FOTO - AM AVUT DIN NOU DREPTATE! Primaria si URBIS au incasat ilegal si prin abuz in serviciu banii pe intrarea din PADUREA Crang (HCLM 36/august/1992 a fost abrogata prin HCLM 35/mai/1996).Bariera va fi demolata cu Executorul Judecatoresc!

Taxa abuz primarie CrangIgnoranta si prostia naste monstri! Anuntam inca de saptamana trecuta ca Primaria nu face deloc bine prin graba de care da dovada si incompetenta unor initiatori de idei cel putin ciudate - privind interzicerea/limitarea accesului cu autovehiculelor in Crang (ne ferim sa mai ducem vorba despre Padurea Crang in proprietatea Romsilva si Parcul Crang, precum si a delimitarilor acestora).

Suntem pentru limitarea acesului, sa fie clar, suntem pentru o Hotarare de Consiliu Local facuta cu cap nu cu picioarele. Istoricul pe scurt este acesta: de peste un an de zile consilierul local liberal Constantin Ionescu s-a chinuit ingrozitor sa se voteze un Proiect de Hotarare in acest sens. Dupa ce primarul Toma a facut cum l-a taiat capul in acest sens, Instanta a hotarat suspendarea HCLM 230/28/09.2018 ce se referea la acest fapt. Iata ca din nou “o minte luminata” gaseste prin arhiva (inca nearsa de KAIZEN!!!) o hotarare de Consiliu Local din…tineti-va bine -1992 in care se face referire la o limitare si nu o interzicere a accesului auto in Crang precum si plata unor permise. Numai ca, desi am atentionat in EXCLUSIVITATE si PREMIERA faptul ca respectiva HCLM (36/august/1992) a fost abrogata in 1996 (HCLM 35/mai/1996) – vezi FOTO, Urbis si Primaria Buzau a continuat ilegal si prin abuz de putere sa incaseze banii celor care ii cred pe cuvant si au nevoie de intrarea in Crang cu autoturismele (si aici era o alta problema – bariera era pusa la intrarea in Padurea Crang si nu in Parcul Crang, care incepe de la aleile din zona MAX – intrarea pe la Stadionul de Atletism). Astfel in cateva ore sau putine zile oricum, bariera va fi ridicata/demolata de Executorul judecatoresc care a e in sarcina aplicarea hotararii luata de magistrate pana la finalizarea procesului 2525/114/2018.

SFAT MOCA: Bagati-va mintile in cap si ori faceti ceva legal ori dati-va demisia!

IULIAN Gavriluta

Taxa abuz primarie Crang

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează