AUDIO INTERVIU - Un destin, o istorie si un monstru al “Rockului” – Adrian Ilie (SUA). O plimbare prin muzica rock si presiunile/tradarile comuniste

Adi ilie America RockAvem nevoie de ei! Sunt expresia "altfel" a libertatii spiritului! Avem nevoie de muzica buna! Avem nevoie de rock! Avem nevoie de adevar si istorie! Prietenul si colaboratorul News Buzau din America – Adrian Ilie se destainuie la Lenți Chiriac.

Cuvintele sunt de prisos…sa-l ascultam asadar pe Adrian Ilie (ex. Iris, Voltaj, Incognito...) la emisiunea Istoria Rockului - 24 martie 2019 si veti afla lucruri inedite, istorice chiar! Realizator - Lenți Chiriac!

I.G.

P.S. Adrian George Ilie este colaboratorul de ani buni al News Buzau, stabilit in anii '80 in SUA - Califoria. El  continua cu incapatanare sa fie acelasi roman autentic, cu mintea vie si inima plina de romanism autentic. El este cel pe care Occidentul nu l-a schimbat, el este cel care a fost persecutat de comunistii mai vechi sau mai noi, el este cel caruia i s-a luat cetatenia romana, dar continua sa lacrimeze si sa lupte pentru tara...el este PRIETENUL MEU!

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează