FOTO DOCUMENTE! ,, Patarlagele: Gherghiceanu, “primarul degeaba” între wc-ul din curte și lăutari,, (chitante si facturi de sute de milioane de lei vechi pe paranghelii din bani publici)

Gherghiceanu Patarlagele bani publiciLa Patarlagele, primarul pesedist Gherghicenau, cheltuie banii publici (mii de euro) pe paranghelii si lautari. Asta, in timp ce anul scolar incepe la unele unitati de invatamant din “oras” cu toaleta in curte si lipsa apei potabile! Mai mult, pe zi ce trece tot mai mulți cetățeni din Pătârlagele sunt nemulțumiți de nerealizarile acestui primar si a gastii “din dotare”.

Cativa cetățenii din localitate au ajuns in culmea disperarii si se pregătesc sa protesteze în fața primăriei față de indiferența și aroganța ,,baronașului Gherghiceanu,, , care traieste pe leafa de bugetar si pune birurile pe locuitorii comunei. Prezentam in atasament cateva dovezi (copie FACTURI) pentru ca alegatorii sa vada ca spunem mereu adevarul (Facturile sunt de la “Sarbatoare Cucului” din Patarlagele - 4 mai 2019).

Timpul tau a trecut, Gherghicene! DEMISIA!

 

Facturi Patarlagele Buzau 2019 1

Facturi Patarlagele Buzau 2019 2

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează