VIDEO - TV News Buzau – “Interviuri altfel”, cu Iulian Gavriluta. "De la primul rulment furat, la primul milion de euro. Cum s-au furat bucata cu bucata intreprinderile comuniste din Buzau. EPISODUL I" - Andrei Barac

TV News Buzau Interviuri altfel cu Iulian Gavriluta De la primul rulment furat la primul milion de euro Cum s au furat bucata cu bucata intreprinderile comuniste din Buzau EPISODUL I Andrei BaracAsa cum am promis, incepem un SERIAL despre metodele de devalizare a intreprinderilor comuniste din Buzau. Securisti, colaboratori, turnatori, asa zisi miliardari, oameni politici – toti si-au dat mana sa jefuiasca fabricile, imediat dupa Revolutia din decembrie 1989. La 30 de ani de atunci, inca se vad cum prospera o mana de oameni fara caracter si scrupule care nu au cultura afacerilor si nici macar a bunului simt elementar. Toti, absolut toti, fara exceptie - au furat, santajat si au utilizat toate metodele demne de filmele cu mafioti, pentru a pune mana pe “averea poporului”. Acum, acesti flausati, “miliardari de carton” conduc destinele tarii si sunt “stapani peste judete”.

Incepem serialul cu PRIMUL EPISOD, la care participa Andrei Barac, unul din fostii directori ai celei mai mari intreprinderi agricole din tara, bagat in puscarie de Constantin Toma (pe vremea respective - senator PDSR), actualmente primar al Buzaului. Veti auzi lucruri in premiera, cum se carau cu sacosele de palstic miliardele de lei spaga si cum se batea cu pumnul in masa amenintand cu puscaria, pe cei care cutezau sa-i infrunte pe nababi!

Va indemnam sa ne urmariti si ajutati pentru ca numai cunoscand trecutul putem avea grija de prezent si spera la un viitor mai bun!

MULTUMIM!

REDACTIA