INCREDIBIL ! Presedintele si vicepresedintele PSD Buzau (Municipiu) intimideaza presa! Toma si Savuleasca «poruncesc » prin executorul judecatoresc Sorin Paraipan, ce sa apara in presa!

abuz Compania de Apa BuzauDe cand am inceput sa dezvaluim matrapazlacurile primarului faliment – Toma si a noii sale gasti de la Palatul Comunal, tot mai des, jurnalistii News Buzau sunt tarati in instanta si li se fac reclamatii la Politie si pe aiurea. Vizibil enervati de situatia ca nu mai suntem pe vremea cand Toma baga in puscarie pe oricine ii statea in cale si impreuna cu gasca scoteau filmulete deocheate cu adversarii politici din interiorul PSD, Toma si Simona Savulescu, ajunsi presedinte si vice la Municipiu (PSD) au trecut la alt nivel de intimidare : incearca prin cativa executori judecatoresti habarnavisti, avocati si judecatori indoielnici, ofiteri de politie « de casa », procurori cumparati si alti « condesatori ai vidului mundan » sa dicteze politica editoriala a ziarelor neaservite partidului .

 Nu e de mirare ca PSD, in Buzau, a pierdut alegerile si se pare ca nici mai marii lor nu inteleg in clar situatia si influenta nefasta a acestui « celebru cuplu », in politica locala. Daca restul presei a fost cumparata, acum, dupa mintea lor, nu mai ramane decat sa intimideze, santajeze restul jurnalistilor si planul lor este total !? Nimic mai fals ! Jurnalistii de la News Buzau si G.I.M. sunt sicanati prin tot felul de plangeri in instanta, la Politie, doar doar vor ceda si nu vor mai dezvalui buzoienilor afacerile murdare facute permanent de gasca penala, din bani publici. Astfel, in urma articolului publicat pe News Buzau, in data de 05.07.2019, intitulat : « IN ATENTIA DNA! DEZVALUIRI SENZATIONALE! Afacerea vanzarii cu dedicatie a sediului Companiei de Apa, sub lupa institutiilor Statului. IMOBILUL CAB, DEPRECIAT INTENTIONAT SI VANDUT ILEGAL » (LINK), directorul CAB – Simona Savulescu, apeleaza la un anume Executor Judecatoresc Sorin Paraipan ca sa trimita o notificare managerului publicatiei News Buzau, prin care se cere pur si simplu scoaterea din ziar a articolului cu pricina ! In caz contrar, se cere suma de 500 de lei pe luna ! Asa pur si simplu, cum ati citit ! Nu tu proces, nu tu hotarare judecatoreasca sau altceva de acest fel! Contactat de managerul publicatiei News Buzau ; executorul judecatoresc Paraipan s-a scuzat la telefon spunand ca el a trimis DOAR O NOTIFICARE ! Tupeu fara margini si amenintari pentru prosti, puse in practica de « vanzatoarea de bors » de la fosta Metalurgica ! Cum va permiteti sa dictati presei ce sa scrie, cum sa o faca si care sa-i fie politica redactionala ? In ce tara traim, in ce continent si spre ce ne indreptam, cu astfel de elemente retrograde, cu apucaturi dictatoriale ?

Libertatea de exprimare este bunul cel mai de preț, mai ales în condițiile asaltului politic asupra instituțiilor democratice din România. Și e de datoria noastră să luptăm pentru acest drept! Sa nu uitam ca primarul Toma si prietena lui, Simona Savulescu, au dosar penal la Parchetul Buzau pentru hartuire si abuz in seriviciu si acum, cu siguranta vor mai avea un proces si o plangere penala ! Pentru cei care inca nu cunosc realitatea si esenta problemelor de acest fel, le reamintim ca : Mass-media îndeplinește un rol crucial în stabilirea și protejarea valorilor democratice, precum asigurarea cu succes a informării corecte și nepărtinitoare a votantului cu privire la actorii politici și atragerea atenției publicului asupra abuzurilor, neregulilor sau ilegalităților comise de zonele de putere din societate . Libertatea presei este o garanție a oricărei democrații funcționaleși nu poate fi înțeleasă independent de o serie de factori sociali, politici și economici, alinierea echilibrată a acestora împreună cu a altor mecanisme democratice și facilitarea relațiilor etice dintre ele asigurând dezvoltarea armonioasă a sectorului mass-media, o presă liberă și independentă și imparțialitatea comunicării mediatice.

REDACTIA

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează