FOTO DOCUMENTE (Motivare instanţă) - Precedent în România! Preotul Giorgică Vatră din Focsani (Vrancea), dat afară din Biserică de IPS Ciprian a câstigat procesul cu Arhiepiscopia Buzăului si Vrancei!

Giorgica Vatra proces ArhieiscopieSpuneam la inceputul anului, ca unul din cei mai buni preoti ai Vrancei – parintele Giorgica Vatra, dat afara din parohie de mult prea invidiosul IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, a castigat un prim proces cu acesta. Iata ca dupa cateva luni, a venit si MOTIVAREA SENTINTEI. Este un PRECEDENT in PREMIERA, in Romania si BOR. Dupa aceasta Motivare s-au deschis noi posibilitati si pentru altii care sunt in situatii similare.

 

REAMINTIM faptele: IPS Ciprian - poate cel mai nefast arhiereu din BOR si din istoria Buzaului, l-a dat in judecata pe preotul Vatra pentru: “infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati” si…a pierdut. Sentinta nu este definitiva! Dupa cum s-a laudat in public si a indemnat preotii din Buzau si Vrancea a indemnat preotii din Buzau si Vrancea sa-l dea cu capul de bordura pe preot, IPS Ciprian s-a razbunat pe toti care ii stau impotriva dorintei lui dracesti de inavutire si supunere neconditionata. 

Ora estimata: 09:00

Complet: Completul P1M1C1 penal

Tip solutie: Achitare

Solutia pe scurt: In baza art.396 alin.1 si 5 C.p.p. cu referire la art.16 alin.1 lit.b , teza a-II-a C.p.p., achita pe inculpatul VATRA GEORGICA, pentru savasirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, prev. de art.23 alin.4 din Legea 489/2006 rap. la art.348 C.p. In baza art.20 C.p.p. respinge ca neintemeiate pretentiile civile formulate de partea civila ARHIEPISCOPIA BUZAULUI SI VRANCEI. In baza art.275 alin.3 C.p.p. , cheltuielile judiciare efectuate de stat in prezenta cauza, vor ramane in sarcina acestuia. Ia act ca inculpatul a fost asistat de aparator ales, Bratu Ion , din cadrul Baroului Vrancea. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare pentru procuror, parte civila si inculpat. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 30 ianuarie 2019. Document: Hotarâre 136/2019 30.01.2019.

I.G.

P.S. In acelasi "lot" a fost judecat si Pr. Nicolae Golesteanu. Si el a castigat procesul!

DREPTATE!

"Complet: Completul P1M1C1 penal

Tip solutie: Achitare

Solutia pe scurt: In baza art.396 alin.1 si 5 C.p.p. cu referire la art.16 alin.1 lit.b , teza a-II-a C.p.p., achita pe inculpatul GOLESTEANU NECULAI, pentru savasirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, prev. de art.23 alin.4 din Legea 489/2006 rap. la art.348 C.p. In baza art.20 C.p.p. respinge ca neintemeiate pretentiile civile formulate de partea civila ARHIEPISCOPIA BUZAULUI SI VRANCEI. In baza art.275 alin.3 C.p.p. , cheltuielile judiciare efectuate de stat in prezenta cauza, vor ramane in sarcina acestuia. In baza art.275 alin.6 C.p.p., onorariu in suma de 260 lei pentru avocat oficiu, Barladeanu Cristina, cu delegatia nr.1145/2018 eliberata de Baroul Vrancea, va fi avansat acesteia din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare pentru procuror, parte civila si inculpat. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 30 ianuarie 2019.

Document: Hotarâre 135/2019 30.01.2019".

 

 
Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home/newsbuzau/web/newsbuzau.ro/htdocs/images/stories/motivare-Vatra-Arhiepiscopie/

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează