LIVE - FOTO/VIDEO - Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita la Buzau. Ceremonie religioasa si militara, masa traditionala, spectacole, expozitii si aprinderea luminilor festive in centrul municipiului

i dec 2018 BuzauCa in fiecare an, institutiile abilitate, organizeaza manifestari diverse prin care celebreaza ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Parada militara este programata sa inceapa la ora 10.00 in Cimitirul Eroilor si pe Calea Eroilor din Municipiul Buzau. Dupa ceremonia religioasa si alocutiunile oficialitatilor va urma o parada militara cu exercitii de manuire a armelor si defilarea trupelor si a tehnicii militare.

Consiliul Judetean Buzau organizeaza astazi, 1 decembrie, o masa traditionala (3000 de portii), in Parcul Crang si un spectacol sustinut de artistii Centrului Judetean de Cultura si Arta Buzau. Tot astazi dupa ora 16.00, pe Platoul Dacia se vor aprinde luminile festive de sarbatori. De asemenea, pe 1 decembrie, buzoienii pot vizita toate expozitiile Muzeului Judetean Buzau. 

LA  MULTI ANI ROMANIA!

LA MULTI ANI BUZAU!

REDACTIA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează