EROARE MAJORA A PRIMARULUI TOMA! Simona Savulescu, probe non-stop de incompetenta la conducerea Companiei de Apa

CAB incompetentaNEWS BUZAU si G.I.M. incearca sa treaca peste dialogul critic, de la distanta, pe care il poarta din 2016 cu primarul Constantin Toma si sa abordeze la rece o problema care se acutizeaza pe zi ce trece: crasa incompetenta pe care o dovedeste noul director al Companiei de Apa, Simona Savulescu. Legat de managementul doamnei SS, este izbitor ca nu stie sa gestioneze alimentarea cu apa a tuturor localitatilor din aria de operare a Companiei. Mii de buzoieni sunt foc si para la adresa Companiei de Apa pe drept cuvant: promisiuni neonorate (micsorarea tarifelor, a salariilor directorilor si sefilor de servicii din CAB), servicii proaste (apa neagra, fara presiune, puternic clorinata) si, de cateva luni, NELIVRAREA APEI. Da, ati auzit bine! Sunt mii de buzoieni care platesc facturile babane de la Companie si care nu au apa la robinet, unii din luna mai! 

SESIZAM PE ACEASTA CALE INSTITUTIILE PUBLICE DE PROFIL, DSP SI OPC, DAR IN PRIMUL RAND INSTITUTIA PREFECTULUI, CARE PARE DORNICA SA INCHIDA OCHII LA TOATE NEREGULILE FACUTE DE SEFII PESEDISTI. E cazul si cazul lui SS, care este in structura de conducere a PSD - municipiul Buzau. Iata un posibil motiv pentru care PSD a luat bataie pe municipiu!!!

Legat de nelivrarea serviciului de alimentare cu apa, comuna Chiojdu nu are apa din luna mai! Locuitorii de acolo au ajuns la capatul rabdarii, asa ca, intr-un final, SS a fost obligata sa cumpere din banii pe care-i pastreaza pentru cheltuieli dubioase (gen prime pentru ea si pentru ceilalti smecheri din CAB, bani pentru avocati si publicitate la ziaristii de casa) pentru cateva bucati de teava cu care sa rezolve problema apei la Chiojdu. Dar a dat-o din nou in bara! Dupa ce toata saptamana i-a mintit pe Facebook pe sarmanii abonati din comuna, spunandu-le ca vineri vor avea apa, iata ca nu s-a tinut de cuvant!

Intr-o ultima postare pe Facebook, SS are tupeul sa dea vina pentru faptul ca nu e in stare sa dea apa la populatie pe... populatie. Jalnic a mai ajuns Compania de Apa! Dar si mai rau au ajuns clientii buzoieni ai CAB: si morti de sete, si cu banii luati! Mai grav pentru SS este ca incompetenta ei ii dauneaza, prin ricoseu, lui Toma, care a pus-o la conducerea CAB si pentru a obtine puncte bune la imagine. Iata ca este invers! Situatia de la Chiojdu nu este unica! Avem sesizari din multe comune buzoiene in care CAB factureaza, dar se pare ca a uitat ca trebuie sa si distribuie apa potabila. Promitem ca vom reveni cu detalii pe acest subiect si poate ca, in urma acestor semnale, se vor trezi si institutiile abilitate din letargie.

Grupul de Investigatii Media - Sectiunea Buzau