu infractiuni informationaleScriam in noiembrie 2023 despre rejudecarea 1779/114/2016 (instrumentat de DIICOT)!, privind abuzul in serviciu si constituirea uni grup infractional organizat la PRIMARIA BUZAU – stergerea datoriilor fiscale, ca totul este o noua “comanda” si “aratare a pisicii” vechii gasti infractionale, patronata de Boscodeala, de catre noua gasca penala – patronata de data asta de Toma Kaizen Faliment.

Citește mai departe...

Subcategories

AdSense 4