VIDEO – Incredibil, dar adevarat! Se intampla in Buzau, 2019! Un jurnalist a fost agresat brutal de un paznic al societatii ROMOLD SECURITY (din Vaslui), pentru ca filma din fata Spitalului Judetean!

paznic violent jurnalistiScene rupte din filmele de western, la Buzau! Totul s-a intamplat joi, 26 septembrie 2019, in fata Spitalului Judetan Buzau, pe domeniu public, in plina strada! Jurnalistul de investigatii Sebastian Adrian Silvestru (Grupul de Investigatii Media - Buzau) a fost agresat si injurat de un paznic al firmei vasluiene ROMOLD SECURITY (agresorul se numeste Georgescu Laurentiu Ionel, buzoian – Vadu Pasii, fost militian), care pazea poarta unitatii medicale amintite. Jurnalistul buzoian, aflat in conflict deschis cu conducerea spitalului, nu a fost lasat sa intre in incinta (curtea) SJU Buzau. Totul a degenerat in momentul cand paznicul – un fost militian agresiv, a inceput sa aduca injurii la adresa colegului nostru.

Apoi, fara sa mai stea pe ganduri, acesta a luat bastonul din dotare si a inceput sa dea in jurnalist, injurand birjareste. Sebastian Adrian Silvestru s-a aparat cum a putut si cand batausul s-a mai domoli, a sunat la “112” pentru a anunta agresiunea. Dincolo de zecile de legi si prevederi legale incalcate de agresor, ne intrebam de ce conducerea SJU Buzau si Consiliul Judetean tolereaza astfel de incidente si elemente? Jurnalistul si-a scos Certificat medico-legal si a depus plangere la Parchet. Firma vasluiana - ROMOLD SECURITY, care are un contract dubios cu Spitalul este condusa de MIHOCI VASILE (95%) si MIHOCI Linica si este implicata in mai multe dosare, aflate pe rol la diferite Instante de judecata din tara.

VOM REVENI!

Grupul de Investigatii Media – Sectiuena Buzau

romold