“Te simti hartuit psihic si stresat la locul de munca?! Boli despre care nu vorbeste nimeni deoarece sunt nemasurabile?” – Fii atent la acest articol si reportaj! Prima infatisare la Tribunalul Buzau – legat de aceasta “speta”!

tribunalul buzau rm saratEvident, in degringolada acestor vremuri hade si schilodite de trepadusi flausati si saltimbanci ai vidului mundan, o voce care striga in pustiu – ADEVARUL – pare “ciudata” si de neinteles…pentru gaoacele lor de creier...dar "ea", prin putere si perseverenta face ca intunericul sa dispara la venirea "luminii"! Ce vrem sa spunem?

Atat: “Victis omnia veritas” (Adevarul invinge orice) si Numai adevarul va va face liberi. (Veritas vos liberabit)!!! Iata cazul unei doamne respectabile din Ramnicu Sarat, secretara la Scoala nr 1 din Ramnicu Sarat, in staful troglodit al PESEDEULUI sleampad si flausat! Aceeasi Sova (melteanca, plina de matreatza spagii si nespalata sufleteste, penala din ISJ Buzau, ocrotita de toti sefii Inspectoratului Scolar Judetean, indiferent de partid!)si Lilisor Sbairnea, parlamentara PSD “dusa basca” si acoperita de neocomunistii recenti!

POVESTEA EI:

“Secretara Scolii Nr. 1 Rm. Sarat (B.C.) a ajuns la disperare si a apelat la proces pentru hartuire psihica, lezarea demnitatii, discriminare, abuz in functie (din 9 noiembrie si pana in prezent lucreaza pe o norma si jumatate) reprezentata de cunoscutul avocat Daniel Ionascu, pentru ca nu si a gasit dreptatea la institutiile de nivel superior. Astazi are loc prima infatisare la Tribunalul Buzau. Este un precedent!

IULIAN Gavriluta

P.S. Revenim cu detalii!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează