FOTO - “Bagaboanta” Aurora ( Shopping City Buzău) s-a măritat! Da’, cu câtă nesimţire! Deschidere eșuată a hipermarketului din oraș!

Aurora s amaritat la BuzauDeschiderea sau extinderea Hipermarketului Aurora Shopping Mall Buzau nu a produs nici macar emotie printre Buzoieni! De ce? Pai startul l-a furat primarul Toma cand s-a afisat cu o bicicleta de la o firma din cotloanele “Fetei mari” Aurora. De atunci au inceput sa curga injuriile si juramintele buzoienilor ca nu vor cumpara si nu vor mai calca pragul respective firme de biciclete si alte alea…si poate va intrebati de ce? Pai uite de ce: pentru ca toti s-au saturat de politizarea excesiva, pana si a unei dependinte cu ifose numita Shopping City Buzau! Apoi a urmat ziua cea mare cand ca la o pomana, buzoienii s-au ingramadit la “Marea” deschidere! Priviti imaginile si veti vedea cum isi bat joc de cetateni! Cata tristete! Ca sa fie corect informati buzoienii, s-au dus si unii din presa, numai ca…surprize, surprize:NU AU FOST PRIMITI!

Mai mult, nu au fost lasati sa fotografieze “Marea” deschidere. Asundeau ceva? Probabil! Si asta pe teritoriul orasului sa zic asa, acolo unde au fost primiti cu bratele deschise….deschise sa fie jigniti si jecmaniti. Multi dintre cei prezenti s-au plans de mirosul insuportabil de…”rahat” care plutea pe langa AURORA. Despre branduri ce sa spunem? Nu au venit “marile firme”, ci asa cum era de asteptat, numai cele “second hand”! Sa mai adaugam poate si ca parcarea facuta pe repede inainte este una inadecvata dimensiunii si cerintelor respectivei reamenajari a hipermarketului in cauza. Una peste alta…inaugurare a fost pe placul lui Toma si asta cred ca spune totul si da de banuit…totul!

I.G.