VIDEO INCREDIBIL cu Donald Tom vorbind in "engleza de la Tintesti"! Deschiderea concursului European de rachetomodele s-a lasat cu bautura la minori data de organizatori si cu copile lesinate de caldura!

News Buzau Bautura si rachetomodeleSTAND UP COMEDY cu primarul faliment al Buzaului! Cineva spunea ca pe tot ce pune mana Toma, se usuca! Eu zic ca la orice activitate participa, o murdareste cu duhoarea de bolsevic irecuperabil! Un Concurs European de rachetomodelism tinut la Buzau a fost transformat in circoteca, marca Toma Faliment! Edilul a inceput deschiderea evenimentului (ca nu avea cum sa piarda ocazia, nu? Doar i-a sponsorizat din bani publici!) cu un discurs in engleza (asa crede el!) ce ar face gelos pe orice rusofil din “KAKAstan” sau “CURmenistan”! Stand up comedy a continuat cu impartirea de bere la minori, serviciul facut de pensionarii PSD si unii consilieri PNL ce s-au ocupat cu organizarea chermezei. Au fost si altfel de evenimente: trei minore au lesinat de caldura, dupa ce Facalet le-a tinut in soare pentru balosirea bosorogilor prezenti.

De abia dupa ce au cazut din picioare, Facalet s-a gandit sa schimbe Berea in…apa! Cum e obisnuit cu “una mica” sau…”mare”, Facalet s-a cinstit si el…asa sa nu mai zica lumea ca a baut doar apa!!! La observatia facuta de un reporter prezent la fata locului: "De ce da bautura la minori?" , Facalet l-a indemnat pe tanar sa…”bea si el”, ca sa taca si l-a apostrofat ca nu stie sa vada “ce este frumos in viata”! HALAL PRIMAR!

SURSA VIDEO: "Stiri din Surse Buzau"

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează