INCREDIBIL! In timp ce Donald Tom falimenteaza pe rand (asa are porunca de la securisti) societatile Primariei, angajatii din Administratie iau salarii de zeci si chiar sute de milioane de lei LUNAR (vezi aici cat mai este si mercurialul la presa)!

Salarii Primaria Bz Contracte presa BuzauNe plangem ca nu avem bani, facem reduceri, concedieri sau/si scumpim apa (SS se da in barci si se screme sa isi spele imaginea?!), taxele si impozitele….da, dar in schimb angajatii primariei si a altor institutii DE STAT sunt “fidelizati” cu lefuri de zeci si sute de milioane de lei pe luna, fara ca nimeni sa spuna ceva! Da, ati citit bine! Este incredibil? Va spunem noi…ESTE ADEVARAT!

Lasand la o parte “managerii de proiecte” din Primarie, CJ, DGASPC (ca tot ni se reproseaza ca nu ne legam decat de Toma si nu de Neagu!) care ajung, “prin cadere” a uiumului, la jumatati de miliard de lei vechi pe luna(?!). Va prezentam astazi tabele cu salariile de peste o suta de milioane de lei / luna, ale angajatilor din Primaria lui “Toma faliment”! Prost sau naiv sa fii sa mai crezi in 2019, ca astfel de hotii pe fata se fac fara “suportul” Serviciilor sau al altor insitutii de stat!!! Nu se poate ca in saracia si penuria din societatea buzoiana, cel mai slab salariu din Primaria lui Toma sa inceapa de la …peste 20 de milioane de lei vechi (ingrijitor – debutant – gradatie zero), iar cel mai mare sa ajunga la peste 107 milioane de lei vechi (asta fara sporuri si altele)!

Cineva, candva, trebuie sa faca ordine si sa ceara banii inapoi celor care i-au luat cel putin imoral, daca nu si ilegal!

Amanunte, in atasamente!

P.S. Va atasam si contractele cu PRESA... aservita!

AICI SE SCURG BANII DUMNEAVOASTRA SI DEZINFORMARILE!

Unii sunt jurnalisti, altii doar se prefac...pentru un ban, dar probabil si unii si altii au suferit mutatii ontologice cel putin si s-au antrenat la praduirea bugetelor de stat cu tot cu copii, neveste, amante, etc! Altii, in schimb, zic “albului – negru” la porunca, si mai sunt unii care imi spuneau – citez: “Fac orice, cine da mai mult! Nu am avut niciodata un serviciu si bani… asa! Daca imi zice sa dau in cap..o fac!”

INCREDIBIL! JOSNIC! DEGRADANT!

Nici pe departe nu e vorba de invidie si nici de altceva…e doar o realitate la care toti trebuie sa luam aminte si sa facem ceva!

SALARIILE DE LA PRIMARIA BUZAU - AICI!

Unele "contributii" ale lui Toma catre presa....mai jos (daca nu stiti cine sunt in spatele societatilor...scrieti-ne! Avem toate datele si Bilantele contabile!):

 

contracte presa Buzau

 

Grupul de Investigatii Media - Sectiunea Buzau