EXCLUSIV! FOTO DOCUMENTE! Nereguli LA S.C. Trans Bus S.A. Vezi aici cine este angajatul care face concurenta neloiala societatii si este “protejat” de gasca “TOADER - CUCU - TOMA”!

Nereguli Transbus BuzauPotrivit unei sesizari venite de la un buzoian prin siteul/aplicatia - Buzau City Raport, un angajat al TRANSBUS SA, societatea patronata de gasca” Toader-Cucu-TOMA” face concurenta neloiala companiei. Gurile rele spun ca respectivul angajat este cel care are cunostinta de “falsificarea DATELOR TEHNICE” ale rablelor lui Toma, aduse din Olanda!

Stimate domnule primar vă aducem la cunoștiință un lucru foarte grav care se petrece in cadru S.c. Trans Bus S.A. cu acordul domnilor Gică Toader si Cucu Traian, a treia persoană ca importanță din cadrul societății, respectiv managerul de transport Panțuru Marius este angajat part-time la S.C. AUTO CIV SRL. Societatea deținută de domnul Micu Vasile zis și „Vali Cauciuc ” personaj bine cunoscut in Municipiul BUZAU ,operator de transport persoane și direct concurent al S.C. Trans Bus S.A. atât în activitatea de trasport persoane cât și cea de I.T.P. Managerul de transport Panțuru Marius a încălcat regulamentul intern de funcționare și contractul individual de munca făcând concurența neloiala societății prin activitatea sa prejudiciind S.C. TRANS BUS S.A. Menționez că un șofer a fost concediat fiind în aceeași postură. Sunt foarte multe nereguli pe care sunt sigur că nu le știți iar în acest context vă recomand să aveți un dialog cu sindicatul minoritar din cadrul societății”.

PREZENTAM IN EXLCUSIVITATE DOVEZILE CARE ATESTA NEREGULILE MENTIONATE MAI SUS!

Ancheta este in derulare!

Grupul de Investigatii Media – Sectiunea Buzau