“Gamaliel si Spirache” – o telenovela orgiastica de la manastirile patriei (Antim - Ciolanu)!

Gamaliel Spirache afaceri pidosniceNu am mai scris de mult despre “Aventurile cu spume la gura ale calugarilor” din Buzau si nu numai si asta pentru simplu fapt ca am adunat (G.I.M. - Buzau) date, de la Inalt Prea Imobiliarul Ciprinel Crasnel si pana la alti cativa “poponauti” din jur, impreuna cu afacerile lor de miliarde  - "TROIA"(“Gauri” in buget ce ar face indivios si pe Don Vito Corleone din Sicilia). Totusi, am zis sa nu treaca prea mult ca sa nu va “raciti” de astfel de telenovele ce ar crapa de ciuda si pe unul ca Damian Stanoiu cu “Chef la Manastire” si alte nuvele faimoase (de “gen”?!). Astazi, un mic “trailer” despre “Aventurile dintre Gamaliei – (Gheo' Sima, 31 ani, in bolentin - divortat) si IPS Ciprinel Crasnel (Cezarica Spirache – asa cum l-a nascut masa!), “arhi’ “ de Bulau! Totul a inceput de pe vremea cand Spirache – proaspat uns cu toate alifiile ("garnatat peste tot" - ne-au dezvaluit unii claugari!) absolvent al Scolii de nebunii de la Crasna (manastirea din Prahova) – un adevarat cuib de initiere in orgiile manastiresti si masonice ale viitorilor episcopi si arhierei “poponauti” de prin Romanica.

 

Gheo' Sima, intrat la manastirea Antim si de acolo am aflat ca era unul din “preferatii” viitorului IPS “de Bul(z)au”. Acolo era “supus” de Spirache, cam in toate pozitiile, inclusiv "pozitia amvonului", dar legenda spune ca odata cu plecarea lui Spirache de la Patriarhie, la Arhiepiscopia Bulaului, acesta a suferit mult si ca sa-si "linga" depresiile dracesti, in noptile lungi de la manastire, plangea cu lacrimi de “poponaut” si jura pe icoane ca se pastreaza “virgin” doar pentru Spirache, ajuns Inalt Prea Imobiliar de Bulau si Crancea! Cand sporadic dracii luau legatura, vocea lui SimuTZA ii tremura la auzul “limbii” lui Spirache, iar intalnirile cand aveau loc, erau furtunoase si…alternative (“activ – pasiv”), ceea ce facea ca postludiul calugaresc sa fie picurat cu jeturi mici si dese de amintiri... Astfel, la o asa tandrete "post...", s-a inregistrat - de o camera ascunsa, cum Inalt Prea Imobiliarul se lauda ca a facut pipi in mitra altui episcop, ajuns mai tarziu Prea-fericit, un fel de “scula mare si tare” in Deal (caseta aflata in posesia GIM BZ!). Astfel, dupa multe lacrimi “de durere dulce-usturata” cu mancarimi paradigmatice, Inalt Prea Imobiliarul Crasnel – fost “Spirache” ii se facu mila de bietul gaunos in poale lungi si il lua pe langa el…sa-i tina de cald si sa simta izul claugaresc al geloziei pidosnice celei mai adanci. Si unde credeti ca-l infipse pe esuatul cu poale lungi si negre? Tocmai la Ciolanu (nici nu se putea mai bine - nume predestinat!), la manastirea de tuicari de la Buzau. Aici Gamaliel (“SIMutza cu…” utza” – cum il alinta in clipele de tandrete dogmatica, Spirache), a inceput o adevarata presiune pe “prostata administrativa” a manastirii vrand nevoie mare sa ajunga cel putin…staret, daca nu exarh si vice' (spun surse din imediata vecinatate a lui SPIrache). Aici vizitele sunt mai dese decat pe Victoriei, in imobilul lui Cezarica din Bucale si se spune ca exista si niste inregistrari cu..orgiile din post, cu prost, pastrate la “o adica!” chiar de ”tanarul” pidosnic cu dosul ca un Schweitzer si neuronii praf (de la “ingredientul” purtat permanent in pliculetele “ipsului”, denumit "Zombi de manastire")! PRIVEGHEATI SI VA RUGATI CA NU STITI CAND VA VA INTRA...MORCOVUL!

Vin vremuri grele si DNA si OLAF sunt niste glume pe langa ce te va lovi, Spirache… si nici mama de langa covoarele tale Pierre Cardin nu te mai poate salva!

VOM REVENI!

Grupul de Investigatii Media – Sectia Buzau

P.S. Maine, duminica 31 martie a.c., lui “Gam-utza” trebuia sa i se dea un “titlu”, dar se pare ca o cearta intre indragostiti a amanat evenimentul! Suntem pe faza “pish-dosnicilor”!

Gamaliel Spirache afaceri pidosnice

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 MultumescLoredana 03-07-2019 14:47
Eu ma voi sinucide din cauza acestui om. Si-a batut joc de mine 4 ani.
Multumesc ca ati scris acest articul, sunteti singurul care a avut curajul acesta.
Citat