FOTO DOCUMENTE - PE AICI SE SIFONEAZA BANII DUMNEAVOASTRA ! SALARII NESIMTITE LA TRANSBUS SI FIRME DE AVOCATI PLATITE DEGEABA! Asta in timp ce VIP-urile lui Gica Toader au salarii ascunse, iar talpasii le spala masinile personale

abuzuri transbus gica toader tomaNu a trecut mult de cand am semnalat o practica umilitoare la societatea TRANSBUS, patronata de ruda lui TOMA – Gica Toader (este vorba de obiceiuri cazone – slugile talpase ii spala masina personala sefului - LINK) si iata ca echipa de investigatie G.I.M. Buzau va prezinta o serie de documente ce atesta dezmatul salariilor de acolo. O mica observatie : in episodul al II-lea vom prezenta si salariile VIP-urilor din conducerea societatii, ascunse, la o prima vedere de ochiul buzoienilor.

 

In timp ce Toader (fost angajat la ROMETul lui Toma Faliment) il fura pana si pe « guru » din Tintesti si nu trece prin actele firmei, chiriile incasate din unele imobile din sediul TRANSBUS ; angajatii se lupta cu lipsurile si sunt nevoiti sa repare rablele de autobuze aduse de BULIBASA, luand piese de schimb de la autobuzul care zace in curte unitatii, fara ca acesta sa fi mers vreodata pe soselele Buzaului. Iata mai jos o serie de documente cu salariile angajatilor de la TRANSBUS (ca sa vedeti ca am avut dreptate in ceea ce priveste « rentabilitatea » extinderii ilegale a transportului in judet, in primul CLM si/sau CJ se va pune problema co-finantarii combustibilului consumat de « sicriile pe roti » in aceste locatii ). Mai mult, dupa modelul Companiei de Apa patronate de gasca SS – Toma, si la Transbus, sifonarea banilor se face dupa aceeasi reteta : in timp ce societatea are juristi, se apeleaza in continuare la contracte de zeci de mii de lei unor firme agreate de noua gasca (FOTO documente de incasare). Lucrurile nu se opresc aici : pentru a tine soferii in frau, sefii Transbus, la sugestia lui Toma, au dat dispozitie ca toate aparatele RADIO sa fie demontate de pe autobuze, mintind public populatia (vezi CLM) ca pentru aceste aparate s-ar plati multi bani ! Nimic mai fals (vezi hartiile oficiale) ! Concluzia ? Transbus, sub gasca Gica Toader – Toma este doar o alta capusa prin care se sug banii contribuabililor, fara vreun beneficiu real si durabil.

VOM CONTINUA !

G.I.M. – Sectiunea Buzau