EXCLUSIV! IN CURAND - numai pe NEWS BUZAU - legaturi bolnavicioase intre ARHIESPICOPIA BUZAULUI SI VRANCEI, PSD, HEZBOLLAH si alte organizatii teroriste din lume!

finantare teroristiCine credea ca Inalt Prea Flausatii conducatori ai BOR, ai PSD si unii oameni de afaceri - vechi tributari ai sistemului securistoido-comunist, sunt fara legatura cu organizatiile teroriste din lume, se inseala amarnic. Cu toate ca aceste legaturi "nervoase" sunt sub supravegherea Serviciilor de Intelligence, echipa Grupului de Investigatii Media - Sectiunea Buzau  contractor si partener, are in lucru mai multe dosare ale unor persoane importante cu rol in politica si afaceri, care au legaturi directe (actionariat, adminstratori, etc) sau indirecte, cu diferite organizatii suspectate de finantare terorista la nivel mondial.

 

Primarul Toma (fosta Metalurgica si societatile cu care are contracte cu Armata Romanasi nu numai!) nu este strain de aceste "scurgeri" si vom detalia in curand unele afaceri cu mediul terorist mondial! Poate aceasta dezvaluire nu va zgudui din temelii perceptia unor "trepadusi flausati" locali si nationali, dar cu siguranta informatiile in curs de procesare - la indemana catorva oameni priceputi, cu resurse, va reusi sa scoata un adevar de care se teme toata societatea moderna: NU NUMAI SECURITATEA ISI ARE "DONATORII" EI, DAR SI ORGANIZATIILE TERORISTE cu ramificatii in industria, economia si finantele romanesti si mondiale. Pentru a trage un semnal de alarma, prezentam cateva nume si "fire" de urmat (vezi FOTO)...ramane insa ca institutiile abilitate sa continue demersul nostru sau sa astepte...finalizarea anchetelor GIM.

loading...  SPICURI din materialul INFORMATIV (niciodata spuse!!!): "Hayssam a fentat armata in Siria, s-a sustras efectuarii stagiului militar obligatoriu, infractiune grava. Pina in 2001, charge d'affaires ad interim al RAS la noi a fost Mohamad Saleh, care s-a ferit de familia Omar cit a putut. Hayssam a incercat sa se apropie de ambasada mituindu-l pe atasatul cultural Idris Mayya. Cind s-a prins Saleh, a facut urit de tot. In 2001 a venit ca sef de misiune Dr. Bechara Kharouf, un crestin care a fost inainte sef de cabinet al lui Bashar, chiar dupa ce a devenit presedinte, din 2000. Hayssam nu era prea legat de comunitate. Siria are o organizatie oficiala in toate tarile cu populatie siriana cit de cit importanta. Liga Arabilor Sirieni. In anii aia, 2001-2003, sefi au fost Ali Dardari si Ghayas Massalati, care erau oamenii regimului, nu se jucau cu alde Hayssam. Familia Omar, adica Hayssam, Mahmoud si Mohamad, ca ailalti erau mici, si fratele mai mic, Mukhles, si baietii cei mai mari, Khaldoun, Khaled, Abude, aveau doar citiva amici din comunitate: familia Dwidari, Tahli Fadel, Yassin, Mohamed Munaf si cam atit. Pe Vasile Ion cred ca-l stie dinainte de 2000, prin gasca lui Hrebe si prin niste tipi de la politie cu care vinau. Hayssam nu-i mare vinator. Nici un sirian nu e. Hayssam e oricum dintr-o familie de armeni care a trecut la Islam din oportunism. El e a treia generatie de musulmani, copiii lui a patra. E foarte frumoasa povestea cu Marie Jeanne si cu rapirea din 2005. ..."

VA URMA!

GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA - SECTIUNEA BUZAU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează