NU MAI VOTATI HOTIA! Cu aprobarea primarului TOMA, in dispretul buzoienilor, membrii CA ai Companiei de Apa si-au votat salariile nesimtite - variabile! Membru CA neexecutiv - 456 de milioane de lei; Dragomir Vasii, Simona Savulescu - 540 de milioane lei

CLM Aprobare bani CAB Toma BZPe 30 mai 2019, CLM Buzău este convocat de primarul Toma Constantin pentru a vota o multime de hotarari propuse de acelasi primar, hotarari care au mai multe puncte in comun: interese financiare, ilegalitati, bataie de joc la adresa contribuabililor buzoieni si, nu in cele din urma, retribuirea servitorilor intereselor primarului cu miliarde de lei din bugetul public.

Punctul 16 de pe convocatorul sedintei Consiliului Local se refera, sec, la aprobarea unor decizii ale Consiliului de Administratie al CAB, prin mandatul PENTRU dat reprezentantului lui Toma in Adunarea Generala a Actionarilor CAB.

Din CUTIA cu AMINTIRI….politce: “Scrisoare sincera a unui vechi membru PSD Buzau”: “Prezenta lui Toma in PSD Buzau este toxica. Conducerea partidului trebuie sa-i dea macar un avertisment acestui om care se crede pe mosia lui!”

Toma ingrijorat PSD BuzauAu trecut 3 ani de cand am publicat scrisoarea unui vechi membru al PSD Buzau si am vrut sa stim care mai este pulsul “nucleului tare” din PSD Buzau. In acest weekend, am avut onoarea sa particip la o intalnire sincera intre mai multe entitati din Buzau si judetele invecinate, direct implicate in viata sociala si politica. Recitind scrisoare acestui om sincer, am avut impresia ca aceste randuri sunt scrise parca ieri si nu in 2016! Din pacate, ceea ce se se scria atunci s-a intamplat cu varf si indesat acum si la cerere, am dat-o publicitatii din nou, pentru ca respectivul domn, respectabil din toate punctele de vedere, a tinut sa ne atraga atentia ca a avut dreptate atunci si este cazul ca toti politicenii si votantii de bine din Buzau sa-i spuna “STOP” lui Toma. “Primarul faliment” va duce in prapastie tot ce atinge si asta nu este decta varful eisbergului! Daca unii se intalnesc la “Comandau” (politisti, procurori, judecatori, avocati, oameni de afaceri ai noii gasti, reprezentanti ai institutiilor de stat si altii), ne-am gandit sa facem si noi o "iesire"…tot la munte si credeti-ma, a fost una pe deplin reusita. Iata, la cererea domnului respectiv, republicam acest cuvant, de acum 3 ani. Trageti dumneavoastra concluziile!

G.I.M. – Sectiunea Buzau

Vezi aici cum “rezolvă” unii procurori buzoieni problemele cu droguri! Cazuri reale! Apropo, stiţi ce avocaţi se luptă pentru intrarea în Instanţele superioare? Dar procurori? Azi un caz, mâine…altul (fost candidat la Primărie!)

LUJUCine crede ca lumea justitiei este una corecta si se vine aici ca la Dumnezeu pentru a cauta adevarul si dreptatea, ori este un naiv ori nu a avut de-a face cu aceasta jungla, mai ales la Buzau, unde colcaie interesele de grup, picurate cu politica cat cuprinde, droguri, prostitutie de lux si altele. Sunt inca oameni care cu greu cauta sa isi faca datoria, cu toate ca sunt amenintati direct sau voalat si li se iau cazurile de sub nas cand aproape au de dat o solutie curajoasa…in spiritul si litera legii. Echipa de jurnalisti a Grupului de Investigatii Media – Sectiunea Buzau a fost surprinsa sa constate ca alti colegi din tara s-au ocupat de cateva cazuri aflate in studiu si ancheta la Buzau. Nu ne intereseaza concurenta in dezvaluiri, ci numai scoaterea adevarului la suprafata si informarea nepartinitoare a opiniei publice. Iata ca pe langa un caz celebru aflat in instrumentare – este vorba de un tanar avocat buzoian, fost candidat al unui partid din Buzau, la fotoliul de primar, aflat in plina scensiune – in prezent, asistent la o instanta superioara, am aflat acum de la colegii de la luju.ro, despre al caz celebru. Cu ocazia aceasta, au iesit la suprafata si alte aspecte cel putin ciudate pe care le vom detalia intr-un alt episod. Doar atat: oameni ai legii, din Servicii sau nu, fac afaceri frumusele din actiuni ilegale, din imobiliare, prostitutie, santaj, camatarie, taxe de protectie si altele! REVENIM!

G.I.M. Buzau

Iata inca materialul colegilor de la Lumea Justitiei:

FOTO DOCUMENTE (Motivare instanţă) - Precedent în România! Preotul Giorgică Vatră din Focsani (Vrancea), dat afară din Biserică de IPS Ciprian a câstigat procesul cu Arhiepiscopia Buzăului si Vrancei!

Giorgica Vatra proces ArhieiscopieSpuneam la inceputul anului, ca unul din cei mai buni preoti ai Vrancei – parintele Giorgica Vatra, dat afara din parohie de mult prea invidiosul IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, a castigat un prim proces cu acesta. Iata ca dupa cateva luni, a venit si MOTIVAREA SENTINTEI. Este un PRECEDENT in PREMIERA, in Romania si BOR. Dupa aceasta Motivare s-au deschis noi posibilitati si pentru altii care sunt in situatii similare.

VIDEO – La moartea ultimului legionar și partizan din Munţii Buzăului (Nea’ Petrică – “tatăl” meu!)

News Buzau Inmormantare legionar Petre Petrea Plesesti Buzau 09.05.2019Sunt in existenta umana clipe de vesnicie, opriri ale timpului, strafulgerari dumnezeiesti si stringuri metafizice, care iti infioara fiinta si creaza adevarate aurore boreale de intelesuri nepamantesti. Asa este si acum, cand ma incearca o bucurie-tristete, ireala.  Ieri, am trait …dilatarea spatiului-timp prin renuntarea lui “a avea” spre dobandirea lui “ a fi” – Georges Gusdorf. ”Omul se cauta pe sine daruindu-se si cateodata se afla creandu-se, fie chiar cu pretul vietii…” – zice cel citat. Am incercat sa experimentez asta, la inmormantarea celui iubit, intr-un ochi de soare – in anul Domnului 2019 – 09.05.2019. Coincidenta sau nu, totul s-a intamplat, atunci cand Europa se reunea, Independenta era si toti se bucurau scalamb si aiuristic de invingerea in Razboiul al II-lea Mondial, a Arienilor.

LIVE - 9 mai, trei aniversări într-o singură zi, sărbătorite la Buzău (FOTO-VIDEO)

Buzau 9 mai 2019Primul motiv de sarbatoare a datei de 9 mai este proclamarea independenţei stat la 9 mai 1877. În acea zi memorabilă, România a scăpat de sub dominația turcă. Independenţa a fost recunoscută apoi de puterile europene. Al doilea eveniment se referă la ziua de 9 mai 1945, zi în care Aliaţii din cel de-al Doilea Război Mondial, printre care și România, au obţinut victoria împotriva Germaniei naziste, punând astfel capăt celei mai pustiitoare conflagraţii din istoria continentului european.

Subcategories