FOTO/VIDEO – DA, am fost si am vazut! RAMONA, the first! Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura la prezidențiale (PPU - SL)!

Ramona Ioana Bruynseels prezidentiale 2019Cum spuneam si intr-un articol anterior(LINK), am fost sa “palpez cu ochii” mei si sa “miros cu urechile" mele, ceea ce eu consider ca este implinirea asteptarilor celor vechi: AU VENIT AMERICANII! Dar au venit…romaneste, prin persoana Ramonei Ioana Bruynseels! Precis, profesionist, direct la tinta, americaneste si cu mult gust…prima lansare a unei canidaturi la prezidentiale, in persona PRIMEI FEMEI, a avut loc duminica – 07.07.2019, la pranz, in Bucuresti. Daca eram de la prietenii mei “RECORDER”, cred ca reuseam un plus reportaj, daca insa eram adversar al PPU…ma duceam rapid in somaj…si asta pentru ca, “lansarea” a fost “CA LA CARTE”! Americaneste!

Pana si tinuta, organizarea si timpul alocat concertului sau discursului, au fost asa cum trebuie. Eu, am fost in public, din partea presei, impreuna cu alti 3 colegi de la NEWS BUZAU, dar am simtit pulsul multimii, am auzit scandarile, am vazut miscarile “de trupe” si au fost…asa cum trebuie! AMERICA e AICI! Am stat mai bine de un an in SUA si am strabatut Noul Continent de la Vest la Est de la Nord la Sud…stiu ce spun, stiu ce am vazut si stiu ce mi-am dorit - RAMONA, PRESEDINTE! Nu sunt repede impresionabil….cei care ma cunosc, pot confirma, dar sunt sincer si de aici imi iau puterea si credibilitatea…CINE POATE SA STEA SI CU CE, INAINTEA ADEVARULUI? Ramona, mergi mai departe! Mi-a placut! Si nu numai mie! Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura la Sala Polivalentă, în prezența a peste 1.500 de persoane, evenimentul fiind organizat de Partidul Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu și condus de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. "Pentru fiica unor oameni simpli din Cluj…sunt Ramona Ioana Bruynseels și candidez la președinția României! Este o responsabilitate extraordinară. Acum 20 de ani în Cluj a fost o mare sărbătoare. Atunci, pentru mama mea a însemnat mult, mai mult decât a sperat vreodată când punea bani deoparte să îmi cumpere ghetuțe de iarnă, cu un număr mai mari, să îmi fie bune și la anul. (aici imaginea mamei apare pe ecranele immense, cu lacrimi in ochi….o femeie simpla dar cu sufletul mare! – n.r.) Peste tot pe unde am ajuns în lume am simțit că acasă, cu adevărat acasă este doar printre ai tăi. Acolo unde îți sunt bunicii, străbunicii și rădăcinile", a declarat Ramona Ioana Bruynseels. Ramona – o tipa faina, aplaudata frenetic de multime.

Ramona a făcut referire și la momentul revenirii în țară, după ce a făcut studii în străinătate și și-a început activitatea în adminstrația centrală. "Am ajuns în administrația centrală și am înțeles cât depinde de calitatea umană. Funcția nu îl face pe om, dar omul poate face funcția. Un om, orice om poate face minuni dacă își dorește cu adevărat. Îmi doresc cu majoritatea covârșitoare a românilor să clădim o nouă Românie. O cale de care să fim mândri. Schimbarea de care vorbim este realitatea imediată, în care trăim. Schimbarea a început deja. În lumea internetului nimic nu mai este și nu mai poate fi ca acum 20 sau 50 de ani. Nu mai putem fi mințiți, manipulați, ținuți cu ochii închiși sau urechile astupate. Credeți că milioanele de români stați în fața secțiilor de votare au făcut-o de dragul partidelor sau a politicienilor? Au făcut-o pentru că își doresc schimbarea. Nu pentru marii bărbați de stat, pe care îi vedem că își pun piedici ca ăștia mici în curtea școlii. Cozile de la secțiile de vot, campaniile civice de pe Facebook, prostele din centrul orașului au ca motiv dorința de schimbare. Românii nu mai pot suporta să fie conduși în mod netransparent, să fie pioni în jocurile de culise ale politicienilor", a mai spus Ramona.

"România nouă s-a trezit! (...) Chiar dacă unii nu au înțeles, nu mai există categorii mereu privilegite, caste de neatins, nu mai există partide mereu sigure pe victorie. Cei care au câștigat ieri pierd mâine votul, dacă nu realizează că nu au primit un cec în alb. Vedetele de azi pot ajunge necunoscuții zilei de mâine", a afirmat Ramona Ioana Bruynseels. Imediat după ce a fost desemnată candidat de către Biroul Executiv al Partidului Umanist, Ramona Ioana Bruynseels a susținut că va avea o campanie fără excese și fără minciuni.

Ceea ce m-a impreisonat pe mine a fost discursul complet, profesionist si din suflet…ca unul care am vazut la viata mea speechuri multe: de la presedintele Americii, la cele din cancelariile Europei si pana in Romania, va spun ca orice pregatire ar avea, Ramona a produs emotie si asta este cel mai important. Suntem emotie, dincolo de pregatirile academice si Ramona a impresionat, sincer! E clar un magnet, dincolo de tot PR-ul si consilierii sai de imagine care au transpirat asiduu ca totul sa iasa bine! S-a simtit! Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose. Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică.

IULIAN Gavriluta