VIDEO – Buzăul “lui Toma” (EPISODUL 2):URBISUL alimentează cisternele cu apă (cu pești și broaste ţestoase cu tot), direct din lacul Marghiloman! Asfaltări în batjocură, conducte de apă sparte din cauza lucrărilor de mântuială!

Buzaul lui Toma 2Spuneam in primul episod (LINK) ca acest “homuncul” cu fata sifonata de meltean flausat, cocotat in fotoliul de primar prin frauda si interese de grup infractional nu stie sa gospodareasca nici o afacere, dar un municipiu (?!)… Nu exista nicio lucrare  in municipiu facuta sub umbrela primarului Toma care sa fie cinstita, corecta, legala si…profesionist facuta!!! Cine nu crede, il invitam impreuna cu echipa noastra sa cerceteze la fata locului “marile” realizari ale acestui “ultim bolsevic”.

Iata cum in cartierul Dorobanti 2, aproape de Parcul Marghiloman, asfaltarile facute sub conducerea falimentarului Toma (impreuna cu pupila lui metalurgista “SS”)au spart canalul de protectie al conductelor de apa potabila aflate in proprietatea Companiei de Apa (condusa de kaizeriana “SS” ). De asemenea, in alte imagini surprinse de reporterii News Buzau se vede clar cum masina de la URBIS se alimenetaza direct cu apa din lacul Marghiloman (?!) – lucru interzis de toate legile mediului! Prin pompele ce incarca in cisterna apa din lac, intra de-a valma: pesti, broaste testoase protejate si alte vietati. Totul este facut in batjocura, dispret si cu nesimtirea obisnuita a acestui meltean-tintestean ce speram sa ramana in curand doar o jalnica amintire pentru buzoieni!

REDACTIA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează