FOTO DOCUMENTE! Cum mint Gica Toader si Traian Cucu de la Transbus, in legatura cu consumul de combustibil al rablelor aduse de Toma!

transbus MINCIUNAOrice jurnalist de buna credinta sau cetatean responsabil crede ca daca face o cerere pe Legea 544/2001 – privind “Liberul acces la informatii de interes public” si primeste un raspuns, este si cel adevarat! NIMIC MAI FALS! Primaria Buzau si toate societatile subordonate, la sefia carora sunt pusi oamenii din noua gasca a primarului TOMA: MINT DE INGHEATA APELE! Nu de putine ori Grupul de Investigatii Media a cerut legal si oficial parerea repsonsabililor din Palatul Comunal si de la Societatile subordonate Consiliului Local, dar au primit fie date eronate, fie incomplete (este vorba de Transbus, SCM Gloria sau chiar Administratia Publica Locala ce face contracte si asa zise licitatii publice).

 

Iata un prim exemplu (promitem sa revenim, in paralel cu actionarea in judecata a celor implicati in “metoda Toma”): in 2017, un consilier local face o cerere la Transbus pentru cateva informatii legate de doua autobuze marca VOLVO, achizionate de primarie. In cerere, se face referire atat la datele tehnice ale “rablelor” cat si la consumul de combustibil. Cu tupeu si prostie, Traian Cucu si Gica Toader, directorii societatii, pusi de Toma pe alte considerente decat profesionalism si seriozitate, raspund in mod oficial, ca respectivele autobuze consuma 22 de litri la suta de kilometri. Iata insa, intr-o nota oficiala obtinuta de jurnalistii de invesitgatie de la G.I.M. ca respectivele mijloace de transport in comun consuma nu mai putin de 65 de litri la suta de kilometri!!! De ce au mintit oficialii Transbus? Cum de si-au eprmis, in acte oficiale, cu parafa Transbus, sa faca asa ceva? Cine i-a sfatuit? Prezentam mai jos documentele in paralel si promitem sa revenim si cu alte amanunte legate de furturile de combustibil si chiriile incasate ilegal de sefii autobazei buzoiene (unele din sume nu sunt trecute in acte, pentru ca insusi Toma sa nu stie de ele…dar intra lunar in buzunarele celor doi, amintiti mai sus!).

Grupul de Investigatii Media – Sectiunea Buzau