VIDEO - Au inceput lucrarile la podul de la Marghiloman si…scandalurile cu muncitorii agresivi! Cetateni nemultumiti si amenintari la adresa presei

Scandal Troya Construct Pod BuzauLa Marghiloman (Bariera Brailei – Municipiul Buzau - n.r.) au inceput defrisarile de copaci pentru a fi distrus controlat spatiul pietonal. Intelegem necesitatea. Locuitorii nu inteleg insa solutiile adoptate in acest sens. Era posibil amenajarea unor panouri ecran ? Poate ca da. Praf si mizerie in curand prin curtile cetatenilor. Trebuia sa retezam copacii de la radacina ? Sunt si alte intrebari . Vor veni sa planteze alti copaci ?

 

Au autorizatie de la Garda de Mediu si restul institutiilor abilitate (trecem peste faptul “ATRIBUIRII DIRECTE” catre o firma ciudata – TROIA PREMIUM CONSTRUCT, fara experienta in constructia si reabilitarea podurilor, controlata de IPC Ciprian, arhiepiscopul Buzaului si Vrancei!)? Muncitorii devin violenti la intrebarile presei. “Avem ordin de la Primarie. Sa chemam politia pentru ca ne ofenseaza filmarea si intrebarile”. Care politie ? Politia era deja acolo la paza. Aducem forte speciale ? Raspuns: - “Toata politia !” Sa lege un ziarist , nu ? Vine si toata politia. Vin doi baieti. Saracii, erau la ordin! Au vazut ca nu e o speta si au plecat. Merg dupa masina si privesc drept in ochi echipajul. Am dorit cu o placere machiavelica “sa deranjez”. Doar asa… din privire . Oamenii nu sunt cretini si pleaca. A fost o reala satisfactie sa privesc cum dispar de la fata locului. Banuiesc ca au filmat totul ca sa surprinda o abatere sau ceva care sa ma incrimineze. O incercare nereusita. Intrebari ? O ,da ! Au aviz de la Protectia Mediului pentru aceste defrisari pentru data de 9.09 . 2019 ? Poate ca au ? Poate ca nu. Mai semnalam ca acei copaci au fost plantati de catre cetatenii din zona pentru stabilitatea solului dar si pentru a asigura umbra pe timpul zilelor toride ale verii. Nu mai spunem ca acest pod a deteriorat in cursul deceniilor locuintele celor din zona. Dirigintele de santier nu a fost de gasit la acel moment pentru relatari oficiale. Muncitorii manifesta o agresivitate verbala de o vilanitate evidenta. “Homo stultus” se manifesta cu gratie. Presa produce un mare deranj pentru ca intreaba ce si cum. Ce sa mai spun ? “Avem ordin de la Primarie , Sa vina toata politia” ! A fost o gluma proasta dragii mei . Suntem greu de intimidate! Ce a fost si cum a fost ? Filmarea vorbeste de la sine. Revenim in curand !

Adrian Constantin

Iulian Gavriluta

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează