VIDEO – “BUZAUL LUI TOMA – EPISODUL al III-lea!” Toma si asfaltarile de mantuiala.Bataie de joc pe bani publici!

asfaltari de mantuiala Toma BuzauV-am prezentat in episoadele (1 si 2) anterioare (vezi AICI si AICI) modul cum primarul Toma isi bate joc de banii publici facand asfaltari de mantuiala, in batjocura si cu multa nesimtire tipica unui meltean. Daca in Primul episod prezentam cum Toma, dupa modelul bolsevic, asfalteaza doar de ochii lumii, in al Doilea episod am prezentat Buzaul in 2019, in intuneric, gropi si plin de pericole  la tot pasul. Lucrurile nu se opresc aici, mai ales in materie de asfaltari – singura metoda de a atrage electoratul flausat, bineinteles, in afara de circul din targurile si evenimentele urbei – astazi, va prezentam un al III-lea Episod din "BUZAUL LUI TOMA!". Buzoieni, iata cum se asfalteaza, fara a mai pune la socoteala parandaraturile, preturile cu care se cumpara bitumul adus din alte tari si multe altele.

 

In acest ritm, Buzaul va fi falimentat mai curand decat se anticipa, avand in vedere ca este condus de un primar faliment, sprijinit de oamenii fostei  Securitati! Prezentam imagini luate recent din oras, din mai multe zone – Centrul Vechi, periferie (zona Oborului de animale)si acolo unde se asfaltasera de curand, dar “SS” de la CAB a scormonit din nou in pamant (zona Dorobanti). Va prezentam, de asemenea si parerea unui buzoian, legata de aceste asfaltari in bataie de joc – petitie la care Toma nu a catadicsit sa raspunda (cu cata reprezentativitate a fost ales, nu e de mirare – maxim 10% din populatia cu drept de vot din Buzau).

Dle. Primar, cunoasteti poziția mea din postări fata de realizările echipei dumneavoastră, adică o poziție pozitivă, de apreciere. Am acum o poziție de reproș fata de ceea ce se realizează acum in zona oborului de animale ceea ce poate nu cunoasteti. Va rog sa analizați pozele și eventual sa vizitați zona. Consider ca viitoarea zona carosabila este îngusta pentru doua camioane care ar trece in același timp. Toate curbele create nejustificat sunt de corectat și cât mai repede. Partea lăsată pentru piste de biciclete este prea larga și bine ar fi sa se îngusteze pentru a lasa spațiu mai larg pentru carosabil. Unde este asfaltat și se vede in filmuleț s- a lăsat loc pentru o balta in caz de ploaie. Consider ca o vizita a dumneavoastră in zona va va edifica foarte bine și măsurile luate după aceea sa corecteze erorile. Iarăși zona de trotuar de lângă casele de jos este prea înălțata și după asfaltarea trotuarului apa de la ploaie va intra sigur in curțile oamenilor. Va rog și insist sa aduceți la normalitate acea zona! Va mulțumesc!” – Marin Ivascu (facebook).

I.G.