VIDEO - "Scoala altfel" la o televiziune "altfel". Zeci de elevi de la Scoala Gimnaziala nr.11 in studioul TV NEWS Buzau

News Buzau Vizita elevi Sc 11Zeci de elevi ai Scolii Gimnaziale nr.11 Buzau au vizitat studioul TV NEWS Buzau și redactia NEWS Buzau, în cadrul „Săptămânii altfel”, pentru a afla ce înseamnă munca din mass-media. Marti, 18 decembrie, sediul TV NEWS Buzau si-a deschis portile pentru scolarii dornici de vizite si a primit zeci de copii. Elevii, insotiti de doua cadre didactice -  Mihaela Chirac si profesorul de muzica al scolii, au putut sta de vorba cu jurnalistul si coordonatorul stirilor Iulian GAVRILUTA si cu Alina CRETU, realizatoarea Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME si au descoperit alaturi de acestia cateva dintre secretele acestei meserii.

 

Copii au patruns in universul TV NEWS Buzau si au fost pusi fie in postura de redactor, fie in postura de invitat pentru a vedea fiecare proces prin care trece informatia si a intelege mai bine fenomenul televiziunii. "Copii frumosi, curiosi si plini de energie. Ne-am propus sa devina o traditie sa deschidem portile TV NEWS Buzau in fiecare an. E o bucurie pentru noi sa ii primim, dar si o responsabilitate, pentru ca atunci cand ne uitam la ei, ne vedem pe noi insine. Ei vor fi NEWS Buzau peste niste ani de zile. De aici bucuria si responsabilitatea noastra. Sunt curiosi, unii chiar nazdravani iar eu am incercat sa le dezvalui din secretele acestei meserii...." a precizat Iulian GAVRILUTA. "Copii minunati, care pun atat de multe intrebari... Pe cei mai multi i-a captivat ideea de a fi intervievat dar si de a lua un interviu si au fost curiosi despre modul in care sunt montate reportajele sau cum sunt facute transmisiunile live. Am ramas placut surprinsa cand am vazut ca ne descos despre cum se fac emisiunele... Energieeeee! Asta a insemnat "saptamana altfel" iar vizita elevilor ne-au facut saptamana mult mai buna si mai frumoasa. Ne-am amintit si noi de scoala, de ore, de pauzele din curtea scolii si de clopotel. Asteptam sa ne revedem cu drag!", este parerea Alinei CRETU.

MULTUMIM SUFLETELOR CALDE CE NE-AU CALCAT PRAGUL IN UNIVERSUL NEWS BUZAU!

REDACTIA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează