IN ATENTIA DNA! DEZVALUIRI SENZATIONALE! Afacerea vanzarii cu dedicatie a sediului Companiei de Apa, sub lupa institutiilor Statului. IMOBILUL CAB, DEPRECIAT INTENTIONAT SI VANDUT ILEGAL

sedii CABIata ca in sfarsit, Simona Savulescu, mana dreapta a primarului Toma, SE EXPUNE, in urma furiei de ultim moment a fostului afacerist, care, spun surse demne de incredere, i-a reprosat proaspetei directoare lipsa "rezultatelor" (prietenii stiu ce inseamna "rezultate").

Ca sa stinga furia lui Toma, care ar fi amenintat-o cu demiterea, Savulescu a demarat de urgenta procedura de vanzare a sediului actual al CAB, cel format din spatiile de birouri de langa Piata Centrala. “COMPANIA DE APA SA BUZAU cu sediul în mun. Buzău, str. Unirii, bl. 8 FGH, etaj I, tel. 0238/720.356, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație publica deschisă cu strigare a bunului imobil ”Spatiu birouri”, proprietatea societății, situat in mun. Buzau, str. Unirii, bl. 8 FGH, etaj I, în suprafață utilă de 822,36 mp și suprafața construită de 1178,54 mp, precum și suprafața de teren în cota indiviză de 169,51 mp, pretul de pornire fiind de 2.864.000 lei. Caietul de sarcini se poate achizitiona, contra sumei de 119 lei (TVA inclus), de la sediul societății din mun. Buzău, str. Unirii, bl. 8 FGH, Biroul Juridic, persoana de contact Dragomir Alexandra, tel nr. 0238720356 de luni pana joi între orele 08:00-16:00 si vinerea intre orele 08:00-13.30 – până în data de 22.07.2019, ora 15:30. Plata se va face la casieria unitatii, in baza unei facturi, motiv pentru care persoana care se va prezenta pentru achizitionarea documentelor sus - mentionate va avea asupra sa o copie a certificatului de inregistrare a participantului la licitatie – persoana juridica sau copie B.I./C.I. a participantului la licitatie - persoana fizica.

Ofertanții vor depune documentele solicitate în Caietul de sarcini, la registratura societății Compania de Apa S.A., pana la data de 22.07.2019, ora 15.30.

Licitația va avea loc în data de 24.07.2019, ora 10:00 la Sala de sedinte din cadrul Statiei de Epurare Buzau, din mun. Buzau, sos. Vadu Pasii, nr. 1-2 (http://www.cabuzau.ro/noutati/alte-anunturi/anunt-licitatie/) .

- Marea buba a afacerii este ca valoarea imobilului, de 2.864.000 lei (circa 500.000 euro) este depreciata INTENTIONAT! Vorbim despre un spatiu de circa 1000 mp, in zona ultracentrala a Municipiului Buzau. O cercetare incrucisata, cu surse multiple de pe piata imobiliara, scoate in evidenta faptul ca aceasta suprafata in zona mentionata valoreaza cel putin dublu fata de pretul stabilit de "prietenii" evaluatori ai directoarei Savulescu, pe care, probabil, ii cunoaste de pe vremea lichidarii Romet, Aromet

Din analiza noastra, reiese ca vanzarea este neoportuna si ilegala. Neoportuna pentru ca, asa cum am fost informati, nu ar exista avizele de functionare pentru sediul nou, iar perspectiva obtinerii acestora depaseste data stabilita pentru desfasurarea licitatiei de vanzare a sediului actual.

Indicii de ilegalitate decurg din faptul ca sediul actual face parte integranta din activele care au constituit structura actiunilor CAB. Cele 75,86% actiuni cu care Toma isi exercita calitatea de actionar majoritar cuprind si valoarea imobilului pe care vrea echipa Savulescu sa il vanda. Din stiinta noastra, nu a existat nicio notificare catre actionari, catre ADI, in care sa se notifice schimbari in zona actiunilor. Consecintele legale ale vanzarii sunt confuze, pentru ca nimeni nu si-a pus problema aceasta.

Surse bine documentate ne-au dezvaluit ca vecinii din spatele Companiei (ii stiti, cei cu zabrele la geamuri), au intrat pe fir pentru ca, in sfarsit, Simona Savulescu, la presiunea lui Toma, a trecut la FAPTE.

Inca un detaliu delicios pentru oamenii legii: am depistat intensificarea vizitelor celor de la URBIS SERV la Hotelul renovat de CAB pentru mutarea personalului. Il stiti, cel in care Toma spunea ca nu se va muta Compania de Apa decat peste cadavrul lui. Muncitorii de la Urbis stiu deja ca vor fi mutati in sediul nou al CAB. Foarte probabil, daca vanzarea sediului vechi va fi impiedicata legal, inaintea celor de la Companie, care detine Hotelul!!!!

Acesta este un indiciu clar ca Toma dicteaza abuziv tot ce se intampla in companiile din subordinea CLM, in ciuda faptului ca nu are atributii legale in sensul acesta.

Grupul de Investigatii Media - Sectiunea Buzau

P.S.: Va dati seama ca acesta este numai inceputul, nu? Avem date despre cine se afla la celalalt capat al firului vanzarii. Vom reveni cu detalii... interesante.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează