Lovitura dura data de Curtea Constitutionala lui Donald Tom si acolitilor: a fost respinsa in unanimitate Legea Codului Administrativ. Tintesteanu a lovit cu pumnul in masa degeaba in Comisie: NU va avea pensie speciala si nu se va desfiinta ANFP!

Demisia Toma CCRVa duceti aminte de stirea in care se spunea ca primarul nevrednic al Buzaului s-a dus la Bucuresti si a dat cu pumnul in masa, in fata membrilor Comisiei Speciale pentru redactarea Legii Codului Administrativ? Iata ca gestul lui Donald Tom a fost de prost augur – asa cum este absolut pe tot ce pune mana…se “usuca si cade”!

 

Curte Constituțională a decis, marți, cu unanimitate de voturi, că legea Codului Administrativ este neconstituțională în integralitate. Una dintre cele mai controversate prevederi se referea la pensii speciale pentru primari. După motivare, lege trebuie să fie pusă în acord cu decizia CCR. Sa ne aducem aminte ca in delirul sau de dictator, primarul municipiului Buzău, propunea chiar desfiinţarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, deoarece este nemulţumit de faptul că nu are posibilitatea să îşi gestioneze posturile din primărie şi că este obligat să păstreze toţi funcţionarii, indiferent de performanţele lor. Mai vreti demonstratie mai buna ca nu e cu picioarele pe pamant si nu e deloc ancorat in realitate? QED!

DEMISIA bre!

I.G.

Primarul Toma Constantin Concurs interactiv