INCREDIBIL! Dictatorul Toma pregateste inca o incercare de a bloca presa neaservita sa participe la sedintele CLM! "Nu vor fi date acreditari presei obraznice!" (DOCUMENT)

toma acreditari presaCand ii spuneqm lui Marcel Ciolacu ca este o greseala majora desemnarea lui Constantin Toma ca si candidat din partea PSD Buzau, la fotoliul de primar...nu credea. La fel si cativa din PSD! Dar iata ca pana la terminarea mandatului (surse ne spun ca nu il va incheia!), acest primar nevrednic isi arata devarata fata: Dupa incercarea nereusita cu tranmsiterea LIVE (in "EXCLUSIVITATE") de catre firmele apropiatilor gastii lui Toma ("MAGNET ZERO" - administrata de Alfred Vasilescu si fiul acestuia), iata ca TOMA vine la urmatoarea sedinta CLM cu Proiectul "ACREDITARII PRESEI" la Primaria Buzau.

 

Probabil, acest document este fundamentat tot de secretarul Eduard Pistol, comisar sef si printre cei mai slabi juristi din Buzau! Spunem asta, pentru ca in Motivarea Proiectului (vezi documentul mai jos!) se foloseste arbitrar si selectiv de cateva prevederi generale de drept comun, fara insa sa citeze complet din lege si sa faca o contraponderea (echilibru) cu "limitele" respectivelor prevederi. Evident, ca si prima data si ca de fiecare data, toata argumentatia lui Toma& Pistol este slaba si superficiala si va cadea "la Prefectura" si in instanta. Deja pregatim actiunea in justitie, alaturi de alte organizatii civice. Deocamdata, va lasam sa va delectati cu ce ii mai iese lui "Toma si Compania" din minte....gasiti mai jos documentul!

IULIAN GAVRILUTA

P.S. In perioada urmatoare vom aduce in fata publicului si a organelor abilitate mai multe dovezi legate de "Mafia lui Toma" si cum incearca sa puna mana pe terenuri din oras (cu complicitatea unor avocati si judecatori locali!)care speram sa fie luate in seama de cei in drept. Reamintim ca primarul Toma este in atentia ANI prin mai multe "dosare de incompatibilitate", iar repsonsabili din Agentie ne-au transmis ca se pregateste demararea actiunii de propunere a revocarii din functia de primar a Buzaului si acuzarea sa de incompatibilitate (nu este vorba numai de nedeclararea unor venituri si imprumuturi in declaratia de interese si avere ci si de detinerea concomitenta a unei functii intr-o societate comerciala chiar in timpul mandatului de primar)!

REVENIM!

DOCUMENTUL poate fi consultat - AICI!