EXCLUSIV FOTO – Protocolul incheiat intre ALDE Buzau, PMP si PSRO Buzau. Scenarii posibile: Toma fortat sa-l primeasca pe Silviu Rosioru ca viceprimar sau primarul isi va da demisia? (VIDEO - Toma despre Rosioru!)

Silviu Rosioru ViceprimarTulburarile recente legate de demisia viceprimarului Andrei Neder din functia de viceprimar - detinuta de ALDE – negociata la nivel Central (de unii cunoscatori cu semnul intrebarii si cu iz de “algoritm politic fortat”), lasa in spate un zat de intrebari si pune analistii politici la treaba, in sensul unor scenarii politice locale mai mult decat posibile. Dupa plecare lui Neder – nici nu avea cum sa isi indeplineasca mandatul in urma actiunilor flausate a lui Toma Faliment – primul “pe lista preferintelor ALDE”, pentru ocuparea functiei de viceprimar este consilierul local – Silviu Rosioru, in prezent membru PSRo – partidul lui Mircea Geoana. In baza protocolului valabil pana in 2020 (“douazeci douazeci!” :D ) pe care il prezentam in exclusivitate, functia de viceprimar al Buzaului – alta decat cea a lui Ionut Apostu – PSD, apartine Alde si aceasta formatiune politica, in protocol cu PSRo – recte “fratiorul” Silviu Rosioru, poate sa nominalizeze viitoarea persoana care sa ocupe functia sus numita.

Cu toata incapatanarea lui Toma, declaratie facuta astazi – vineri 05 aprilie a.c. (prin care spune ca nu va accepta propunerea ALDE Buzau), PSD trebuie sa accepte acest nume – Silviu Rosioru! Asa cum spuneam intr-un comentariu politic la “Tocatorul de stiri” de la TV News Buzau – emisiune difuzata astazi 05.04.2019, aceasta functie de viceprimar al Municipiului Buzau poate sa fie o “piatra tare” pentru viitorul politic al celui mai vocal consilier local din Buzau – Silviu Laurentiu Rosioru: pe aceasta “piatra” se poate ridica mai sus, ca pozitie sociala, decat este acum, sau de ea se poate impiedica sa cada mai jos decat se situeaza acum! Totul depinde de el si…familie (mai ales de fiica acestuia care l-a consiliat in retorica, discurs si altele!). Una peste alta: “Succes Silviu, meriti!” Un amendament totusi: Ramai acelasi on cum te stim, altfel totul e in zadar si…speram sa fii “lasat” sa mai participi la emisiunile de la TV News Buzau – singurul trust de presa cu adevarat liber!” Si asta nu pentru ca tinem noi mortis la asta, ci pentru ca suntem in slujba buzoienilor si vrem binele lor....dar cinstit si cu transparenta!

IULIAN Gavriluta

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează