EXCLUSIV: LOVITURA decisiva mafiei lui TOMA! Primul interviu cu viitorul primar al Buzaului – PRIMA PARTE! (discutie realizata dupa ultima analiza SWOT si a unui sondaj de opinie!)

Viitorul Primar municipiul BuzauCANDIDAT la Alegerile Locale (2020). Răspunsuri la întrebări:

Reporterul (R): 1. De ce candidați?

Candidatul propus (C.p.): Nu am mai putut sta pe margine, acum când oamenii cer insistent schimbarea clasei politice, iar PSD se încăpățânează să țină orașul și județul prizonier. NOI avem doi aliați: DNA-ul și oamenii simpli, normali, care nu mai suportă umilința și aroganța PSD.

Deabia acum votul contează! Umilirea buzoianului de către PSD continuă de 30 de ani. Buzoianul e bun doar când i se cere votul, o dată la 4 ani. În rest a fost furat în continuu: panseluțe și arbuști, plătiți cu greutatea lor în aur, și care dispar la prima adiere de vânt, borduri schimbate doar pe hârtie, afaceri murdare cu terenurile primăriei și câte și mai câte... Gasca lui Toma trebuie sa dispara!

R: 2. Care e primul lucru pe care o să îl faceți dacă veți ajunge primar?

C.P.: Voi opri furturile din banul public și voi deconecta firmele căpușă de la bugetul Primăriei.

R: 3. Cu ce bani vă veți pune proiectele în aplicare?

C.P.: Este clar că la momentul ăsta primăria este secătuită, ba chiar împrumutată la nivel 3 și oamenii ce depind de primărie riscă să nu își poată primi banii…

Soluția noastră e una simplă și clară: accesarea de cât mai multe fonduri europene si stoparea reala a scurgerilor catre interesele de grup. De ce nu s-a făcut până acum? Simplu. Știm cu toții. Din bani europeni nu se poate fura, deci nu a prezentat interes pentru PSD. Asta e explicația de ce Buzăul este pe unul din ultimele locuri privind dezvoltarea. Cît va fi PSD-ul la putere nu se va schimba nimic în oraș. Ce dovadă mai clară vreți?

R: 4. Ce ne puteti spune despre institutiile din subordinea primăriei?

C.p.: Trebuie ca odată și odată să separăm afacerile de politică! Mandatul pe sfarsite al domnului Toma adâncește această legătură găunoasă... bine ca se termina! Ce se întâmplă cu RAM, URBIS, TRANSBUS, Compania de apă? Ce se întâmplă cu toate sursele de furt ale politicienilor din PSD? Domnul Toma nu are răspuns la aceste întrebări. Ii este teama de un audit realist, care nu va pune batista pe țambal. Spun: Să nu confundăm managerii acestor instituții, oameni profund corupți, și care până la urmă vor plăti în fața justiției, cu funcționarii care lucrează acolo, majoritatea dintre ei fiind cinstiți dar trăind cu frica permanentă de a deveni complici la furtul banului public. Uitați-vă ce se întâmplă. Un sfert din primărie a fost târât în această mizerie de lăcomia câtorva șefi. Cât să mai stea oamenii ăștia cu frica în suflet? La mine vin tot felul de mesaje, scrisori si rugaminti din partea lor…toti asteapta sa se termine aceasta batjocura la adresa lor si aceste jigniri din partea Kaizen si a lui “Toma faliment”! Echipa mea a indentificat 50 de dosare penale si incompatibilitati ale echipei Toma si va asigur ca niciunul nu va mai lucra in administratie! Toti vor plati!

R: 5. Ce părere aveți despre inca o candidatura a domnului Toma?

C.P.: Domnul Toma este pus în vitrină de PSD doar ca să mai păcălească o dată lumea! Este de domeniul trecutului! De fapt există o continuitate infracțională în PSD. Dovada este tandemul său cu ceilalti în campanie. Domnul Toma nu se poate delimita de PSD. Nu e nici o schimbare. De fapt e același partid, cu aceleași practici. Ca să fac o glumă, pasează Buzăul de la un Constantin la altul. Nu l-a întrebat nimeni până acum pe domnul Toma cum a făcut primul milion. O să îl întreb eu, la momentul potrivit! O sa aveti o surpriza, am sa vin cu dovezi clare, de necontestat!

R: 6. De ce să va votam?

C.P.: Democrația se face prin partide. Punct. Independenții nu vor putea schimba nimic, fiindcă ei trebuie să execute ce hotărăsc consilierii locali. Ei nu au liste de consilieri. Deci această soluție pică din start. Și ce altă soluție mai rămâne? Să avem PSD în continuare, cu aceleași apucături? Sau o majoritate din alt partid care vrea cu adevărat schimbarea, care sprijină eforturile DNA de a curăța clasa politică de corupți? De asta susțin că este momentul pentru realizarea unității forțelor din Buzău, altele decat PSD si exclus Toma si toti ai lui din administratie! E cea mai bună soluție în condițiile politice de azi…

R: Multumim pentru timpul acordat!

VA URMA!

Interviu realizat de Grupul de Investigatii Media – Sectia Buzau.

P.S. PRECIZARI necesare!

Analiza SWOT este o metodă folosită în mediul de afaceri, pentru a ajuta la proiectarea unei viziuni de ansamblu asupra firmei. Ea funcționează ca o radiografie a firmei sau a ideii de afaceri și evaluează în același timp factorii de influență interni și externi ai unei organizații, precum și poziția acesteia pe piață sau în raport cu ceilalți competitori, cu scopul de a pune în lumină punctele tari și slabe ale unei companii, în relație cu oportunitățile și amenințările existente la un moment dat pe piață.

Potrivit analizei, unei prestigioase case de specialitate - work in progres... comandat de un anumit partid din Buzau - PE UN ESANTION DE PANA LA 10.000 de cetatenii cu drept de vot din judetul Buzau, Toma, sta sub 20 la suta din cei 45 % persoane cu drept la vot care s-ar prezenta la alegerile din duminica programata pentru alegeri. Urmatorul, pe lista preferintelor ar fi Fanica Barla si Constantin Boscodeala. Potrivit sondajului oficial - Buzoienii ar prefera un alt candidat in afara de cel propus de PSD Buzau! Marja de eroare este de 5 - 7%! Intrebari esentiale:

1. Ati vota un candidat PSD sau din partea altui partid? (RASPUNS: NU - 63%, DA - 37%)

2. Constantin Toma (PSD) sau Fanica Barla (ALDE)? (RASPUNS: NU - 33%, DA - 67%)

3. Sunteti multumit cu politica sociala a primarului Toma? (RASPUNS: NU - 72%, DA - 28%)

4. Va prezentati la vot? (RASPUNS: DA - 81%, NU - 19%)...

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează